Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(wgs @ 2011 04 07, 11:01)
Aš, aš, aš! Ir dar priedo ne juodas, o šviesias biggrin.gif Diorshow gražiai pariečia ir pailgina, tik vieno sluoksnio man asmeniškai neužtenka, tepu 2 kartus. Vakar parduotuvėje išbandžiau Estee Lauder Extreme, patiko - iškart blakstienos "atsiskleidė", pailgino ir užrietė labai dailiai, neapsunkinant.
Aha, pamirsau, kad mano irgi sviesios dar doh.gif
O ivairiu Lancome arba sio Estee Lauder dar nebandet?:
Estée Lauder Double Wear Zero Smudge Lengthening
http://www1.macys.co...e...3D2&spc=101
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 04 07, 11:28)
Aha, pamirsau, kad mano irgi sviesios dar doh.gif
O ivairiu  Lancome arba sio Estee Lauder dar nebandet?:
Estée Lauder Double Wear Zero Smudge Lengthening
http://www1.macys.co...e...3D2&spc=101

Lancome nenaudoju dėl ideologinių pažiūrų, o Jūsų minėtą EL vos nenusipirkau, bet galiausiai atsisakiau, nes teptukas pasirodė kažkoks keistas, nei retas, nei tankus...
Atsakyti
O aš norėčiau pagirti jau kuri laika naudojama Estee Lauder Sumptuous Extreme
Lash Multiplying Volume Mascara tušą
user posted image
labai gražiai padažo blakstienas, paryškina tik šepetėlis gal didokas smile.gif, prieš tai Lancome hypnose turėjau, bet labai greit uždžiuvo:(
Visgi lauderis labiau patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 07 balandžio 2011 - 12:02
QUOTE(wgs @ 2011 04 05, 19:41)
agnite , kaip laikosi tas tušas - ar netrupa, netepa? Kiek natūralumo tame "natural code" (klausiu šiaip iš smalsumo)?

Laikosi jis tikrai gerai - per visą dieną. Nei nutrupa nei tepa paakius man. (Kaip jau daug kartų minėjau negaliu to pakęsti ir man tai bene svarbiausias dalykas - jau geriau tegul dažo kaip nors keistai, nei kad trupa ir tepa paakius doh.gif )
natūralumo jaučiu jame nėra, nors aš tik nusipirkus pamačiau, kaip jis vadinasi ir dar lipduką su užrašu "be parabenų" ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Tiffany @ 2011 04 06, 18:30)
Lancome definicils high definition
user posted image

blakstienos mano ilgos, tai jis jas padaro laaabai ilgas, tankias, netepa, ilgai islieka, atsparus dregmei (nors perku tik neatsparu vandeniui), patinka tai, kad jis tubelej labai ilgai islieka sviezias  wub.gif

mano Nr.1 tusas   thumbup.gif  wub.gif

Labai noriu šį išbandyti blush2.gif
Kiek laiko šį naudojate?
Ar jis lengvai ar sunkiai nusivalo?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 04 06, 21:05)
Gal kuri isbandet L'oreal 4D architect?

Isbandziau ir patariu nemesti be reikalo pinigu veltui - labai bjauriai sulipina blakstienas, didziulis vargas, kad gautusi normalesnis vaizdas, o vakare dar ir trupet pradeda. Vienas blogiausiu turetu tusu.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2011 04 06, 17:30)
man pats geriausias tusas  thumbup.gif
Lancome definicils high definition
user posted image

blakstienos mano ilgos, tai jis jas padaro laaabai ilgas, tankias, netepa, ilgai islieka, atsparus dregmei (nors perku tik neatsparu vandeniui), patinka tai, kad jis tubelej labai ilgai islieka sviezias  wub.gif

mano Nr.1 tusas   thumbup.gif  wub.gif

Neatpazistu, koks cia tusas?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 07, 13:02)
O aš norėčiau pagirti jau kuri laika naudojama Estee Lauder Sumptuous Extreme
Lash Multiplying Volume Mascara tušą

Kaip tik tokį ir mėginau vakar parduotuvėje, ir sužavėjo smile.gif Per kiek sunaudojote?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 04 07, 13:35)
Labai noriu šį išbandyti blush2.gif
Kiek laiko šį naudojate?
Ar jis lengvai ar sunkiai nusivalo?

naudoju makiazo valymui biodermos h2o vandenuka - super nuvalo, be ipatingu pastangu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 06, 18:48)
jei gerai pamenu, minejot kazkada,kad geriausias clinique high impact. ar taip pat tebepatinka?

jis geras tik koki menesiuka, o paskui - baisuma doh.gif ir siaip as jo be pagrindo negaliu naudoti, nes labai tepa paakius smile.gif visumoj - geras kainos ir kokybes santykis, tik ji pirkti reikia ne LT

Lancome Definicils man visai netycia pakliuvo i nagus kaip meginukas ir likau suzaveta, nes net po 3 menesiu naudojimo jis kuo puikiausiai daze wub.gif be jokiu gumuliuku, paakiu tepimo, tiesiog tobulas tusas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 07 balandžio 2011 - 16:36
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 04 07, 08:45)
O man sis naujasis Maybelline one by one patinka vis labiau  ax.gif  bet su juo pazaisti irgi reikia, kol isgaunu toki efekta, kokio noriu. Bet graziai issukuoja blakstienas, patankina, pailgina, sodri juoda spalva, labai lengvai nusivalo, netepa  drinks_cheers.gif  tiesa, pirma savaite kai ji isigyjau, nelabai patiko, matyt dabar truputi sutirstejo ir tikrai labai graziom blakstienom dziaugiuosi  bigsmile.gif

user posted image

šitas ir man labai labai thumbup.gif buvau labai nustebinta, nes tokie guminiai šepetėliai iki šiol mane nuvildavo, bet šis buvo nerealus atradimas thumbup.gif jis tikrai labai juodas, puikiai iššukuoja, nesulipina, žodžiu sutinku su kiekvienu skorpionuke's žodžiu ax.gif
Atsakyti
Renkuosi dbr is 2 tušų:
Lorealio volume million lashes ir
Maybelline one by one

Gal kurios esat naudojus abu ir galit palygint kuris geresnis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 04 07, 13:00)
Lancome nenaudoju dėl ideologinių pažiūrų

Ooo va čia įdomu ax.gif Kas ten juose negero, nes galvoju kad sekantį tušą Lancome įsigyt rolleyes.gif gal ir mano ideologija nesutaps hihihi.gif
Nors aš taip pat prieš Loreal firmą nusistačius,kažkur prisiskaičius apie tai kad jų priemonėse labai daug chemijos(konkrečiai apie kremus skaičiau,be to bandžiau šampūnus,žiauriai nepatiko) . Tai vot padėjau kryžių biggrin.gif
Dabar jūsų prisiskaičius padėsiu kryžių ant Max factor doh.gif
O šiandien pavarčiau pavarčiau Droge tą naująjį Maybeline tušą,bet nepirkau dar. Lauksiu dar kokių nuomonių,gal kas kokį stebuklą pasiūlys hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 07 balandžio 2011 - 18:14
isigyjau gosh wonder volume tusa user posted image pati dar nebandziau, gal kuri turit atsiliepimu apie si tusa?
Atsakyti
Isigijau ir as tusa Meybelline One by one volume expres- Droge mokejau ~35Lt.
Tikrai patiko sis tusas- mano blaksteinos sakyciau tokios vidutinio ilgio, juodos, tai pasidazius matosi geras efektas- patankina, graziai issukuoja, lengvai valosi. Is mano isbandytu tusu tai vienas geresniu thumbup.gif
Atsakyti