Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(eretukas @ 2011 04 05, 11:19)
Aš naudoju dabar:
Diorshow extase
user posted image
gražiau tepa, nenutrupa.

Pritariu.As irgi naudoju Extase dabar,ir visai patenkinta. Beje,kitas tusas tikriausia bus Dior 360' biggrin.gif
Atsakyti
man pats geriausias tusas thumbup.gif
Lancome definicils high definition
user posted image

blakstienos mano ilgos, tai jis jas padaro laaabai ilgas, tankias, netepa, ilgai islieka, atsparus dregmei (nors perku tik neatsparu vandeniui), patinka tai, kad jis tubelej labai ilgai islieka sviezias wub.gif

mano Nr.1 tusas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 04 06, 17:30)
man pats geriausias tusas  thumbup.gif

jei gerai pamenu, minejot kazkada,kad geriausias clinique high impact. ar taip pat tebepatinka?
Atsakyti
Merginos, padėkit išsirinkti tarp šių dviejų g.gif Lancome Hypnose Precious Cells ir Clinique High Impact

user posted image user posted image
Atsakyti
Dabar naudoju Bourjois Volume Clubbin. Naa, jei laiko yra, tai tikrai gražiai eina pasidaryt blakstienas, tokias dideles, bet vargina tai, kad po kiekvieno potėpio blakstienos sulimpa ir jas reikia šukuot ir šukuot. Didelį pliusą dedu už ta, kad gerai laiko, netrupa ir netepa. mirksiukas.gif bet ateityje, manau, nekartosiu, nes jau labaai daug vargo su juo. Tikrai nebus taip, kad brūkš ir jau pasiruošus lėkt iš namų, neee, reikia labai kruopščiai iššukuot. Nors kažkada, kai ruošiaus į balių ir prie veidrodžio stovėjau neribotą laiką, tai blakstienas pasidariau nerealiai gražias. smile.gif gal dar keisis mano nuomonė, nes tą tušą naudojau ne daug kartų, kadangi kiekvieną rytą neturiu kantrybės terliotis, tai kasdienai naudoju Essence Multi Action. Va šito, tai jau kelinta tūbelė, jau pripratus prie jo esu, galėčiau net tamsoj pasidažyt. biggrin.gif biggrin.gif

Ateityje, manau, rinksiuos ką nors ir Loreal tušų, kažkaip geri atsiliepimai apie kokybę, kad netrupa, netepa, nenualina blakstienų. Taigi, gal galėtumėt rekomenduoti Loreal tušą, kuris: tankintų, ilgintų ir iššukuotų blakstienas. Kad košės būtų daug ant blakstienų, bet kad ji nebūtų sulipusi, kad darytų dramatic look lėliškas blakstienas, būtų labaaaai intensyviai juodas ir visokius kitus čiūdus kad darytų. biggrin.gif nes dažau tik blakstienas dažniausiai, pati esu baltaodė, tai noriu jas išryškinti labai labai labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 04 06, 20:10)
Merginos, padėkit išsirinkti tarp šių dviejų  g.gif Lancome Hypnose Precious Cells ir Clinique High Impact

[/img]

be abejoniu pirmasis wub.gif
Atsakyti
Gal kuri isbandet L'oreal 4D architect?
Atsakyti
Šiuo metu naudoju štai šį L'oreal volume millions lashes user posted image

Nusivyliau unsure.gif nes labai trupa blink.gif
Ar čia taip nusipirkt pasitaikė kokį seną nesuprantu, ar daugiau kam irgi tas pats blogis išlindo??? g.gif
Atsakyti
Man pats nuostabiausias, pats geriausias, pats paciausias tusas ilga laika(daug metu) buvo sis, visada pirkdavau tik usa
L'oreal volume shocking
user posted image

Taciau taciau, kazkodel ji iseme is prekybos verysad.gif turiu paskutini savo si tusa, kuri naudoju tik progom biggrin.gif nes ko tik nenaudojau, neatrandu net panasaus i si verysad.gif
Maciau kad to lorealio yra pirkti tiek ebay'juj tiek amazone ir t.t. uzsipirksiu zinoma, bet galvoju gal kam sis tusas irgi buvo pats paciausias ir jau radot pakaitala jam? g.gif

Buvo lancome irgi su sukutem kartu tusas(nepamenu tikslaus pavadinimo blush2.gif ) netiko. Hypnose nieko taciau nepadarydavo to ka padaro sis.
Na dar dar mf falls lashes uzdeciau pliusa, bet vistiek ne tas verysad.gif

Vis dar bandau atrasti tusa, tad renku info ka reiktu pabandyti.
Pakol kas susidariau nuomone kad dior diorshow, lancome kaip kurie kaip kuriom g.gif na reiks toliau bandymais uzsiimti doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit tikrai TRUMPAS ir nelabai tankias blakstienas ir jau isbandet kuris tusas geresnis - nors kiek jas ilgesnes-tankesnes padaro?

Domintu butent "trumpablakstieniu" bandymai ir patarimai ax.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
O man sis naujasis Maybelline one by one patinka vis labiau ax.gif bet su juo pazaisti irgi reikia, kol isgaunu toki efekta, kokio noriu. Bet graziai issukuoja blakstienas, patankina, pailgina, sodri juoda spalva, labai lengvai nusivalo, netepa drinks_cheers.gif tiesa, pirma savaite kai ji isigyjau, nelabai patiko, matyt dabar truputi sutirstejo ir tikrai labai graziom blakstienom dziaugiuosi bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 04 07, 09:59)
Gal kas turit tikrai TRUMPAS ir nelabai tankias blakstienas ir jau isbandet kuris tusas geresnis - nors kiek jas ilgesnes-tankesnes padaro?

Domintu butent "trumpablakstieniu" bandymai ir patarimai ax.gif
mirksiukas.gif

Aš, aš, aš! Ir dar priedo ne juodas, o šviesias biggrin.gif Diorshow gražiai pariečia ir pailgina, tik vieno sluoksnio man asmeniškai neužtenka, tepu 2 kartus. Vakar parduotuvėje išbandžiau Estee Lauder Extreme, patiko - iškart blakstienos "atsiskleidė", pailgino ir užrietė labai dailiai, neapsunkinant.
Atsakyti