Dabar naudoju Bourjois Volume Clubbin. Naa, jei laiko yra, tai tikrai gražiai eina pasidaryt blakstienas, tokias dideles, bet vargina tai, kad po kiekvieno potėpio blakstienos sulimpa ir jas reikia šukuot ir šukuot. Didelį pliusą dedu už ta, kad gerai laiko, netrupa ir netepa.
bet ateityje, manau, nekartosiu, nes jau labaai daug vargo su juo. Tikrai nebus taip, kad brūkš ir jau pasiruošus lėkt iš namų, neee, reikia labai kruopščiai iššukuot. Nors kažkada, kai ruošiaus į balių ir prie veidrodžio stovėjau neribotą laiką, tai blakstienas pasidariau nerealiai gražias.
gal dar keisis mano nuomonė, nes tą tušą naudojau ne daug kartų, kadangi kiekvieną rytą neturiu kantrybės terliotis, tai kasdienai naudoju Essence Multi Action. Va šito, tai jau kelinta tūbelė, jau pripratus prie jo esu, galėčiau net tamsoj pasidažyt.
Ateityje, manau, rinksiuos ką nors ir Loreal tušų, kažkaip geri atsiliepimai apie kokybę, kad netrupa, netepa, nenualina blakstienų. Taigi, gal galėtumėt rekomenduoti Loreal tušą, kuris: tankintų, ilgintų ir iššukuotų blakstienas. Kad košės būtų daug ant blakstienų, bet kad ji nebūtų sulipusi, kad darytų
dramatic look lėliškas blakstienas, būtų labaaaai intensyviai juodas ir visokius kitus čiūdus kad darytų.
nes dažau tik blakstienas dažniausiai, pati esu baltaodė, tai noriu jas išryškinti labai labai labai.