Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Įlindau į temukę šią,ir jau sakau pradėsiu girtis kaip man patinka MF FALSE LASH EFFECT, o žiūriu, nemažai pasisakymų kad jis nelabai gerai blakstutėm verysad.gif Kažkaip nepastebėjau šito,jau antrą naudoju. Buvau padarius pertrauką su Maybeline, bet po MF man jis jokio įspūdžio nepadarė,nors konsultantė įtikino kad čia tas pats tik kaina skirias (tuo metu nuolaida buvo),nu ir susigundžiau. Bet tik baigus vėl grįžau prie MF. Nu bet šakės,jei alina blakstienas gal reiks prie Lancome visų išgirto pereit g.gif Arba augintis blakstienas hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Turiu klausimą: kuris iš šių tušų jums geriausias, sudėliokite, jei nesunku, tušus prioritetų tvarka ir pasakykite, kuo jie tokie geri, nes noriu nusipirkti porą tušų, bet čia taip visi puikiai apibūdinami, kad net nebeišsirenku biggrin.gif Jei galit, pasiūlykit ir savo variantą, nes aš noriu tušo, kuris ilgintų, storintų ir riestų biggrin.gif Ir šiaip, kad padarytų visus stebuklus biggrin.gif

Max Factor 2000 calorie curred brush
Lancome Fatale
Loreal volume million lashes
Lancome Hypnose
Lash Architect 4D

Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo galoshes: 04 balandžio 2011 - 16:08
QUOTE(galoshes @ 2011 04 04, 17:07)
Sveikos merginos,
Turiu klausimą: kuris iš šių tušų jums geriausias, sudėliokite, jei nesunku, tušus prioritetų tvarka ir pasakykite, kuo jie tokie geri, nes noriu nusipirkti porą tušų, bet čia taip visi puikiai apibūdinami, kad net nebeišsirenku  biggrin.gif Jei galit, pasiūlykit ir savo variantą, nes aš noriu tušo, kuris ilgintų, storintų ir riestų  biggrin.gif Ir šiaip, kad padarytų visus stebuklus  biggrin.gif

Aš ir noriu to paties paprašyt tik su kitais tušais, nes nikaip neišsirenku naujo tušo, noriu kad būtų laabai geras, tobulas, padarytų dramatiškas blakstienas. lotuliukas.gif

MF masterpiece max
MF false lash effect
MF 2000 calorie curved
Rimmel sexy curves
Prestige my biggest lashes

Tik va dėl MF tušų kažkaip nežinau, nors noriu išbandyt, bet dauguma panų rašo, kad blastienos suprastėjo ir pan tai kžn. doh.gif Gaila būtų ir blakstienų ir pinigų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 04 balandžio 2011 - 16:23
akcijaorama, skaičiau kad ieškot vandeniui atsparaus darančio dideles blakstienas, tai jei esat nieko prieš Max Factor tušus išbandykit False lash effect waterproof. Man darė proginį makiažą su juo tai blakstienos buvo kaip pas lėlę bigsmile.gif tik biškį terlina aplink vokus besidažant, reik pripast. Tačiau dažo solidžiai taip, uch. bigsmile.gif Aš pati tai mėgstu lengvesnes blakstienas.
O aš nusipirkau naują waterproof, kitos linijos Gosh. Prieš tai turėjau (ir dar tebeturiu) Gosh Perfect Lift 'N Shape, kuris man nuostabiai pariečia, iššukuoja blakstienas, jos taip gražiai tolygiai plonėja į galus, o dabar nusipirkau Length'n Build waterproof, nu man nieko gero unsure.gif nors ir nesulipina, bet neriečia, galai kaip nukirsti blakstienų, kažkaip netvarkingai jos išsikraipiusios. schmoll.gif

Kažkas sakė kad vadinamieji riečiantys tušai negali riesti. Taip, jeigu tikimasi kad iš tiesių blakstienų padarys riestas. ax.gif Bet tokie tušai tiesiog padeda papildomai pariesti linkusias savaime riestis blakstienas arba užsfiksuoti tą rietimą jau pariestų rietikliu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olivia. @ 2011 04 04, 17:19)
Aš ir noriu to paties paprašyt tik su kitais tušais, nes nikaip neišsirenku naujo tušo, noriu kad būtų laabai geras, tobulas, padarytų dramatiškas blakstienas.    lotuliukas.gif

MF masterpiece max
MF false lash effect
MF 2000 calorie curved
Rimmel sexy curves
Prestige my biggest lashes

Tik va dėl MF tušų kažkaip nežinau, nors noriu išbandyt, bet dauguma panų rašo, kad blastienos suprastėjo ir pan tai kžn.  doh.gif Gaila būtų ir blakstienų ir pinigų.

Tie du kur paryškinau dramatiškų tikrai nepadarys schmoll.gif
O MF 2000 calorie curved kažkada turėjau tai labai nepatiko tas riestas šepetėlis, pastoviai tas galas prie koto būdavo koše apsivėlęs, tiesus 2000 calorie daug labiau patiko. Tik kad greitai trupėt pradeda bent jau man. 4u.gif
Atsakyti
Maybelline teh colossal volum express
user posted image
na va isbandziau si jau, na lb patiko, blakstienos tankios, nesulipina, juodos ryskios, nebyra na kolkas lb patinka, dar skystas, bet manau kuo toliau tuo labiau man patiks, jauciu bus mano mylimukas, gaila, kad anksciau nepabandziau, dbr maximoj ir kosmadoj akcija kaip tik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 04 01, 17:18)
Sakykit o kurioj LT parduotuvej Lancome tusa pirkti,na kad nebutu seni ir pan? mirksiukas.gif

Siandiena gavau Lancome tusa is Parfum24. Tikrai nuostabus, nepasenes, o ir kaina tik 79Lt.
Dziaugiuosi neapsirikusi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 04 04, 18:05)
Tie du kur paryškinau dramatiškų tikrai nepadarys schmoll.gif

Na, man Rimmel'is tai tikrai padaro dramatiškas. rolleyes.gif Gaila, fotiko neturiu...
Atsakyti
Visai atsitiktinai nusipirkau Lumene Natural code tušą Droge, su akcija , kur kainavo apie 13LT smile.gif
Ir visiškai nesigailiu! Netrupa, netepa paakių, gražiai pailgina, natūraliai nudažo blakstienas. Kasdienai pats tas. Nemaniau, kad atrasiu kažką priimtino iš pigesnių tušų, nes jau buvau nusivylusi.
Žiūrėsiu toliau ar blakstienos po jo nesusilpnės. Bet nemanau, kad nuvils Lumene firma. Kitos priemonės mane irgi tenkino... ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Darela @ 2011 04 04, 21:49)
Siandiena gavau Lancome tusa is Parfum24. Tikrai nuostabus, nepasenes, o ir kaina tik 79Lt.
Dziaugiuosi neapsirikusi.   bigsmile.gif

Per kiek laiko pristatė? ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju dabar:
Dior extase
user posted image
Man labai patinka, prieš tai naudodavau Lancome Hypnose. tai kažkaip pasilieku prie Dior, gražiau tepa, nenutrupa.
Atsakyti

agnite , kaip laikosi tas tušas - ar netrupa, netepa? Kiek natūralumo tame "natural code" (klausiu šiaip iš smalsumo)?

Manasis Diorshow baiginėjasi, laužau galvą ką pirkti; massmarketu seniai nusivyliau, brangius gaila pirkti, jei paskui netiks... Beje, gal kas bandėte Korres tušą ir gal žinote, kokia jo kaina Vln?
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 04 04, 18:05)
akcijaorama, skaičiau kad ieškot vandeniui atsparaus darančio dideles blakstienas, tai jei esat nieko prieš Max Factor tušus išbandykit False lash effect waterproof. Man darė proginį makiažą su juo tai blakstienos buvo kaip pas lėlę bigsmile.gif tik biškį terlina aplink vokus besidažant, reik pripast. Tačiau dažo solidžiai taip, uch. bigsmile.gif Aš pati tai mėgstu lengvesnes blakstienas.
O aš nusipirkau naują waterproof, kitos linijos Gosh. Prieš tai turėjau (ir dar tebeturiu) Gosh Perfect Lift 'N Shape, kuris man nuostabiai pariečia, iššukuoja blakstienas, jos taip gražiai tolygiai plonėja į galus, o dabar nusipirkau Length'n Build waterproof, nu man nieko gero unsure.gif nors ir nesulipina, bet neriečia, galai kaip nukirsti blakstienų, kažkaip netvarkingai jos išsikraipiusios. schmoll.gif

Kažkas sakė kad vadinamieji riečiantys tušai negali riesti. Taip, jeigu tikimasi kad iš tiesių blakstienų padarys riestas. ax.gif  Bet tokie tušai tiesiog padeda papildomai pariesti linkusias savaime riestis blakstienas arba užsfiksuoti tą rietimą jau pariestų rietikliu. smile.gif

Malonu, kad esu prisimenama biggrin.gif Ačiū už patarimą, bet žinokit prisibijau tų Max Factor, ypač kai prisiskaitau, kad blakstienos krenta. Naudoju du tušus dabar, nes vieno pačio pačiausio dar neatradau, o paieškos atima daug laiko ir lėšų doh.gif Aš mėgstu ryškiai juodas blakstienas, nes šešėliais laaabai retai dažausi, todėl noriu išryškinti akis, o jei padažyčiau natūraliai dažančiu tušu, mano blakstienos turbūt paskęstų, nes naudoju pudrą, todėl akims reikia ryškumo.

Sakėt, kad Rimmel nepariečia blakstienų ar kaip? Galvoju nusipirkti kai kokia akcija bus, kartais prisireikia, kai pvz. kas nors užsuka į svečius ir riesti blakstienų nebėra kada ar tuo metu tingiu, nes kur nors eidama pariečiu blakstienas ax.gif

QUOTE(Kristi_25 @ 2011 04 04, 19:20)
Maybelline teh colossal volum express
na va isbandziau si jau, na lb patiko, blakstienos tankios, nesulipina, juodos ryskios, nebyra na kolkas lb patinka, dar skystas, bet manau kuo toliau tuo labiau man patiks, jauciu bus mano  mylimukas, gaila, kad anksciau nepabandziau, dbr maximoj ir kosmadoj akcija kaip tik wink.gif

O Jums netepa šis tušas paakių? Neatsispaudžia juodi taškiukai nuo blakstienų galiukų?
Atsakyti
O Jums netepa šis tušas paakių? Neatsispaudžia juodi taškiukai nuo blakstienų galiukų?
[/quote]
nea netepa smile.gif
Atsakyti