kurį laiką naudojau šį tušą, nes kažkuriam forume labai jį išgyrė, bet niekur nerandu sudėties, o ir kaina labai maža.. kažkaip baisu naudoti
Essence multi action
QUOTE(lo-lo @ 2011 03 31, 21:53)
Man ilgina ir riecia Rimmel sexy curves, bet kiti raso kad visai neriecia gal nuo blakstienu priklauso Man tai uzriecia labai labai, tokios ilgos ir riestos. Na man patinka Ir kainuoja nedaug
Sveiki,
o kuris būtent tušas Jums riečia labai gerai, nes sexy curves yra keletas tušų? Ir kiek supratau iš jų nėra nė vieno vandeniui atsparaus ar ne?
QUOTE(akacijaorama @ 2011 04 01, 10:27)
Sveiki,
o kuris būtent tušas Jums riečia labai gerai, nes sexy curves yra keletas tušų? Ir kiek supratau iš jų nėra nė vieno vandeniui atsparaus ar ne?
Man atrodo yra du sexy curves: vandeniui atsparus ir paprastas. As naudoju paprasta violetinei tiubelei, o vandeniui atsparus lyg tai zydroj
QUOTE(lo-lo @ 2011 04 01, 13:12)
Man atrodo yra du sexy curves: vandeniui atsparus ir paprastas. As naudoju paprasta violetinei tiubelei, o vandeniui atsparus lyg tai zydroj
O aš žiūrėjau ir nebuvo vandeniui atsparaus. Gal tiesiog parduotuvėj tuo metu nebuvo. Reiks kitur ir atidžiau pažiūrėti
Dabar internete pažiūrėjau, turbūt nebuvo tokio parduotuvėj.
Dėkuj už informaciją
Dar kažkoks berods juodoj pakuotėj yra, ten turbūt labiau juodinantis blakstienas
QUOTE(lo-lo @ 2011 03 31, 21:53)
Man ilgina ir riecia Rimmel sexy curves, bet kiti raso kad visai neriecia gal nuo blakstienu priklauso Man tai uzriecia labai labai, tokios ilgos ir riestos. Na man patinka Ir kainuoja nedaug
Aš irgi turiu būtent šitą violetinėj pakuotėj, tai esu labai labai patenkinta. Kaip ir lo-lo sakė, itin užriečia ir pailgina. Man, asmeniškai, gal net ir perdaug kaip kasdienai. Dar pliusas, kad nebrangus - sumokėjau gal 18 LT Droge, kai akcija buvo.
Tiesa, jis beveik visai netankina.
P.S. Dar pamiršau pridėti, kad geriausi rezultatai man pradėjo matytis po kokių dviejų savaičių naudojimo. Turbūt reikėjo, kad mažumėlę patirštėtų.
[quote=instaliacijaaa,2011 04 02, 22:41]
O man super šiuo metu tušas lb gerai pailgina, patankina
aha sitas vienas is geresniu tusu, tik pasidazius blakstienu galiukai tepliodavo vokus..
aha sitas vienas is geresniu tusu, tik pasidazius blakstienu galiukai tepliodavo vokus..
man šis tušas L'Oreal Double Extension Beauty Tubes labai patiko!Ilgina blakstienas,"atveria" akis,gražiai pasidengia,lengvai nusiplauna vandeniu,o blakstienos nebyra My Webpage
Merginos pasiulykit Tusa kad ilgintu blakstienas bet svarbiausiai kad netrupetu nes mano akis labai alergiskos, ir jai tik bunu pasidazius blakstienas siabo filmas kaip jauciuosi. Kiek bandziau labai nepatiko bourgua tusai, tas kur skirtas alergiskoms akims isvis kazkokia katastrofa , siaip visad naudojau max factor bet paskutini karta kazkaip nevikusiai isirinkau.aciu
QUOTE(pupyle @ 2011 03 23, 17:42)
sveikos. ismeginau si tusa jau apie savaite naudoju, na nieko ypatingo, ilgina tikrai graziai bet man pritruko rietimo ir tankinimo, o daugiau uztepus sulimpa net tikiuosi gal veliau padzius ir graziau dazys. as tusa tepu daug kartu nes megstu isgauti "leliskas blakstienas" tai gal del to. tepant maziau dazo naturaliau. nu zodziu kartojamas nebus, is 10 duociau kokius 7...
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 04 02, 22:41)
minusas kad sunkiai nusivalo.
Koks cia yra, jei gerai matau Oriflame, turiu toki pat tik violetinej pakuotej, man jis labai geras butu, jei ne vienas minusas- labai tepa paakius, ilgai laukti, kol nudziuna blakstienos. O gal taip-kol visai sviezias... Ziuresim kaip cia toliau bus
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 04 02, 21:41)
Koks čia tušas?