QUOTE(Breira @ 2011 03 29, 20:08)
Laba, gal kas nors man galės padėti....
Esu registruota darbo biržoje ir susiradau darbą 0,5 etato(sutartis terminuota 2 men.). Iki šiol mano šeima gaudavo soc.pašalpą ir kompensacijas, tačiau esu visiškai pasimetusi.... kas bus man įsidarbinus? Prarasim pašalpą ir kompensacijas? Darbo biržoje sakė, jog galiu ir toliau likti registruota DB ir socialinės paramos skyrius primokės kiek trūks iki tų 350 lt vienam šeimos nariui. Socialinės paramos skyrius pasakė, kad socialinę pašalpą gausiu, bet kompensacijų nebe... Gal kuri tiksliai žinote kas čia manęs laukia? Iš anksto labai dėkoju atsakiusioms
kompensacija priklausys bet kokiu atveju (stovint birzoje ir isidarbinus terminuotai- juk is birsos nesalina
), tik socialines galite nebegauti, jei jusu bendros seimos pajamos su naujo darbo pajamom virsys 350lt/men 1 seimos nariui..
Papildyta:QUOTE(Juoko ašara @ 2011 03 29, 17:55)
dar vienas klausimelis
o daugiau is pasalpos sumos niekas neatsimeta, tik pinigai uz zeme? turiu omeny, nebeminusuos man masinu, garazo, gyvenamo ploto?
tikiuosi, supratot ka turejau omeny
dar yra daug dalyku, kurie gali atsiminusuoti- tarkim turite buta, o jame gyvenate ne jus, o kitas asmuo (tada reiktu paaiskinimo, kad gyvena tas ir tas ir moka uz nuoma tiek ir tiek, arba tiesiog gyvena mociute- pajamu negaunu)
o is principo visa kita iskaitoma ne i pajamas, o i turta, taigi jei jokiu pajamu is savo turto neturite- tai nieko daugiau ir neisskaiciuos.