Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

QUOTE(salutvera @ 2011 06 02, 12:40)
Taip moksleivė tai aš. O dėl darbovietės, tai mama jau beveik metus nebedirbo, nes neteko darbo, po to stovėjo biržoje, ten taip pat nieko nerado darbo, o po to kai nutraukė bedarbio pašalpą gaudavome iš socialinio. Tėvas taip pat nedirba.
O daugiau tai reikės aišku skambintis į socialinį, ten gal paaiškins viską  g.gif

Jums bus paskirta naslaicio pensija, gal kokie 400, o jusu teciui 315 lt kaip soc remtinam, man regis, mano pazistamos vyras mire, tai ji uz abu vaikus gauna po 400 lt ir pati gauna 315 lt kaip bedarbe.
Atsakyti
labas ir vel as cia su savo klausimais. Vyra isbrauke is DB siandien tai dabar taip iseina, kad maisto produktu jau negausim? verysad.gif Geguzes menesio dar pasiemem pries kelias dienas. Bet buvo toks ilgas tarpas kai nieko nedave, tai gal dar duotu uz tuos praeitus menesius. gal kas zino aciu uz ats.
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2011 06 03, 11:25)
labas ir vel as cia su savo klausimais. Vyra isbrauke is DB siandien tai dabar taip iseina, kad maisto produktu jau negausim? verysad.gif Geguzes menesio dar pasiemem pries kelias dienas. Bet buvo toks ilgas tarpas kai nieko nedave, tai gal dar duotu uz tuos praeitus menesius. gal kas zino aciu uz ats.

O man atrodo,kad gausite,juk ten parasai prasyma,ir visiems metams skiria. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2011 06 03, 11:25)

Gaudinesit ir toliau maisto paketus,nes skyria juos metams.
Atsakyti
aciu atsakiusioms, o man dabar dar reikia paskambint i socialini ir pranest, kad vyra isbrauke. Siaip gaudavom kompensacijas uz siluma ir maisto paketus.
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2011 06 03, 11:55)
aciu atsakiusioms, o man dabar dar reikia paskambint i socialini ir pranest, kad vyra isbrauke. Siaip gaudavom kompensacijas uz siluma ir maisto paketus.

Taip,reikia pranesti,del kompensaciju,bet ne del maisto paketu.
Atsakyti
sveikos.noriu paklaust.
esam 4asmenu seima.aktualu kompensacijos.kokia buto kvadratura turetu but 4asmenims?ir kad gaut sildymo kompensacija,seimos pajamos vienam asmeniui kokia suma turi but-315lt ar 525lt?
pvz.jei mano sodros ismoka uz vaikiuka 850lt,vyras ant minimumo.priklausytu sildymo kompensacija uz 76kv buta?
aciukas.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2011 06 06, 11:03)
sveikos.noriu paklaust.
esam 4asmenu seima.aktualu kompensacijos.kokia buto kvadratura turetu but 4asmenims?ir kad gaut sildymo kompensacija,seimos pajamos vienam asmeniui kokia suma turi but-315lt ar 525lt?
pvz.jei mano sodros ismoka uz vaikiuka 850lt,vyras ant minimumo.priklausytu sildymo kompensacija uz 76kv buta?
aciukas.

priklausytu,nes jums 4 asmenu seimai jeigu visi ten prirasyti kvadratura kuria kompensuos turi nevirsiti 38+12+12+12=74 kv,uz 2 kvadratus virsplocio mokesit jus be kompensacijos.Seimos pajamos vienam zmogui gali ir virsyti 525 lt,ziures deklaruotu zmoniu skaiciu ir pajamas ju.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 06 06, 15:10)
priklausytu,nes jums 4 asmenu seimai jeigu visi ten prirasyti kvadratura kuria kompensuos turi nevirsiti 38+12+12+12=74 kv,uz 2 kvadratus virsplocio mokesit jus be kompensacijos.Seimos pajamos vienam zmogui gali ir virsyti 525 lt,ziures deklaruotu zmoniu skaiciu ir pajamas ju.

aciu.jau skaitinejaus temutes pradzioj pateikta info. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, apšvieskit mane ponios smile.gif
Gyvenu bute tik aš su vaiku ir draugu. Butas priregistruotas močiutės vardu, iš viso šiame bute priregistruoti 4 asmenys. (aš,mano tėvas, mano vaikas ir močiutė) ar galiu gauti kompensaciją kokia nors už mokesčius? blush2.gif
Tiesa pamiršau pridurti,kad aš nedirbu ir nesimokau, o draugas mokosi tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elee: 06 birželio 2011 - 16:53
QUOTE(Elee @ 2011 06 06, 17:51)
Sveikos, apšvieskit mane ponios smile.gif
Gyvenu bute tik aš su vaiku ir draugu. Butas priregistruotas močiutės vardu, iš viso šiame bute priregistruoti 4 asmenys. (aš,mano tėvas, mano vaikas ir močiutė) ar galiu gauti kompensaciją kokia nors už mokesčius?  blush2.gif
Tiesa pamiršau pridurti,kad aš nedirbu ir nesimokau, o draugas mokosi tik.

Gal birzoj stovit?Nes jeigu ne,tai kompensacija nepriklausys.
Reikes visu deklaruotu tame bute pajamu.Draugas neprieko,nes jus nesusituoke ir jis ten nedeklaruotas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 06 06, 19:03)
Gal birzoj stovit?Nes jeigu ne,tai kompensacija nepriklausys.
Reikes visu deklaruotu tame bute pajamu.Draugas neprieko,nes jus nesusituoke ir jis ten nedeklaruotas.

Tai kad nestoviu biržoj.
O kiekvienas turėtu pildyti atskirą prašymą? Ar vienas prašymas su nurodytomis visų pajamomis?
Atsakyti