Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

QUOTE(vikosiuks @ 2011 05 30, 09:12)
man atrodo, kad vistiek uz plombas kazkiek moketi reikia - 10 lituku.. nes kitokiu plombu nei helio- pas mus centre nebededa schmoll.gif
o del vaistu ir kanalu neisivaizduoju, nes niekada nelaukiu iki tiek, kad dantis skaudetu - man uztenka kvapo ir einu pas dantiste, uzdeda plomba ir paleidzia..
Papildyta:

galite pasiskambinti i soc. skyriu ir pranesti, kad isidarbinote.. uz geguze pasalpa dar gausite, o veliau reikes pilnai isdirbto menesio pazymos- taigi pasiulys ateiti liepos menesi ir atsinesti pazyma uz birzelio menesi- tuo paciu ir geguze, kad is pasalpos isskaiciuotu ta suma, kuria sumokejo... taigi birzelis pagal ju prasyma atvykti liepa liktu be soc. paramos, nebent jus birzelio menesi parasytumete prasyma paramai gauti ir trukstamus dokumentus pristatytumete liepa, birzeli reiks pristatyti darbo sutarti ir visus likusius dokumentus, kuriuos kaskart pristatinedavote.

as jiems tik pranesiau,kad isidarbinau,darbo sutarties dar nepristaciau.tuomet man birzelio men reikia nuvykti i soc skyriu.aciu
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 05 30, 09:16)
as jiems tik pranesiau,kad isidarbinau,darbo sutarties dar nepristaciau.tuomet man birzelio men reikia nuvykti i soc skyriu.aciu

taip, po birzelio 10d mirksiukas.gif
Atsakyti
Ligoniu kasose issiaiskinau, nei uz plombas nei uz joki kita gydyma prisirasiusioje istaigoje soc.remtinam zmogui moketi nereikia, jei nori helio plombos, moki skirtuma nuo paprastos iki helio.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 20, 17:31)
"10. Priimant vaikus į grupes:
10.1. laikomasi eilės pagal tėvų (globėjų) prašymo registravimo datą;
10.2. pirmenybė teikiama:
10.2.1. vaikams, kuriems nustatytas neįgalumas ar žymūs vystymosi sutrikimai (sutrikęs intelektas, autizmas, aklumas ar silpnaregystė iki 0,3, kurtumas ar neprigirdimumas 41 dB, cerebrinis paralyžius ar kitas labai žymus judesio ir padėties sutrikimas) (pateikiama Pedagoginės psichologinės tarnybos rekomendacija ar gydytojų konsultacinės komisijos išvada);
10.2.2. vaikams, pasiūlytiems Kauno miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus;
10.2.3. vaikams iš šeimų, priskiriamų socialiai remtinų šeimų grupei;
10.2.4. vaikams iš šeimų, auginančių tris ir daugiau vaikų;
10.2.5. vaikams, kurių brolis ar sesuo lanko tą pačią švietimo įstaigą;
10.2.6. priešmokyklinio amžiaus (5–6 metų) vaikams;"

taigi, nuejau as i darzeli su savo pazyma kad gaunu socialine pasalpa, bet direktore jos nepriime, sake jokiu pirmumu nesuteikia, vien kad gauni soc pasalpa, pasak jos turi buti asociali seima, kad patektu be eiles. ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2011 05 31, 15:45)
taigi, nuejau as i darzeli su savo pazyma kad gaunu socialine pasalpa, bet direktore jos nepriime, sake jokiu pirmumu nesuteikia, vien kad gauni soc pasalpa, pasak jos turi buti asociali seima, kad patektu be eiles. ar tai tiesa?

Na nezinau,musu darzeli,tai kai prasyma rasiau priimti vaika i darzeli paklause ar esam remtina seima ir pazymejo sau,sake,kad i tai atsizvelgiama,bet jokiu pazymu kol kas nereikejo nesti,tik kai jau vaiksciosim i darzeli,tik tada reikes pazyma nesti.
Vadinasi jusu darzeli dar savos vidines taisykles,arba daug socialiai remtinu seimu,todel nera kur jau pirmenybes daryti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri gales man atsakyti?
Jei pradeciau dirbti pagal verslo liudijima, ar man priklausytu soc.pasalpa? Esu netekejusi, be vaiku. Mokausi istestinese ax.gif

siaip pamastant tai atrodo man, kad nepriklausytu man soc pasalpa, nes jau pajamas kazkokia tureciau.

is kitos puses...nors ir turedama verslo liudijima, stoveciau d birzoje, tai gal priklausytu vis tik...? g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 31 gegužės 2011 - 16:45
QUOTE(ewacka @ 2011 05 31, 17:43)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri gales man atsakyti?
Jei pradeciau dirbti pagal verslo liudijima, ar man priklausytu soc.pasalpa? Esu netekejusi, be vaiku. Mokausi istestinese  ax.gif

Na manau 350 lt jus uzdirbtumete,tai nepriklausytu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 31, 16:45)
Na manau 350 lt jus uzdirbtumete,tai nepriklausytu.

na ir as taip manau.
tiesiog kai kurie pazistami dirba pagal verslo liudijima, ir dar tuos 315 lt gauna. Taciau jie nors ir oficialiai nevede, bet turi vaikuciu - tai gal del to jie gauna...?
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 05 31, 17:48)
na ir as taip manau.
tiesiog kai kurie pazistami dirba pagal verslo liudijima, ir dar tuos 315 lt gauna. Taciau jie nors ir oficialiai nevede, bet turi vaikuciu - tai gal del to jie gauna...?

Gali buti kad tik uz vaikus gauna,gali buti kad ir seimai gauna.O jus viena,tai nepriklausis.
Atsakyti
Norėjau paklausti ar pašalpa mirus vienam šeimos maitintojui skaičiuojasi į šeimos pajamas?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 06 01, 08:48)
Norėjau paklausti ar pašalpa mirus vienam šeimos maitintojui skaičiuojasi į šeimos pajamas?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 06 01, 09:48)

skaiciuosis
Papildyta:
QUOTE(Lavinja @ 2011 06 01, 14:48)
O as norejau pasidziaugti cia su jumis, kad gavau darba smile.gif Nuo bado apsiginsime essen.gif ir kadangi darbas terminuotas ir nebus nutraukta registracija darbo birzoje, o skyrybu byla jau bus uzvesta teisme, tai gausiu ir pasalpa nuo rugsejo biggrin.gif

saunuole thumbup.gif
o man beda iskilo darzely vietu nera, pasirodo virs 2 metuku vaikai i lopsiuka nepriimami, o didesnese grupese nei vienas vaikas neiskrito- negaunu darzelio, o ir lokopedine grupe visa pilna, nebezinau ka daryt, o uzsiregistravus esu tik tam vienam ir turiu pirmenybe, bet ji manes visai negelbsti... o ir aplinkiniuose vietu nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 birželio 2011 - 15:09