Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

Taip niekas ir neatsake anksciau. As noriu pasikeisti pasa. Jis kainuoja siuo metu 150 lt, ir jeigu as stoviu darbo birzoje ir gaunu pasalpa socialine, gal man butu kokia nuolaida pasui ?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 05 28, 10:57)
Taip niekas ir neatsake anksciau. As noriu pasikeisti pasa. Jis kainuoja siuo metu 150 lt, ir jeigu as stoviu darbo birzoje ir gaunu pasalpa socialine, gal man butu kokia nuolaida pasui ??  4u.gif

Jeigu esat soc.remtina seima,tai pasai jums bus nemokamai,tik reikia pazyma paimti is socialinio.Cia tema apie visas kompensacijas soc.remtiniems
http://www.supermama...howtopic=709415
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 gegužės 2011 - 10:11
tai besuprantu, as neesu seima, as gyvenu su tevais ir broliu, tevai dirba, brolis pasalpa gauna ir as, tai atsakykite tada ar nemokamai ar mokamai ??
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 05 28, 16:37)
koks cia tas forumas, jei niekas neatsako, sunku pasakyti, nu ir lietuvos zmones ne veltui biggrin.gif

6. paso ir asmens tapatybės kortelės išdavimas nemokamai (kai pajamos asmeniui yra mazesnes kaip 350 lt )
- tapatybes kortelei http://www.migracija...hp?-193125637#2
- pasui http://www.migracija...php?347853091#4
Atsakyti
Labai prašau gal kuri tiksliai žinosit atsakymą į klausimą.
Ar prisirašęs savo sveikatos centre, socialiai remtinas žmogus gali nemokamai taisytis dantis?
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 05 29, 17:07)
Labai prašau gal kuri tiksliai žinosit atsakymą į klausimą.
Ar prisirašęs savo sveikatos centre, socialiai remtinas žmogus gali nemokamai taisytis dantis?

Uz plombas man atrodo vistiek tures susimoketi. g.gif Jei klystu,pataisys ,kas nors mane. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 05 29, 17:23)
Uz plombas man atrodo vistiek tures susimoketi. g.gif Jei klystu,pataisys ,kas nors  mane. smile.gif

Uz helio tai taip, bet pats gydymas pvz. kanalų ir paprastų plombų ar bus poliklinikoj ten kur prisirasę nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 05 29, 18:26)
Uz helio tai taip, bet pats gydymas pvz. kanalų ir paprastų plombų  ar bus poliklinikoj ten kur prisirasę nemokamai?

Socialiai remtinam zmogui gydymas nemokamas, tiek dantu, tiek kitu kuno daliu, uz kai kurias plombas man teko damoketi tris litus, kaip ir bet kuriam kitam apdraustajam privalomuoju sveikatos draudimu, socialiai remtinas zmogus privalo buti registruotas darbo birzoje, taigi, naturalu, kad PSD jis turi. O kodel neklausiate to poliklinikos registraturoje?Ar ne greiciau butu?
Atsakyti
QUOTE(Lavinja @ 2011 05 29, 19:59)
Socialiai remtinam zmogui gydymas nemokamas, tiek dantu, tiek kitu kuno daliu, uz kai kurias plombas man teko damoketi tris litus, kaip ir bet kuriam kitam apdraustajam privalomuoju sveikatos draudimu, socialiai remtinas zmogus privalo buti registruotas darbo birzoje, taigi, naturalu, kad PSD jis turi. O kodel neklausiate to poliklinikos registraturoje?Ar ne greiciau butu?

Uztat, kad klausiau, jos man sako pas mus socialiai remtinu negydom, sako musu poliklinikai tokius gydyti nepriklauso, sako ieskokit kur Kaune gydo... As cia Aleksote teiravausi savo sveikatos centre. Labai aciu, kad atsaket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 05 29, 23:26)
Uztat, kad klausiau, jos man sako pas mus socialiai remtinu negydom, sako musu poliklinikai tokius gydyti nepriklauso, sako ieskokit kur Kaune gydo... As cia Aleksote teiravausi savo sveikatos centre. Labai aciu, kad atsaket  4u.gif

O jei ne sveikatos centre, o viešoje Aleksoto poliklinikoje taisytumėtės? g.gif Ten man atrodo būtų nemokamas gydymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 30 gegužės 2011 - 08:05
labas,reikia pagalbos.man pasalpa paskirta iki liepos men,bet as geguzes viduryje pradejau dirbti.tai man i soc skyriu reikia ateiti birzelio men.ir atsinesti geguzes men pajamu lapa uz nepilna menesi.nebesusigaudau.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 05 29, 17:26)
Uz helio tai taip, bet pats gydymas pvz. kanalų ir paprastų plombų  ar bus poliklinikoj ten kur prisirasę nemokamai?

man atrodo, kad vistiek uz plombas kazkiek moketi reikia - 10 lituku.. nes kitokiu plombu nei helio- pas mus centre nebededa schmoll.gif
o del vaistu ir kanalu neisivaizduoju, nes niekada nelaukiu iki tiek, kad dantis skaudetu - man uztenka kvapo ir einu pas dantiste, uzdeda plomba ir paleidzia..
Papildyta:
QUOTE(lod @ 2011 05 30, 09:06)
labas,reikia pagalbos.man pasalpa paskirta iki liepos men,bet as geguzes viduryje pradejau dirbti.tai man i soc skyriu reikia ateiti birzelio men.ir atsinesti geguzes men pajamu lapa uz nepilna menesi.nebesusigaudau.

galite pasiskambinti i soc. skyriu ir pranesti, kad isidarbinote.. uz geguze pasalpa dar gausite, o veliau reikes pilnai isdirbto menesio pazymos- taigi pasiulys ateiti liepos menesi ir atsinesti pazyma uz birzelio menesi- tuo paciu ir geguze, kad is pasalpos isskaiciuotu ta suma, kuria sumokejo... taigi birzelis pagal ju prasyma atvykti liepa liktu be soc. paramos, nebent jus birzelio menesi parasytumete prasyma paramai gauti ir trukstamus dokumentus pristatytumete liepa, birzeli reiks pristatyti darbo sutarti ir visus likusius dokumentus, kuriuos kaskart pristatinedavote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 gegužės 2011 - 08:13