Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

O kazin, ar gali kitas zmogus nunesti dokumentus i socialini skyriu del kompensaciju ir pasalpos ? g.gif
Labai reiktu isvaziuoti , o sia savaite kaip tik pasiskyrus data dokumentams pristatyti, o kai grisiu po savaites jau gali but per velu, nespes sutvarkyti taip greitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 05 13, 16:20)
O kazin, ar gali kitas zmogus nunesti dokumentus i socialini skyriu del kompensaciju ir pasalpos ?  g.gif
Labai reiktu isvaziuoti , o sia savaite kaip tik pasiskyrus data dokumentams pristatyti, o kai grisiu po savaites jau gali but per velu, nespes sutvarkyti taip greitai  g.gif

sutuoktinis gali nunesti ir nurodyti tik savo saskaitos numeri... (kiti ne)
Papildyta:
QUOTE(Azija @ 2011 05 13, 12:54)
Nesuprantu... pirmame puslapyje kur ikeltas istatymas raso, jei pajamos seimai nesiekia 525 lt galima gauti 50% nuolaida maitinimui darzelyje. Man darbuotoja aiskina, kad is tikro jos turi nesiekti 350lt. Tai kaip is tikruju??? Veiksmas Vilniuje  g.gif

atsiverskit savo darzelio tinklapi arba bet kurio vilniaus darzelio tinklapi ir pamatysit kada duoda 20%, 50% ir 100%, o dar geriau uzeikit i darzeliu tema- upoksnis kaip tik is vilniaus atrodo...
http://www.supermama...?...1762&st=588

http://www.pavilnioz...nformacija.html na tarkim cia raso kad vilniuje socialine pasalpa gaunantys asmenys darzelyje gauna 50% nuolaida...
o tai kas 100% gauna- taip nieko ir neparasyta normaliai?

bet pagal savivaldybes tarybos sprendima - 2010 kovo 31d. (zmones gaunantys socialine pasalpa privalo gauti 100% nuolaida uz maitinima (10.2 punktas)) ir tikrai ne vienam darzely tai pabrezta

vadinasi kelis darzelius reiktu apskusti, nes jie ziuri i akis ir vidury dienos iskraipo tarybos sprendimus nesilaikydami istatymu, nebent neseniai koks pakeitimas isejes, kuo as labai abejoju.. paklauskit kokios datos tarybos sprendimu vadovaujasi?
http://docs.google.c...zViNmYyODg2Y2Fj jei atsidarys cia galima paskaityti
http://www.strazdeli.../body.php?mid=6 ir cia...
kas nurodo tiesiogiai sprendimo orginala- man jokiu klausimu nekyla, bat kas siaip is lempos raso- net pikta darosi ....(as cia apie netycia prigauta ziogeli) reiktu tikrai skambtelt tegul pakrato ta ziogeli biski, tikrai tevai atsigautu ant lituku...
velnias kaip supykau... ar cia neismanymas ar litu plovimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 13 gegužės 2011 - 19:29
QUOTE(Azija @ 2011 05 13, 12:54)
Nesuprantu... pirmame puslapyje kur ikeltas istatymas raso, jei pajamos seimai nesiekia 525 lt galima gauti 50% nuolaida maitinimui darzelyje. Man darbuotoja aiskina, kad is tikro jos turi nesiekti 350lt. Tai kaip is tikruju??? Veiksmas Vilniuje  g.gif

Vilniuje nera tokios nuolaidos,kai vienam zmogui nevirsijat 525 lt,yra tik 100% kompensacija uz darzeli,jei esat soc.remtina seima,t.y jeigu pajamos vienam asmeniui nevirsija 350 lt.
Atsakyti
labas gal kas nors galetu atsakyti man i klausima siuo metu "stoviu" darbo birzoje ir gausiu si men 650lt, vyras nekur nedirba ir buvo isbrauktas is darbo birzos bei turime du mazamecius vaikus, taigi iseina kad musu 4 asmenu seimos pajamos 650lt. ar priklauso kokia nors pasalpa? aciu g.gif
Atsakyti
Sveiki, mano šeima gauna soc. pašalpą. Aš pati mokausi dieninėse studijose. Tačiau vasarą porąi mėnesių norėčiau padirbėti. Ar mano atlyginimas skaičiuotųsi į šeimos pajamas ar ne? Klausiu, nes soc. skyriuje esu skaičiusi, kad besimokančių dieninėse studijose ir dirbančių asmenų pajamos į šeimos pajamas neįsiskaito, tačiau kaip tada suprasti, kad einant tvarkytis dokumentų dėl pašalpos nuolat reikia nešti pažymas apie gautą stipendiją g.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 05 14, 20:25)
Sveiki, mano šeima gauna soc. pašalpą. Aš pati mokausi dieninėse studijose. Tačiau vasarą porąi mėnesių norėčiau padirbėti. Ar mano atlyginimas skaičiuotųsi į šeimos pajamas ar ne? Klausiu, nes soc. skyriuje esu skaičiusi, kad besimokančių dieninėse studijose ir dirbančių asmenų pajamos į šeimos pajamas neįsiskaito, tačiau kaip tada suprasti, kad einant tvarkytis dokumentų dėl pašalpos nuolat reikia nešti pažymas apie gautą stipendiją  g.gif

na nezinau kur jus toki dalyka skaitete, bet visu seimos nariu visokios pajamos skaiciuojasi..... (nebent tai butu kokios pasalpos - tada nesiskaiciuotu)
Papildyta:
QUOTE(fani20 @ 2011 05 14, 20:17)
labas gal kas nors galetu atsakyti man i klausima siuo metu "stoviu" darbo birzoje ir gausiu si men 650lt, vyras nekur nedirba ir buvo isbrauktas is darbo birzos bei turime du mazamecius vaikus, taigi iseina kad musu 4 asmenu seimos pajamos 650lt. ar priklauso kokia nors pasalpa? aciu g.gif

pagal socialini iseina, kad ne visi jusu seimos nariai atitinka reikiamas salygas (vyras nestovi birzoje ir nedirba) - taigi jusu seimos pajamos gali buti ir nulis, vistiek soc. parama nepriklausys, kol visi seimos nariai neatitiks reikiamu salygu... (gaunate idarbint vyra) mirksiukas.gif kad gautumet pasalpa..

QUOTE(salutvera @ 2011 05 15, 09:45)
Velnias, o taip norėjau vasarą padirbėti kur nors  verysad.gif

tai jei tik turit galimybe- tai ir padirbekit mirksiukas.gif tik tai ka jus gausit i rankas nuskaiciuos nuo soc. paramos..
Atsakyti
Laba diena,turiu klausima

Stoviu DB 1 metus,turiu 2 vaikus, jauniausiai 3metai ir 2 men.,jieskausi darbo o vyras sedi su mazaja i darzeli ji eis tik rugseji(sulaukem savo eiles,dokumentai nunesti), ar mum priklauso kokia SOC.pasalpa ? niekur nerandu tokios informacijos,seniunijoj nesuteikia,ten apgavke sedi,apgavus mane ne viena karta,tad prasau padekit verysad.gif .

Atsakyti
Laba diena
Norejau paklaust.mes nevede turim dukryte 2.11 m as dar nedirbu nes mazoji serga daznai "vyro"pajamos 1416 jokiu papildomu pinigu negaunam kaip sakant jau nuo 2 metu vaiko pinigu jokiu negaunam tik is algos vyro gyvenam ar mums kas nors priklauso?vaikas i darzeli eina,as i birza stosiu.kaip sueis 3 metai.aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 05 16, 13:21)
Laba diena
Norejau paklaust.mes nevede turim dukryte 2.11 m as dar nedirbu nes mazoji serga daznai "vyro"pajamos 1416 jokiu papildomu pinigu negaunam kaip sakant jau nuo 2 metu vaiko pinigu jokiu negaunam tik is algos vyro gyvenam ar mums kas nors priklauso?vaikas i darzeli eina,as i birza stosiu.kaip sueis 3 metai.aciu labai. 4u.gif

Soc.pasalpa jums nepriklauso,priklauso maisto paketai ir kompensacijos.(bet irgi ziurint kas deklaruotas bute ir kiti niuansai).
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 16, 13:52)
Soc.pasalpa jums nepriklauso,priklauso maisto paketai ir kompensacijos.(bet irgi ziurint kas deklaruotas bute ir kiti niuansai).

Labai aciu eisim dometis nes kazkaip jau sunku isgyvent is tu pinigu kaip santaupos baigesi blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausyma vyras pradeda dirbti puse etato tai kokiu ten dokumentu reikia nesti i seniunija is darbdavio ? mums reiks eiti prasitesineti birzelio men pradzioja . ar turi pradirbti kaskiek laiko tik tada nesti ta popieriuka ar iskart kaip issidarbina ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Braškytė^: 16 gegužės 2011 - 14:16
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 05 16, 15:15)
Mergaites, turiu klausyma vyras pradeda dirbti puse etato  tai kokiu ten dokumentu reikia nesti i seniunija is darbdavio ? mums  reiks eiti prasitesineti birzelio men pradzioja . ar turi pradirbti kaskiek laiko tik tada nesti ta popieriuka ar iskart kaip issidarbina ?

nepamirskit kad ir birzoj tuo paciu turi stoveti.
Atsakyti