QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 16:15)
Kažin ar galėtų prisikabinti kad neišbuvau trijų metų, nes aš kaip išėjau į dekretą 2007 gruodų, o 2008 kovas berods buvo išėjau į VPA. Kai suėjo vaikui du metai į darbą negrįžau, tyliai sėdėjau nes buvo 5 mėnuo kaip laukiausi ir nenorėjau stresintis tame darbe. Darbovietėje prašymas buvo parašytas iki 2011 vasario mėn, o aš į dekretą išėjau 2010 gegužį. man ši vieta ir yra ypač aktuali. Nes jeigu vyrui dirbti su tokiu menku atlyginimu, tai jau geriau jis tada tegu eina į VPA.
Kitas momentas kaip būtų su išmokom.
Jeigu aš nuo 2011 05 11 grįžtu į darbą, tai kaip suprantu vyras nuo 2011 05 12 galėtų išeiti VPA. O tarkim man už tas 11 dienų sumokėtų sodra? nes su vidurinėliu kai buvau VPA buvo kilę per jų sistemą nesusipratimų kad man už pusę mėnesio per didžiulius piktumus mokėjo
jolanciuks pas mus apie birza labiau ismano, uzeik i birzos temuke tikrai atsakys
nes as dabar ziuriu soc tinklapy tai raso- motinai istojus i birza ne veliau po 6 menesiu, kai kai vaikui sukako 3 metai..
http://www.socmin.lt....php?1189177490nebent del to galetu prisikabinti, bet... as manau, kad kai padare vpa iainancias i darbo staza- tai koks skirtumas kada istoji - svarbu stazas 18 menesiu yra ir viskas- turi moket pasalpa... o jusu stazas tikrai nera nutrukes ir jums pasalpa turi skaiciuoti, kaip paprastam zmogui istojusiam i birza po isejimo is darbo, nes jusu dokumentai bunant atostogose dirba...
manau uz ta 11 dienu jie PRIVALO SUMOKETI - na aisku gal tik pasiruoskit tiems piktumams, o vyrui mokes nuo 12 dienos (ne uz pilna menesiuka)
Papildyta:QUOTE(xzx @ 2011 05 10, 16:30)
Tai jei teisingai supratau, tai pranešti jiems turėčiau tuo atveju, jei parduočiau akcijas ir gaučiau pelno? Perkant nereikia informuoti jų?
reikia informuoti ir nusipirkus, nes akcijos skaitomos ne prie pajamu, o tiesiogiai prie turto (prie turimo nekilnojamojo turto, masinu, zemiu ir t.t.) jie tada turi perskaiciuoti jusu turto normatyva- jei jo nevirsysite (o tikiu taip ir bus) nieko nenutrauks ir net neperskaiciuos iki pirmu pajamu...