QUOTE(jolitag @ 2011 05 05, 08:22)
1. man juokingai atrodo toks seimos nariu vertinimas pinigais - vienam 100%, kitam 70%(jei vyras su moterim nelabai sutaria- susimus del to 100lt, kuris kuriam priklauso), o vaikai po 80%.... na keista viskas...
2. na jei soc pasalpa mokes nestovintiems birzoje
tai valstybei greit bus bankrotas, nes niekas i ja nestos...
3. del kompensacijos nuomininkams - tai cia zmones neislos- cia daroma specialiai verslininku prasymu, kad butai nestovetu ir patiems nereiktu moketi nuomos - priregistruos visokiu fiktyviu zmogeliuku is savovaldybes ar nuo gatves ir bus kompensuotas sildymas... o fraze, kad "tokiu seimu nebus daug" - isvis man korupcija kvepia....
4. o del zmoniu, kurie turi pasieme ir neissimokeje busto paskola- gaila man ju... bet jei tokie zmones kurie prisieme simtatukstantines paskolas, jas mokes is soc. pasalpos, ir kaip jau ziuriu daugeja nelegaliu darbuotoju, man isvis baisu, Sedzius matyt del to ir bankrutavo, kad greitu laiku soc parama gautu ir savo 6mln. paskolos susimoketu is valstybes lesu
nezinau , nezinau, su tom paskolom, galetu nerizikuoti, kas antras cia prisiims tu paskolu ir prades bankrutuoti....
kad gauti soc parama...
kyla toks itarimas, kad labai jau ta musu lietuva turtinga ir pinigais labai nori pasisvaistyti....