Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2011 05 05, 12:05)
man visai priimtina atrodo nes daug kas negauna vien todel kad birzoje nestovi doh.gif

pilnai sutinku smile.gif nes nelogiska iseina,zmogus be pajamu turi atstoveti puse metu birzoj,kad gaut pasalpa,o zmgus kuris gauna bedarbio pasalpa gali iskart gauti soc.pasalpa ir nereikia puse metu jam stoveti.
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2011 05 05, 08:22)

1. man juokingai atrodo toks seimos nariu vertinimas pinigais - vienam 100%, kitam 70%(jei vyras su moterim nelabai sutaria- susimus del to 100lt, kuris kuriam priklauso), o vaikai po 80%.... na keista viskas...
2. na jei soc pasalpa mokes nestovintiems birzoje doh.gif tai valstybei greit bus bankrotas, nes niekas i ja nestos... schmoll.gif
3. del kompensacijos nuomininkams - tai cia zmones neislos- cia daroma specialiai verslininku prasymu, kad butai nestovetu ir patiems nereiktu moketi nuomos - priregistruos visokiu fiktyviu zmogeliuku is savovaldybes ar nuo gatves ir bus kompensuotas sildymas... o fraze, kad "tokiu seimu nebus daug" - isvis man korupcija kvepia.... lotuliukas.gif
4. o del zmoniu, kurie turi pasieme ir neissimokeje busto paskola- gaila man ju... bet jei tokie zmones kurie prisieme simtatukstantines paskolas, jas mokes is soc. pasalpos, ir kaip jau ziuriu daugeja nelegaliu darbuotoju, man isvis baisu, Sedzius matyt del to ir bankrutavo, kad greitu laiku soc parama gautu ir savo 6mln. paskolos susimoketu is valstybes lesu lotuliukas.gif

nezinau , nezinau, su tom paskolom, galetu nerizikuoti, kas antras cia prisiims tu paskolu ir prades bankrutuoti.... doh.gif kad gauti soc parama...

kyla toks itarimas, kad labai jau ta musu lietuva turtinga ir pinigais labai nori pasisvaistyti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 05 gegužės 2011 - 11:15
Man tas istatymas atrodo priimtinas, aisku ir jame galima rasti minusu, bet visumoje atrodo logiskai. Galetu dar ka priimti tiem kurie skirias, nes jau treti metai byla uzvesta, eks nera kaip surast ir oficialiai vis istekejus, tokiu atveju jokiu pasalpu sad.gif Vienu zodziu, kiekviena situacija unikali, bet ka noriu pasakyti, kad pati kai sedziu tokioje koseje, matau, kad truksta paramos tiem, kuriu santykiai nutruke, bet kita puse nesurasta ir del to neimanomos greitos skyrybos. Finansiskai kencia vaikai.
Ir dar gal kas zinote, jei soc.parama paskirta tik vaikam, tai vadinas vaikui po 315lt.? Ar kita suma? Skyre isimties tvarka paskutini (antra) karta, nes sake matom jus cia skirsites gal dar 20 metu sad.gif (o ka daryti, ne nuo manes juk priklauso eks veiksmai...)
Atsakyti
QUOTE(undefined @ 2011 05 05, 12:35)
Man tas istatymas atrodo priimtinas, aisku ir jame galima rasti minusu, bet visumoje atrodo logiskai. Galetu dar ka priimti tiem kurie skirias, nes jau treti metai byla uzvesta, eks nera kaip surast ir oficialiai vis istekejus, tokiu atveju jokiu pasalpu sad.gif Vienu zodziu, kiekviena situacija unikali, bet ka noriu pasakyti, kad pati kai sedziu tokioje koseje, matau, kad truksta paramos tiem, kuriu santykiai nutruke, bet kita puse nesurasta ir del to neimanomos greitos skyrybos. Finansiskai kencia vaikai.
Ir dar gal kas zinote, jei soc.parama paskirta tik vaikam, tai vadinas vaikui po 315lt.? Ar kita suma? Skyre isimties tvarka paskutini (antra) karta, nes sake matom jus cia skirsites gal dar 20 metu sad.gif (o ka daryti, ne nuo manes juk priklauso eks veiksmai...)

bet supranti, cia lietuva, cia be naudos zmones istatymu nepriimineja schmoll.gif
tas buvo su vaiko auginimo pinigais (kad skaiciavo is 3 menesiu - puse valdininku vaiku, zmonu ir gimines vaikus gimdesi)
tas pats su nelegaliom statybom- prieme istatyma iki 2012, kad nelegalias statybas be problemu kiekvienas iteisint galetu, juk jauciasi, kad nutilo viskas del nelegaliu fazendu griovimo salia ezero kranto ir panasiai....
tarkim siandien varianta isgirdau, sugalvojo moteryte ir padave i teisma bet koki vyriski del alimentu- kol vyksta teismas - ji gauna pinigelius is valstybes, o po 2-3 metuku paaiskeja, kad vyriskis net ne vaiko tevas.... ir kaskart i teisma skirtingus vyrus padavineja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 05 gegužės 2011 - 14:35
QUOTE(vikosiuks @ 2011 05 05, 15:30)

tarkim siandien varianta isgirdau, sugalvojo moteryte ir padave i teisma bet koki vyriski del alimentu- kol vyksta teismas - ji gauna pinigelius is valstybes, o po 2-3 metuku paaiskeja, kad vyriskis net ne vaiko tevas....  ir kaskart i teisma skirtingus vyrus padavineja...

Na taip, tokie dalykai visame pasaulyje vyksta...
Bet tarkim as siuo metu negaliu parodyti vyro pajamu - jo nera net LT, ta irodyt galiu. Vaikus auginu keli metai viena, paramos prasiau tik karta isimties tvarka, skirti negali nes neatitinku punkto - nera skyrybu. Taigi, faktiskai "gyvenu su vyru", nors juk nebuciau uzvedusi bylos, jei su juo tebegyvenciau.
Kita puse - drauge nesusituokusi, gyvena su vaiko tevu ir gauna visas kompensacijas kaip "vienisa" motina, uz buta bei finansiskai, nors realiai yra ir vyro pajamos.

Pas mus labai lengva apeiti istatymus. Pazistu vienisu mamu Anglijoje, tai ten zinoma atrodo daug ismokama, bet nuolat tikrina - kitos bijo net drauga per daznai atsivesti namo, nes jau skaitytusi ne vienisos. Aisku apeina zmones ir ten istatymus, bet esme, kad pas mus nera net patikrinimo, o as tai mielai irodyciau, kad gyvenu tikrai ne seimoje.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 05 05, 16:30)
[size=1][/size]
bet supranti, cia lietuva, cia be naudos zmones istatymu nepriimineja schmoll.gif
tas buvo su vaiko auginimo pinigais (kad skaiciavo is 3 menesiu - puse valdininku vaiku, zmonu ir gimines vaikus gimdesi)
tas pats su nelegaliom statybom- prieme istatyma iki 2012, kad nelegalias statybas be problemu kiekvienas iteisint galetu, juk jauciasi, kad nutilo viskas del nelegaliu fazendu griovimo salia ezero kranto ir panasiai....
tarkim siandien varianta isgirdau, sugalvojo moteryte ir padave i teisma bet koki vyriski del alimentu- kol vyksta teismas - ji gauna pinigelius is valstybes, o po 2-3 metuku paaiskeja, kad vyriskis net ne vaiko tevas....  ir kaskart i teisma skirtingus vyrus padavineja...

Reiskiasi reikia laiku i ta traukini isokti.Kai valdzia gimdosi ir mums gimdyt,kai namus stato-mums statyt biggrin.gif As tai kaip ir pataikau vis lotuliukas.gif
O birzoj zmones kol kas vis viena bus privesrsti stovet del tu septyniasdesimt keliu litu .bet gi yra dar kas tikrai dabo iesko smile.gif Gal kur mietuose algos kitos ,is algos imanoma gyvent.Provincijoje is minimumu daug nemintum dobilienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2011 05 06, 12:01)
Reiskiasi reikia laiku i ta traukini isokti.Kai valdzia gimdosi ir mums gimdyt,kai namus stato-mums statyt biggrin.gif As tai kaip ir pataikau vis lotuliukas.gif
O birzoj zmones kol kas vis viena bus privesrsti stovet del tu septyniasdesimt keliu litu .bet gi yra dar kas tikrai dabo iesko smile.gif Gal kur mietuose algos kitos ,is algos imanoma gyvent.Provincijoje is minimumu daug nemintum dobilienos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ir labai pataikau i tuos traukinius, bet ne savo noru- kazkaip savaime gaunasi lotuliukas.gif
man dabar po jusu zodziu kilo toks klausimas, tai jei mokes soc parama nestovintiems birzoje- tai gal ir tuos 72lt apmokes? (nenustebciau) tada tikrai birzoje stovinciu nebeliks
Atsakyti
Sveiki, noriu paklaust, ar i pajamas skaiciuojami alimentai, kurie priteisti, taciau tevas ju nemoka (taigi gausiu (dar negaunu) is Vaiko Islaikymo Fondo)? Tie 195 irgi priskaiciuojami prie pajamu?
Atsakyti
QUOTE(Alija @ 2011 05 09, 00:44)
Sveiki, noriu paklaust, ar i pajamas skaiciuojami alimentai, kurie priteisti, taciau tevas ju nemoka (taigi gausiu (dar negaunu) is Vaiko Islaikymo Fondo)? Tie 195 irgi priskaiciuojami prie pajamu?

ugu. man skaiciavo 4u.gif kaip gi. vieninteles pajamos. vargana sumele iskaiciuota antstoliu is vyro atliginimo plius is garantinio fondo.
Atsakyti
QUOTE(Alija @ 2011 05 09, 00:44)

Taip,isiskaiciuoja.
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2011 05 09, 08:41)
ugu. man skaiciavo 4u.gif  kaip gi. vieninteles pajamos. vargana sumele iskaiciuota antstoliu is vyro atliginimo plius is garantinio fondo.

man net tos "varganos sumos nenusimato" verysad.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 05 09, 10:11)
Taip,isiskaiciuoja.

O! Tai jeigu mano pajamos bendrai 1770, as su dviem vaikais, buto plotas 67kv, tai nuo kokios saskaitos uz sildyma man priklausytu kompensacija? Gal galetu kazkas padet suskaiciuot 4u.gif Galvoju apie kita ziema ir jau dabar baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija @ 2011 05 09, 09:56)
man net tos "varganos sumos nenusimato"  verysad.gif
O! Tai jeigu mano pajamos bendrai 1770, as su dviem vaikais, buto plotas 67kv, tai nuo kokios saskaitos uz sildyma man priklausytu kompensacija? Gal galetu kazkas padet suskaiciuot  4u.gif Galvoju apie kita ziema ir jau dabar baisu  unsure.gif

Registruoti tik jus tam bute?jei taip,tai jums skaiciuosis taip
(1770-350*3)*20%=144 lt cia tiek kiek jus galit moket,o likusia dali kompensuos.
Atsakyti