Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 04 10, 13:23)
tep: išsianalizavau savo sąsk atbulines datas ir radau,kad nunešus dok pašalpos tvarkymui ją vieną mėn gavau už 2mėn,tai vadinasi jeigu jinai priklauso ją išmoka ir atbuline tvarka  g.gif

žodžiu viskas aišku  4u.gif

pasalpu atbuline data netvarko (tik kompensacijas 2 menesius atgal), nebent yra parasytas prasymas, o trukstami dokumentai pristatyti kita menesi... butinai turi buti parasytas prasymas ta menesi uz kuri nori gauti pasalpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 11 balandžio 2011 - 13:14
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 11, 13:05)
jei išeisit, tai nemokės po to socialinės pašalpos, kol vėl nesueis 6 mėn. kai stovit DB. Vilniuj rtai tikrai ir neamnau, kad kitur LT gali kitaip būti  g.gif

O DB jos nenori ilgalaikių bedarbių, kurie gauna soc. pašalpą, tokius itraukia į "juodą sąrašą" ir nori atsikratyti.

aišku šitą jau supratau

QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 11, 14:12)
pasalpu atbuline data netvarko (tik kompensacijas 2 menesius atgal), nebent yra parasytas prasymas, o trukstami dokumentai pristatyti kita menesi... butinai turi buti parasytas prasymas ta menesi uz kuri nori gauti pasalpa mirksiukas.gif

o šito tada niekaip nesuprantu doh.gif
turiu gyvą PVZ;giminaitė gauna pašalpą,atėjo laikas eiti prasitęsti pašalpas,bet neturėjo visų pažymų,susirinko pažymas ir jau gavosi kitas mėn,nuėjo,sutvarkė ir kitą mėn gavo už du mėn pašalpą g.gif

nu žodž nebesvarbu,tik supratau,kad iš biržos išeiti nebegaliu net trumpam,nes paskui 6mėn turėsiu išstovėti,kad kažką gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 04 11, 16:22)
aišku šitą jau supratau
o šito tada niekaip nesuprantu  doh.gif 
turiu gyvą PVZ;giminaitė gauna pašalpą,atėjo laikas eiti prasitęsti pašalpas,bet neturėjo visų pažymų,susirinko pažymas ir jau gavosi kitas mėn,nuėjo,sutvarkė ir kitą mėn gavo už du mėn pašalpą  g.gif

nu žodž nebesvarbu,tik supratau,kad iš biržos išeiti nebegaliu net trumpam,nes paskui 6mėn turėsiu išstovėti,kad kažką gauti  g.gif

na zinokite as per menesi eidavau du kartus pirma, kad parasyciau prasyma po 10 menesio dienos. o antra pirma arba antra menesio diena atnesdavau trukstamas praejusio menesio pazymas... tai tikrai zinau, kad jos neturi teises tvarkyti atbuline data, nebent taresi, kad prasyma uzpilde darbuotojos, nes butinai turi ivesti i sistema (atbuline data uz praejusi menesi pas jas neisiveda schmoll.gif , esu klaususi) o likusias pazymas galima pristatyti ir veliau, nes kaikurios pazymos atsiranda tik menesiui pasibaigus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 11 balandžio 2011 - 16:18
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 11, 17:17)
na zinokite as per menesi eidavau du kartus pirma, kad parasyciau prasyma po 10 menesio dienos. o antra pirma arba antra menesio diena atnesdavau trukstamas praejusio menesio pazymas... tai tikrai zinau, kad jos neturi teises tvarkyti atbuline data, nebent taresi, kad prasyma uzpilde darbuotojos, nes butinai turi ivesti i sistema (atbuline data uz praejusi menesi pas jas neisiveda schmoll.gif , esu klaususi) o likusias pazymas galima pristatyti ir veliau, nes kaikurios pazymos atsiranda tik menesiui pasibaigus...

tai vadinasi jos kažką užpildo,kad paskui galėtų sutvarkyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 11, 17:19)
tai vadinasi jos kažką užpildo,kad paskui galėtų sutvarkyti  g.gif

sakau jos matyt gal pacios prasyma iveda i sistema, o atejus liepia uzpildyti prasyma ta data- kada ivede i sistema, bet pas mus taip nedaro, liepia ateiti ir parasyti... vaikai kazkada sirgo- sakau, o kas butu, jei kita menesi atnesdama visus reikiamus dokumentus tuo paciu parasyciau prasyma atbuline data - tai sake negalima, nes reikia ivesti i sistema, o pati nerase, kad ir kokia faina darbuotoja rolleyes.gif cia gal kaime labiau, kur visi pazistami...... nes mieste abejoju ar pacios raso...
Atsakyti
sveikos,as su klausimu 4u.gif

zodziu taip:
su vaiko tevu nesusituoke,butas mano vardu,jis registruotas.dabar stovi darbo birzoj,as dirbu,taip svieciasi kad nenuvaziuos i birza ir jis bus ibrauktas.
tai ziemai vel negausiu kompensacijos uz sildyma.o jei as ji isregistruociau gal tuomet gauciau ir kompensacija?
gal kam taip buvo.?
Atsakyti
QUOTE(sara26 @ 2011 04 11, 19:43)
sveikos,as su klausimu  4u.gif

zodziu taip:
su vaiko tevu nesusituoke,butas mano vardu,jis registruotas.dabar stovi darbo birzoj,as dirbu,taip svieciasi kad nenuvaziuos i birza ir jis bus ibrauktas.
tai ziemai vel negausiu kompensacijos uz sildyma.o jei as ji isregistruociau gal tuomet gauciau ir kompensacija?
gal kam taip buvo.?

Jeigu isregistruotumete tai gautumete.
O kodel jis nenuvaziuos i birza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 11, 17:17)

klausei tikriausiai Aido skyriui,kiek pamenu ten pat lankaisi tai man jau neverta klausti biggrin.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 11, 17:24)
sakau jos matyt gal pacios prasyma iveda i sistema, o atejus liepia uzpildyti prasyma ta data- kada ivede i sistema, bet pas mus taip nedaro, liepia ateiti ir parasyti... vaikai kazkada sirgo- sakau, o kas butu, jei kita menesi atnesdama visus reikiamus dokumentus tuo paciu parasyciau prasyma atbuline data - tai sake negalima, nes reikia ivesti i sistema, o pati nerase, kad ir kokia faina darbuotoja rolleyes.gif cia gal kaime labiau, kur visi pazistami...... nes mieste abejoju ar pacios raso...

na taip ten vis kas vyksta rajone

jeigu Aido skyriui pas kurią eini?aš antram kabinete tiesiai pas tą moteriškę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 04 11, 20:16)
klausei tikriausiai Aido skyriui,kiek pamenu ten pat lankaisi tai man jau neverta klausti  biggrin.gif
na taip ten vis kas vyksta rajone

jeigu Aido skyriui pas kurią eini?aš antram kabinete tiesiai pas tą moteriškę  wub.gif

gali pabandyt paklausti, bet man tiesiai sviesiai pasake - prasau ateiti parasyti pareiskima kol nesibaige menuo, nes kitu atveju uz ta menesi negausite paramos ...
tuo paciu paklaustum kaip del vmi susigrazintu pinigeliu- ieina i pajamas ar ne? (nes juk pinigelius susigrazini ne tik uz praitus metus, bet ir uz 5 atgal) tai kaip kazkas sake, juk cia jau nebe siu metu pajamos...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 11, 21:49)
gali pabandyt paklausti, bet man tiesiai sviesiai pasake - prasau ateiti parasyti pareiskima kol nesibaige menuo, nes kitu atveju uz ta menesi negausite paramos ...
tuo paciu paklaustum kaip del vmi susigrazintu pinigeliu- ieina i pajamas ar ne? (nes juk pinigelius susigrazini ne tik uz praitus metus, bet ir uz 5 atgal) tai kaip kazkas sake, juk cia jau nebe siu metu pajamos...

bet aš eisiu tik gegužės vidurį mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Nezinau ar cia pataikiau, bet noriu paklausti g.gif Per kiek laiko nuo dokumentu sutvarkymo, del vienkartines nesciosios ismokos, ismokami pinigai? Laiska jau gavau penktadieni, kad ji priskirta, o dokumentus susitvarkiau pries dvi savaites. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anoniminė: 12 balandžio 2011 - 08:37
QUOTE(Anoniminė @ 2011 04 12, 09:37)
Laba diena. Nezinau ar cia pataikiau, bet noriu paklausti  g.gif Per kiek laiko nuo dokumentu sutvarkymo, del vienkartines nesciosios ismokos, ismokami pinigai? Laiska jau gavau penktadieni, kad ji priskirta, o dokumentus susitvarkiau pries dvi savaites.  g.gif

turetumete si men gauti.
Atsakyti