Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

QUOTE(Noya @ 2011 04 04, 21:29)
supratau,aciu jums  4u.gif

O del vaiko pinigu, jei tarkim metus pries tai buvau vaiko auginimo atostogose,tai pasalpa skaiciuojasi kaip pajamos?

Zinoma smile.gif
Atsakyti
Maisto paketu dalinimo grafikas vilniuje

http://www.spcentras....php?m=3&l=7123
Atsakyti
Info apie maisto davinius kurios dalina Maisto bankas (dar dalina Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugija ir Tradicinė religinė bendrija Lietuvos Caritas)
PRADEDAMA DALINTI “MIATLNA" PARAMA
2011-04-04
Nuo balandžio mėnesio antros pusės „Maisto bankas“ pradeda dalinti paramą maistu pagal “Maisto iš intervencinių atsargų tiekimo labiausiai nepasiturintiems asmenims” (MIATLNA) programą. 2011 metais maisto produktai bus dalijami penkis kartus - balandį, gegužę, liepą, rugsėjį ir lapkritį.
“Maisto bankas” 2011 metais paramą pagal šią programą dalins Vilniaus bei Panevėžio mieste, dalyje Klaipėdos miesto bei Kauno miesto Dainavos seniūnijoje. Vykdydami MIATLNA programą, balandžio-gegužės mėnesiais maisto produktus išdalinsime 42 162 mažas pajamas turintiems asmenims.
Pirmojo šiais metais paramos dalinimo metu maisto produktų paketą sudarys kvietiniai miltai, makaronai, sausi pusryčiai, ryžių kruopos, perlinės kruopos, dribsniai su džiovintais vaisiais bei trijų grūdų dribsniai.
Vilniaus mieste „Maisto bankas“ paramą pagal MIATLNA dalins darbo dienomis nuo balandžio 19 d. iki gegužės 12 d. Detalus dalinimo grafikas pagal Vilniaus m. seniūnijas pateiktas žemiau. Daugiau informacijos galite kreiptis į Kristiną Tylaitę tel. (8 5) 262 76 75.
Kauno m. Dainavos seniūnijos gyventojams MIATLNA parama bus dalinama balandžio 21 – 28 dienomis - paramos gavėjus aptarnausime darbo dienomis nuo 10 val. iki 16 val. Tito Masiulio Jaunimo mokyklos patalpose (Pramonės pr. 35). Daugiau informacijos suteiks Karolina Puidaitė tel. (8 37) 766 368.
Klaipėdoje MIATLNA parama bus dalinama darbo dienomis nuo 9 iki 15 val. gegužės 2-13 dienomis. Be to, antradieniais šios paramos dalinimo laikas bus papildomai prailginamas - maisto produktų paketai dalinami ir nuo 17 val. iki 19 val. Dalinimo vietos – Minijos g. 130 ir Taikos g. 117 Klaipėdoje. Daugiau informacijos teirautis pas Loretą Danupienę tel. 8 673 96563.
Panevėžyje paramą dalinsime nuo balandžio 28 d. iki gegužės 11 d. Paramos dalinimo laikas - darbo dienomis nuo 10 iki 16 val. (pietų pertauka nuo 12 iki 12.30 val.). Parama bus dalijama Kranto g. 36 Panevėžyje - atsakingas asmuo Asta Palubinskaitė (tel. 8 679 58474.)
http://www.maistoban...iai-nepasiturin
Atsakyti
http://www.maistoban...iniams-asmenims
labai idomu ar kas nors naudojasi dvieju menesiu maisto parama- pasiimant maisto paketa kiekviena savaite? g.gif
Atsakyti
per dieną ateina 30-50 šeimų - atėję po 14 val. į Maisto banko biurą Kalvarijų 170 galite pamatysi savo akimis wink.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 05, 21:42)
labai idomu ar kas nors naudojasi dvieju menesiu maisto parama- pasiimant maisto paketa kiekviena savaite? g.gif

Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 05, 21:42)

Bet cia turbut tada pirma reikia kreiptis i maisto banka, o paskui i socialine? Gal jau kas nors skambino suzinoti kokie reikalavimai yra?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 04 06, 09:51)
Bet cia turbut tada pirma reikia kreiptis i maisto banka, o paskui i socialine? Gal jau kas nors skambino suzinoti kokie reikalavimai yra?

reikia kreiptis i maisto banka, tureti su savim dokumentu su pajamu, asmens dokumnta, i soc kreiptis nereikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2011 04 06, 11:08)
reikia kreiptis i maisto banka, tureti su savim dokumentu su pajamu, asmens dokumnta, i soc kreiptis nereikia.  4u.gif

parasiau i maisto manka el laiska ir uzdaviau sita klausima. Tai man atrase kad jiems sarasus is socialinio atsiuncia kam reikalinga sita pagalba ir patare nueiti i soc... g.gif
Viena raso savo puslapyje, o atsako visai kitaip.
Atsakyti
o is kur gauti ta dokumenta su savo pajamomis? jeigu pvz mano pajamos tik 315lt ir tos pacios kur gaunu soc.pasalpa...
Atsakyti
QUOTE(gabrielyyyte @ 2011 04 06, 12:29)
o is kur gauti ta dokumenta su savo pajamomis? jeigu pvz mano pajamos tik 315lt ir tos pacios kur gaunu soc.pasalpa...

tai is socialinio,kad israsytu pazyma,kad gaunat pasalpa.Arba gal jie ten per kompa matys patys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 06 balandžio 2011 - 11:30
QUOTE(slavlanta @ 2011 04 06, 11:44)
parasiau i maisto manka el laiska ir uzdaviau sita klausima. Tai man atrase kad jiems sarasus is socialinio atsiuncia kam reikalinga sita pagalba ir patare nueiti i soc... g.gif
Viena raso savo puslapyje, o atsako visai kitaip.

na yra parasyta, jei reikalinga ilgalaike maisto parama, tada kreipiamasi per soc. skyriu ir gauni kas du menesius, o jei reikalinga dabar ir greitai, kreiptis tiesiai i juos ir - tada du menesius kas savaite gauni, bent jau as taip supratau... tik idomu ka ten duoda kas savaite, tikriausiai davinys visai kitas... ir galvoju, gal cia ne visuose miestuose taip? nes kitur raudonasis kryzius dalina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 06 balandžio 2011 - 11:31
Laba diena,
Norejau Jusu paklausti, kaip reikia pasiskaiciuoti, ar iseina kokia valstybine parama? Kaip suprantu, vienam zmogui turi gautis nemaziau nei 350 Lt.
Taigi mano situacija tokia, dabar nuo balandzio 1-osios prasitesiau 3 metus vaiko auginimo atostogu. Taigi pajamu jokiu negausiu, noriu meginti kreiptis i socialine istaiga. Bet pries einant noriu suzinot ar man kas iseis.
Ir dar vienas klausimas. Mano bute yra registruoti dar du zmones (drauge su vaiku). Registravosi del darzelio, o pati gyvena rajone. Tai kaip tada, man reikia skaiciuot dar ir ju pajamas? Mano pacios seima 4 asmenu, tai plius dar du zmones jau 6.
Buciau dekinga, jei padetumet.
Atsakyti