Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.10

QUOTE(Dabartis' @ 2011 03 31, 10:49)
skaičiuojasi

na ka gi ir as prie to paties, tik senas klausimas, ar uz deklaracija gauti pinigai issiskaiciuoja i pajamas?gal kas visgi tiksliai zino?man aktualu ir nuolaida uz darzeli, ir soc parama.pastarosios vis neinu tvarkytis kadangi po to nesinori grazinti.O atgavau uz 2009 metus.
Atsakyti
QUOTE(agneagne848 @ 2011 04 01, 10:36)
na ka gi ir as prie to paties, tik senas klausimas, ar uz deklaracija gauti pinigai issiskaiciuoja i pajamas?gal kas visgi tiksliai zino?man aktualu ir nuolaida uz darzeli, ir soc parama.pastarosios vis neinu tvarkytis kadangi po to nesinori grazinti.O atgavau uz 2009 metus.

siulyciau pasiskambinti i savo soc skyriu ir paklausti ar ieina uz 2009 susigrazinti pinigeliai i 2011.. mums taip pat butu aktuali trecia nuomone...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 11:45)
siulyciau pasiskambinti i savo soc skyriu ir paklausti ar ieina uz 2009 susigrazinti pinigeliai i 2011..  mums taip pat butu aktuali trecia nuomone...

piskambinau, darbuotoja pasake kad uz deklaracija gauti pinigai ieina skaiciuojant pajamas, zinoma jei buvo gauta per paskutinius 3 menesius.Tiesiog gal kam irgi bus naudinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneagne848 @ 2011 04 01, 15:04)
piskambinau, darbuotoja pasake kad uz deklaracija gauti pinigai ieina skaiciuojant pajamas, zinoma jei buvo gauta per paskutinius 3 menesius.Tiesiog gal kam irgi bus naudinga. smile.gif

na va,gerai kad usirasem balandzio men,o tai musu sake kad neieina,bet man nesitikejo,tai nors eilese nereikes stoveti.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 15:25)
tai dabar du atsakymai isiskaiciuoja ir du atsakymai neisiskaiciuoja doh.gif
siaubas.........

Man tik idomu i kokia grafa tuos pinigelius rasyti reikes,nes ten tokios net nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 01, 15:31)
Man tik idomu i kokia grafa tuos pinigelius rasyti reikes,nes ten tokios net nera  g.gif

manau nebent i kitos faktiskai gautos pajamos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 15:33)
manau nebent i kitos faktiskai gautos pajamos... g.gif

o jai as eisiu tik birzeli tvarky soc pasalpa.kad pratestu tai reik rodyt kas gauta uz deklaracijas ar ne? g.gif
Atsakyti
ax.gif, Laba, turiu keletą klausimėlių, gal padėsite susigaudyti. Jeigu vienas šeimos narys stovi biržoje daugiau nei pusę metų, o kitas uždirba apie 700 ant popieriaus (bet dar tik pirmas mėnuo tiek gavo, anksčiau dirbo tik 0,3 etato). Tai ar priklauso socialinė pašalpa? Mes esame keturiese, du suaugę ir du vaikai mokyklinio amžiaus. Ir dar klausimėlis doh.gif , ar tuos 700 nuo duotos pašalpos atminusuoja? Nes kiek skaičiau , vienam šeimos nariui priklausytų 315 lt. Tai 1270-700 būtų, ar ne? Paaškinkite kas nors , protingas unsure.gif .Dėkui
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 04 01, 16:24)
o jai as eisiu tik birzeli tvarky soc pasalpa.kad pratestu tai reik rodyt kas gauta uz deklaracijas ar ne? g.gif

reikes pranesti ta men kai gausit,tada jie perskaiciuos pasalpa.
Papildyta:
QUOTE(japoniuke1 @ 2011 04 01, 16:50)
ax.gif, Laba, turiu keletą klausimėlių, gal padėsite susigaudyti. Jeigu vienas šeimos narys stovi biržoje daugiau nei pusę metų, o kitas uždirba apie 700 ant popieriaus (bet dar tik pirmas mėnuo tiek gavo, anksčiau dirbo tik 0,3 etato). Tai ar priklauso socialinė pašalpa? Mes esame keturiese, du suaugę ir du vaikai mokyklinio amžiaus. Ir dar klausimėlis doh.gif , ar tuos 700 nuo duotos pašalpos atminusuoja? Nes kiek skaičiau , vienam šeimos nariui priklausytų 315 lt. Tai 1270-700 būtų, ar ne? Paaškinkite kas nors , protingas unsure.gif .Dėkui

Jums skaiciuos is veno men,reikes is darbo pazymos apie priskaiciuota alga.Taip,tie 700 lt atminusos,jums (1400-700)*0.9=630,del vaiku maitynimo mokykloja irgi galit tvarkitis.Maisto paketus,kompensacijas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 01, 15:31)
Man tik idomu i kokia grafa tuos pinigelius rasyti reikes,nes ten tokios net nera  g.gif

Pernai gavome pinigus is mokesciu inspekcijos ir niekur ju nerodeme(taip patare soc.darbuotoja) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2011 04 01, 17:30)
Pernai gavome pinigus is mokesciu inspekcijos ir niekur ju nerodeme(taip patare soc.darbuotoja) blush2.gif

Na va jau trecia "nereikia rodyti" smile.gif nes vyrui irgi pasake,kad jie neieina i soc.pasalpos apskaiciavima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 01 balandžio 2011 - 16:33
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 01, 17:32)
Na va jau trecia "nereikia rodyti"  smile.gif nes vyrui irgi pasake,kad jie neieina i soc.pasalpos apskaiciavima.

pernai kiek pamenu nenuskaiciavo g.gif (bet man klausimas tada toks kyla is kur jie zino uz kelintus metus susigrazinu ir po kiek, jei vmi i viena suma viska suplake ismoka?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 balandžio 2011 - 16:47