Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Sandriene123 @ 2011 04 12, 19:45)
X-iuke,bandyk tiesiog pamegzti paprastai(kojininiu) kelias eilutes.Tada tas kraštelis pats savaime gražiai užsiriečia.

kas tas kojininis?
1 gera viena bloga? ar 2 geros dvi blogos ar dar kaip?
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2011 04 13, 10:40)
kas tas kojininis?
1 gera viena bloga? ar 2 geros dvi blogos ar dar kaip?

Kojininis, lygusis, trikotažo - gerojoje pusėje visos gerosios, blogojoje - išvirkščiosios. (Aš taip ko gero nedaryčiau (jau vien dėl to, kad tokios apykaklės kadais buvo supermadingos, o dabar... mastau.gif ), bet aišku skonio reikalas 4u.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 13 balandžio 2011 - 10:28
Prirekė patarimo ...
Mezgu moherinį šalikėlį ir noriu kas 8 -10 eilių įterpti kitą dekoratyvinį siūlą, t.y. 10 eilių vienu siūlu, 2 eilės kitu ir t.t.
Kaip gražiau pratempti siūlą per 10 eilių ?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 04 13, 11:32)
Prirekė patarimo ...
Mezgu moherinį šalikėlį ir noriu kas 8 -10 eilių įterpti kitą dekoratyvinį siūlą, t.y. 10 eilių vienu siūlu, 2 eilės kitu ir t.t.
Kaip gražiau pratempti siūlą per 10 eilių ?

aš nepratempinėčiau per 10eilių aš nukirpčiau siūla siūlo galus pasplėpti lengviau būtų
Atsakyti
sveikos merginos,reikia jusu pagalbos,gal kuri turit ta rasteli nr 205 kiek ryskesni.negaliu niekaip iziureti,is anksto dekoju.
user posted image
Atsakyti
Labutis smile.gif gal kuri galetu man padeti su siuo rasteliu? Nelabai suprantu kaip cia neriasi tos gelytes... g.gif

motyvas
Atsakyti
Prašau vėl pagalbos išversti šį tekstuką 4u.gif

Одновременно с началом скосов плеча закрить для выреза горловины средние 35 п. и обе стороны закончить раздельно. Для закругления закрыть с внутреннего края в каждом 2-м р. 1х3 и 1х2 п.

Вязать так же, но с 3 отверстиями для пуговис (= после кром. и обеих первых изн. п. сделать 2 накида и провязать обе следующие п. вместе лиц.: в следующем изн. р. провязать накиды с 1 р. изн.). Выполнить 1-е отверстие через 25 см от планки.
Atsakyti
QUOTE(coliuke987 @ 2011 04 13, 21:51)
Labutis  smile.gif  gal kuri galetu man padeti su siuo rasteliu? Nelabai suprantu kaip cia neriasi tos gelytes...  g.gif

motyvas

Airiski neriniai. Cia lapelis, viena puse sukabinta, o tolaiu jau fantazija...
Atsakyti
QUOTE(linnucce @ 2011 04 13, 18:31)
sveikos merginos,reikia jusu pagalbos,gal kuri turit ta rasteli  nr 205 kiek ryskesni.negaliu niekaip iziureti,is anksto dekoju.
user posted image

kazko nete ieskojau ir lyg radau tavo norima rasteli bigsmile.gif bent panasus unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 13 balandžio 2011 - 22:52
aciukas,labai,cia tai nors iziureti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnucce @ 2011 04 14, 09:41)
aciukas,labai,cia tai nors iziureti galima biggrin.gif

ner uz ka. bent jau susigaudyt imanoma kas kaip ir rastelis panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(4Sun @ 2011 04 13, 22:22)
Prašau vėl pagalbos išversti šį tekstuką 4u.gif

Одновременно с началом скосов плеча закрить для выреза горловины средние 35 п. и обе стороны закончить раздельно. Для закругления закрыть с внутреннего края в каждом 2-м р. 1х3 и 1х2 п.

Вязать так же, но с 3  отверстиями для пуговис (= после кром. и обеих первых изн. п. сделать 2 накида и провязать обе следующие п. вместе лиц.: в следующем изн. р. провязать накиды с 1 р. изн.). Выполнить 1-е отверстие через 25 см от планки.

Žinau kas turima omeny, bet nesumąstau kaip įvardinti mastau.gif Kai pasieksit peties išorinį kampą, toje pačioje eilėje kaklui nuleiskite 35 vidurines akis. Paskui iškirptės užapvalinimui nuleidinėkit iš abiejų pusių kas antrą eilę 1x3 ir 1x2 akis.

Megzti taip pat, tik paliekant tris skyles sagoms (po kraštinės akies ir abiejų pirmų išvirkščių akių uždėti 2 akis ir išmegzti dvi kitas akis kartu gerąja akimi: išvirkščioje pusėje užmetimus išmegzti 1 išvirkščia akimi. Pirmają skylę padaryti po 25 cm nuo apačios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 14 balandžio 2011 - 10:03