Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Laba

Kadangi is manes mezgeja nekokia,bet uzsidegimo daug tai nutariau numegzt kiaurarasciu kriksto skraiste smile.gif ir iskart iskilo klausimas pradejau megzt nuo apacios ir susimasciau man ja po truputi siaurint ar megzt toki kvadrata ir ties kakliuku vert juostele ir sutraukt g.gif
Gal atsakys kuri patyrus mezgejele kaip butu geriau ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlm28: 09 balandžio 2011 - 13:57
SOS SOS SOS Merginos, padekite, patarkite cry.gif Mezgeja numezge tunika, (megzta nuo apacios) o apacia per plati... Reiketu pasiaurinti apacia, apacioje kokius 4 cm ir siaurejant i virsu. Galiu tiesiog nusiuti kur reikia, bet tie atlike krastai atrodys baisiai... Prisiuvau tuos galus ruzavu siulu, matosi gal nuotraukoje. Ar yra koks stebuklingas budas pataisyti si defekta, tai yra pasiaurinti, kad nebutu tu krastu, kaip juos nuardyti...?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 04 09, 13:44)
Sveikos. smile.gif Niekaip nesugalvoju, kur man su savo klausimu dėtis blush2.gif  - surizikuosiu klaust čia.

Kaip turi atrodyti "nematoma" mezginio siūlė, kai susiuvama iš gerosios pusės sudėjus šalia šonais du mezginio gabalus? Man gaunasi taip: lyg ir nekrenta į akis, bet patempus toje vietoje atsiranda gan ryškus griovelis (kai megzta trikotažo raštu). unsure.gif Be to, juk mezgant pirmoji eilės akis nukeliama ir tos kraštinės akys tokiu būdu tampa didesnės - per dvi eiles, vadinasi ir susiuvus ties siūle turi būti du stulpeliai (ar vienas, o gal nei vieno?) tokių didesnių akių? O gal kažką ne taip darau - gal reikia adata kabinti už tolimesnės akies? g.gif Visai susipainiojau. blush2.gif

na kadangi as esu labiau mezgeja nei siuveja tau padesiu,rytoj nuskanuosiu knygoj paveiksleli kaip reikia sumegzti dalis ir nieko nesimato,pati taip sumezgu ir gaunasi liuks,atrodo isvien megzta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmucka @ 2011 04 09, 21:05)
na kadangi as esu labiau mezgeja nei siuveja tau padesiu,rytoj nuskanuosiu knygoj paveiksleli kaip reikia sumegzti dalis ir nieko nesimato,pati taip sumezgu ir gaunasi liuks,atrodo isvien megzta  4u.gif

Kaip įdomu, neteko girdėti, jog įmanoma ir sumegzti. mastau.gif Labai lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, rankdarbių mėgėjos,

Nėriau mamai servetėlę ir susidūriau su problema - nemoku išnerti 13 eilės, gal kuri labiau patyrusi nėrėja galėtų paaiškinti, kaip tai padaryti. Būčiau nuoširdžiai dėkinga 4u.gif blush2.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
http://public.fotki..../servetele.html
http://public.fotki....hema.html#media
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
fantastiška staltiesėlė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra mezgeju norinciu kartu megzti sita megztuka? 4u.gif
http://club.osinka.r...-57440?&start=0
Atsakyti
QUOTE(natūralistė @ 2011 04 10, 14:09)

Pabandysiu aprašyti, kaip aš daryčiau:
6 pynelės kilpos, 2 stulpeliai su užmetimu į 4-virtą pynelės kilpą suformuoja pirmą "pumpurėlį", 3 p. kilpos ir 2stulpeliai su užmetimu į pirmo "pumpurėlio" paskutinį stulpelį (antras "pumpurėlis"), 12p. kilpų ir 2 stulpeliai su užm. į 9-vintą p. kilpą, stulpelis su 3 užmetimais į grandinėlę 12 eilėj ir 2 stulpeliai su užmetimu į šio stulpelio vidurį ir t.t.
Sėkmės neriant, labai graži servetėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natūralistė @ 2011 04 10, 13:09)

labai grazi servetele. kazkada panasia neriau, tik apvalia
Atsakyti
Labai labai ačiū, dailele 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Viskas kuo puikiausiai išeina smile.gif , pati tikrai nebūčiau sumąsčius. Visa laiminga dabar nersiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ateinu prashyti patarimo ax.gif
mezguosi toki marga megztuka ir nesugalvoju kaip grazhiai kakla apmegzti, gal kas patarimu kokiu geru duos rolleyes.gif

user posted image

P.S. darbelis dar nebaigtas, pritrukau siuliuku tai tik viena rankove blush2.gif

labai lauksiu bet kokios nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 11 balandžio 2011 - 12:08