QUOTE(žydinti_pieva @ 2012 12 29, 00:34)
Sveikos, sakykite prašau :
220 schemoje kaip mezgami tie kryžiukai? Aš suprantu taip, kad
. . . sukryžiuojamos dvi akys, sukryžiuojamos dvi akys ...
...................................................................................
... sukryžiuojamos dvi akys, sukryžiuojamos dvi akys
Bet man gaunasi 4 kryžiukai, o čia matosi kaip iš tų sukryžiavimų gaunas vienas didelis kryžiukas. Ir dar ar čia taip atrodo bet skisriasi abu kryžiavimai, vieno kryžiavimo metu akis matos eina į vieną pusę, kito - į kitą pusę. Aš moku ir darau, taip: nukeliu vieną akį ant pagalbinio virbalo priekyje mezginio, išmezgu sekančią gerąja, tuomet užkeliu nuo pagalbinio akį ir irgi išmezgu gerąją ir visur taip darau.
220 schema
Schemos neatidaro, o sukryžiavimai į abi puses skiriasi: vienas Jūsų aprašytas (krypsta į kairę), o kitas kai akį nukeliam ne prieš mezginį,o už jo, tada krypsta į dešinę pusę.
Papildyta:
QUOTE(viosim @ 2012 12 29, 18:38)
Schemos neatidaro, o sukryžiavimai į abi puses skiriasi: vienas Jūsų aprašytas (krypsta į kairę), o kitas kai akį nukeliam ne prieš mezginį,o už jo, tada krypsta į dešinę pusę.
Atidarė
ten paprasti sukryžiavimai: pirmą kartą kryžiuojasi į kairę ir į dešinę, antrą kartą atvirkščiai: į dešinę, tada į kairę. Arba dar paprasčiau: pradžioje abi link centro, po to abi nuo centro.