Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Almera @ 2011 03 28, 11:51)
Aciu uz patarima, bet ne iki galo supratau... Kaip reikia 'palikti reikiama skaiciu...'?

Na kai ateina eile nuimineti akis kaklui as jas tiesiog perkeliu ant kito virbalo (na per viduri) ir mezgu toliau,tik jau tada pirma viena merzginio puse, o po to kita.Gal dabar jau aiskiau,jei ne,tai meginsiu dar kaip nors kitaip paaiskinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. ax.gif

Kaip padaromas toks kaklas, kaip nuotraukoj? Pirma mezgant išlaidai, o po to surenki akis ir primezgi? Kaip ji tokį išgauti?

user posted image

Atsakyti
sweikutes gal kas galetu isversti tai...lb buciau dekinga

http://club.osinka.ru/topic-61339
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2011 04 02, 17:01)
Sveikos. ax.gif

Kaip padaromas toks kaklas, kaip nuotraukoj? Pirma mezgant išlaidai, o po to surenki akis ir primezgi? Kaip ji tokį išgauti?

Stai is senos, bet protingos knygos:
user posted image
Atsakyti
[quote=pašnekutė,2011 03 16, 15:22]
Man patiko šis aiškus video kaip tvarkingai pagal iškarpą sunerti atskiras suknelės ar palaidinės daleles (kai prisineriama daug žiedelių ar kt, o po to tenka varginančiai juos sukabinti). Artėja vasaros sezonas - gal kas susigundis...

bigsmile.gif aš dar nuo praėjusios vasaros turiu toli toli užkištą nebaigtą palaidinę iš tokių lapelių-gėlelių doh.gif .Dabar tai jau tikrai pabaigsiu!AČIŪ!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai jau sudėtinga išnerti kaklą g.gif g.gif
Atsakyti
Mielosios, gal kuri paaiškins man kaip nerti antrąją eilutę?

user posted image

Aš tiek suprantu (čia iš kairės į dešinę):
3 pynutės, tada stulpelis su užmetimu, tada 2 pynutės, 2 stulpeliai su užmetimu, tada nuo antrojo stulpelio 4 (nors schemoj 3, bet toliau 4) pynutės, į tą patį stulpelio "viršų" 2 stulpeliai su 2 užmetimais, tada 3 stulpeliai su 2 užmetimais į apatinę eilę ir va nesuprantu tas trečias lapelis į ką neriamas??? Tikiuosi supratot ko klausiu ir padėsit. Noriu pleduką šitu rašteliu apnerti ir tik šitos vietos niekaip nesuvirškinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute02 @ 2011 04 03, 15:38)
sweikutes gal kas galetu isversti tai...lb buciau dekinga

http://club.osinka.ru/topic-61339

o ka konkreciai noretum isversti, ten visas puslapis atsidaro?
Papildyta:
QUOTE(juruze @ 2011 04 05, 22:17)

user posted image

3 pynutės, tada stulpelis su užmetimu, tada 2 pynutės, 2 stulpeliai su užmetimu, tada nuo antrojo stulpelio 4 (nors schemoj 3, bet toliau 4) pynutės, į tą patį stulpelio "viršų" 2 stulpeliai su 2 užmetimais, tada 3 stulpeliai su 2 užmetimais į apatinę eilę ir va nesuprantu tas trečias lapelis į ką neriamas??? Tikiuosi supratot ko klausiu ir padėsit. Noriu pleduką šitu rašteliu apnerti ir tik šitos vietos niekaip nesuvirškinu 4u.gif

manyciau, kad pirma reikia numegzti is 4 pynute ir is apacios 2 stulpelius.. pabandyk, gal gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2011 04 05, 21:17)

user posted image

Trečias lapelis pradedamas nuo pynutės 4 akių,tada du stulpeliai su dviem užmetimais į antro lapelio viršūnę,tada vienas stulpelis su užmetimu į apatinę eilutę.Tikiuosi supratai ką parašiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(izita @ 2011 04 05, 23:03)
o ka konkreciai noretum isversti, ten visas puslapis atsidaro?
Papildyta:

manyciau, kad pirma reikia numegzti is 4 pynute ir is apacios 2 stulpelius.. pabandyk, gal gausis  smile.gif

Aha, ir aš paskui pamąsčiau, kad galima taip pabandyt 4u.gif

QUOTE(tarskaliukas @ 2011 04 05, 23:04)
Trečias lapelis pradedamas nuo pynutės 4 akių,tada du stulpeliai su dviem užmetimais į antro lapelio viršūnę,tada vienas stulpelis su užmetimu į apatinę eilutę.Tikiuosi supratai ką parašiau? ax.gif

Supratau 4u.gif Ačiū. Pabandysiu abu variantus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,gal padetumet issiaiskinti kaip neriama si kepure?itariu nuo virsugalvio pradedama bet koks cia rastas?
http://ny-image1.ets...xN.95180065.jpg
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Niekaip nesugalvoju, kur man su savo klausimu dėtis blush2.gif - surizikuosiu klaust čia.

Kaip turi atrodyti "nematoma" mezginio siūlė, kai susiuvama iš gerosios pusės sudėjus šalia šonais du mezginio gabalus? Man gaunasi taip: lyg ir nekrenta į akis, bet patempus toje vietoje atsiranda gan ryškus griovelis (kai megzta trikotažo raštu). unsure.gif Be to, juk mezgant pirmoji eilės akis nukeliama ir tos kraštinės akys tokiu būdu tampa didesnės - per dvi eiles, vadinasi ir susiuvus ties siūle turi būti du stulpeliai (ar vienas, o gal nei vieno?) tokių didesnių akių? O gal kažką ne taip darau - gal reikia adata kabinti už tolimesnės akies? g.gif Visai susipainiojau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 09 balandžio 2011 - 12:44