o kaip butu galima apacia apnert, ar pagrazint sijonuka ?
toks margiukas gali būti
O man niekas nepadeda
Sveikos mezgėjėlės,
Mezgu bolero va šitą http://www.planetpur...-in-lace-design ir aprašyme yra parašyta K tog all sts 2 by 2. Gal galit lietuviškai daugmaž paaiškint ką tai reiškia čia rankovės gale visai. nes niekaip nerandu:)
Mezgu bolero va šitą http://www.planetpur...-in-lace-design ir aprašyme yra parašyta K tog all sts 2 by 2. Gal galit lietuviškai daugmaž paaiškint ką tai reiškia čia rankovės gale visai. nes niekaip nerandu:)
QUOTE(Dolitukeee @ 2012 06 20, 18:52)
Susiduriau su problema. gal galite paaiskinti kaip apmegzti (ne apnerti) pleduko krastus? Pvz keltiska pynia? : Labai Noriu nusimegzti dideli pleda sau su keltisko mezgimo motyvais. PVZ va toki http://s019.radikal....8d7930c0d3b.jpg
Gal kuri esate mezgusi? Gal kokiu ideju turite kaip ji numegzti?
Gal kuri esate mezgusi? Gal kokiu ideju turite kaip ji numegzti?
ČIA visa info
mergaitės, netingėkit ieškot info pasitelkiant "Google" paiešką pagal vaizdą
nemoku as rusu kalbos. angliskai radau info. bet vis tiek sunkiai suprantu. noreciau kad kas paaiskintu kaip ismegzti kampus. ir kaip primegzti ta pynia?
Surinkti akis aplink pleda, ir koks kitas zingsnis? ant atsarginio virbalo uzsideti tiek akiu kiek noriu kad butu krasto pyne?ir galine aki sumegzti su viena is pledo surinktu akiu? ar kaip? va cia man mistika.
Surinkti akis aplink pleda, ir koks kitas zingsnis? ant atsarginio virbalo uzsideti tiek akiu kiek noriu kad butu krasto pyne?ir galine aki sumegzti su viena is pledo surinktu akiu? ar kaip? va cia man mistika.
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 06 21, 21:09)
o kaip butu galima apacia apnert, ar pagrazint sijonuka ?
As tai kokiom bangelem.Na is vienos akutes kokius 6 ar 8 isnerciau su dviem uzmetimais.
Sveikos mamytės,
turiu aš tokia problemėlę: nėriau servetėlę nr.1 iš žurnalo išplėštos schemos, ir netyčia ją pamečiau , taigi jeigu turite RANKDARBIŲ KRAITELĖS 2006 metų liepos numerį, būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt schema, arba pasidalintumėte nuoroda, kur galėčiau ją rasti.
turiu aš tokia problemėlę: nėriau servetėlę nr.1 iš žurnalo išplėštos schemos, ir netyčia ją pamečiau , taigi jeigu turite RANKDARBIŲ KRAITELĖS 2006 metų liepos numerį, būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt schema, arba pasidalintumėte nuoroda, kur galėčiau ją rasti.
QUOTE(PoOnIsS @ 2012 06 23, 11:06)
Sveikos mamytės,
O per google nemeginai ieskoti?Kai imeti pavadinima i vaizdinius(images),ismeta daug zurnalu,reikia zinot,kaip ta servetele atrodo,tai gal bus galima ir atsisiusti,ten daug kas turi savo Picasa albumuose,bandyk ieskot.
Aciu uz patarimus sunkokai man su tuo sijonu sekasi jau 3 kartus ardziau,nusineriu kiek reik kilpeliu ir sujungiu jas,apneriu zemu stulpeliu ir sau susisuka,na bet ranku nenuleidziu bandysiu kol iseis
QUOTE(PoOnIsS @ 2012 06 23, 12:06)
Sveikos mamytės,
http://rukodelka_ru/..._kraitele-1.htm
Ar šitas?
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 06 23, 19:10)
Aciu uz patarimus sunkokai man su tuo sijonu sekasi jau 3 kartus ardziau,nusineriu kiek reik kilpeliu ir sujungiu jas,apneriu zemu stulpeliu ir sau susisuka,na bet ranku nenuleidziu bandysiu kol iseis
as pinute neriu laisvai,po to lengviau atsukti,ir dar ja neriu vienu ikvepimu,taip ji lygesne iseina .sekmes