Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(NeiVile @ 2012 05 01, 22:09)
Gal zinote ,kaip megsti si rastuka? Buciau dekinga.
user posted image

Megztuko aprašymas
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2012 05 02, 13:28)
Va, didesnis gal kiek smile.gif Gabaliukais smile.gif

Gal kas sugalvos ir visas kojines numegzt wink.gif

Labai aciu, dabar viskas aisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 05 02, 10:32)

Garmina,as toki jei siunciau anoj temoj,bet kazkodel ji vel uzklause sitoj temoj,gal sunku iziuret,labai smulkus rastas,bet reikia uzsiseivinti,tada galima ir issididnti.
Atsakyti
Sveikos merginos turiu jums klausima.. Noriu nunerti keturmeciui berniukui kepuryte bet nesuprantu kaip ta blyna tiesiai nerti man jis rieciasi kad ir kaip bandyciau
Atsakyti
QUOTE(angelaite24 @ 2012 05 08, 02:50)
Sveikos merginos turiu jums klausima.. Noriu nunerti keturmeciui berniukui kepuryte bet nesuprantu kaip ta blyna tiesiai nerti man jis rieciasi kad ir kaip bandyciau

Pabandykit dėt daugiau stulpelių ar pynelės kilpų (kas pagal raštą labiau tinka). Aš kartais naudoju kokios servetėlės vidurio schemą. Dar neblogai parodyti platinimo būdai kepuriu, skrybėlaičių temos pirmoje žinutėje.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 05 08, 09:06)
Pabandykit dėt daugiau stulpelių ar pynelės kilpų (kas pagal raštą labiau tinka). Aš kartais naudoju kokios servetėlės vidurio schemą. Dar neblogai parodyti platinimo būdai kepuriu, skrybėlaičių temos pirmoje žinutėje.

Aciu labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
merginos, daug kartų megsta ir kalbėta, ale neberandu (visada kai reikia doh.gif)
ką reiškia toj schemoj tas ->1M vienur nukelti ant kito virbalo tiek, kitur atkelti o ką čia?
schema būt labai ačiū blush2.gif 4u.gif

jau radau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 10 gegužės 2012 - 09:01
QUOTE(Luety @ 2012 05 02, 18:38)
Garmina,as toki jei siunciau anoj temoj,bet kazkodel ji vel uzklause sitoj temoj,gal sunku iziuret,labai smulkus rastas,bet reikia uzsiseivinti,tada galima ir issididnti.

ACIU 4u.gif Neumaciau maniau ta pati tema blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kažkur mačiau panašąi nertą bliuskutę, tik berods berankovę ir žalsvos spalvos.
Gal kas išsisaugojot žalsvą? nu nepamenu, kaip ji tiksliai atrodė doh.gif o ir schemos reiktųb blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 12, 16:51)
Kažkur mačiau panašąi nertą bliuskutę, tik berods berankovę ir žalsvos spalvos.
Gal kas išsisaugojot žalsvą? nu nepamenu, kaip ji tiksliai atrodė  doh.gif o ir schemos reiktųb blush2.gif

user posted image

Cia yra truputi My Webpage
Cia My Webpage
ir cia pries gala yra schemute My Webpage
Ir dar va cia,arabu puslapiuose.Apie zalsva negaliu pasakyt,nesu macius.My Webpage
Atsakyti
Ačiū, Luety 4u.gif

nu bet man rodos, žalsva šiek tiek skiriasi doh.gif gal spalva? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Niekaip nepavyksta išmegzti g.gif , padėkit, prašau.
Atsakyti