Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(gmikute @ 2012 04 01, 22:11)
dar karteli labas visoms darbininkems, norejau paprasyt pagalbos- gal galit paaiskint kas ar sitokia suknele pasidirbt galima nusinerus detales ir jas paskui sunerus i viena daikta? tai reikia kiekviena smulkmenele nunert, siulus nutraukiot? tai jei suklysiu, isardzius tie siulai butu ismetimui? gal kas ka nors panasaus turit kokia schemute? dekoju
nuotrauka skolinta, soriux ir dekoju

visa tema apie šita suknele osinkoj jei neskaitot gal bet foto pades
http://club.osinka.r...-33366?&start=0
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 04 01, 23:31)
visa tema apie šita suknele osinkoj jei neskaitot gal bet foto pades
http://club.osinka.r...-33366?&start=0

dekoju ir lenkiuosi zemai notworthy.gif aciu! 4u.gif sekmes ir kantrybes kuriant grozi visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 04 01, 15:20)
tada būtų - "трикотажная вязка", o be rėmų minėtuoju atveju "обратная трикотажная вязка"- tai geroj pusėj bus blogųjų akių raštas, o išvirkščiojoj-geriosios akys  ax.gif

Tai ir turėjau omeny, bet gal ne taip išsireiškiau, blush2.gif norėjau pasakyti, kad g.a mezgasi gerosiomis, o išv.a išvirkščiosiomis, bet išvirkščių akių raštelis yra geroji mezginio pusė.
Atsakyti
QUOTE(lakšmė @ 2012 03 30, 21:54)
labas vakaras, gal kas nors galetu paaiškinti kaip megzti megstuka iš rusisku puslapiu?va toki modeliuka user posted image

aciu

nesuprantu, kas yra brosovaja nitj, bei kaip megzti skersiniu mezgimu. Gal kas nors labiau draugaujate su rusų kalba.
Atsakyti
QUOTE(lakšmė @ 2012 04 02, 13:33)
nesuprantu, kas yra brosovaja nitj, bei kaip megzti skersiniu mezgimu. Gal kas nors labiau draugaujate su rusų kalba.

brosovaja nitj - pagalbinis siūlas ( su juo pradeda mezgimą, vėliau jis bus nuardomas, o akys surenkamos)
popieriecnoje vezanije - skersinis mezgimas - mezgama nuo rankoves link kitos rankoves
Pvz
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 04 03, 10:14)
brosovaja nitj - pagalbinis siūlas ( su juo pradeda mezgimą, vėliau jis bus nuardomas, o akys surenkamos)
popieriecnoje vezanije - skersinis mezgimas - mezgama nuo rankoves  link kitos rankoves
Pvz
user posted image

Ačiū, ačiū.
Atsakyti
Sveikos. O gal yra kur pats modelis tos rudos suknelės????
Atsakyti
Sveikos, panos smile.gif

o gal galit aprašyti ar parodyti, kaipgi pradėti mezginį su tuo pagalbiniu siūlu?
nes čia mano didysis galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 04 03, 11:23)
Sveikos, panos smile.gif

o gal galit aprašyti ar parodyti, kaipgi pradėti mezginį su tuo pagalbiniu siūlu?
nes čia mano didysis galvos skausmas  doh.gif

deja, turiu tik rusiškai, bet su schemomis čia (apie puslapio vidurį)
Akių uždėjimas su pagalbiniu siūlu
Atsakyti
Garmina, dėkui 4u.gif

bandysiu kažką narpliučinti.
Atsakyti
Labas vakaras,

Gal galite paaiskinti, kaip ismegzti persuktaja aki? 4u.gif
Atsakyti
grįžtu vėl pas jus su šita suknele blush2.gif

user posted image

viršų jau kaip ir atitaikiau ax.gif
o dabar niekaip nesugalvoju, kaip žinot kiek man tų pilnų 'ornamentų' gausis, t.y. kaip apsiskaičiuot iš kiek dalių tas tinkliukas turi būti? čia turbūt yra kažkoks rašto pasikartojimo dažnis? unsure.gif nu panašiai kaip tapetuose būna raportas kas kažkiek cm, tai ir čia turbūt kažkoks panašus principas yra? tik kaip tą raportą pasiskaičiuot? g.gif
user posted image

ir dar vienas dalykas, kurio nesuprantu, tai kas kiek akių reikia tą pirmos eilės 6 akių pynelę kabinti? t.y. į kas trečią, ketvirtą pagrindo akį ar čia kaip?

tikiuosi kas nors supras ko aš čia nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif

Atsiprašau už kvailus klausimus, nu bet tikrai nesuprantu šitų elementarių dalykų blush2.gif man jei nėra parodyta kas ir kaip, tai iš karto 'stop', darbas nevyksta doh.gif
Atsakyti