Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(dailele @ 2012 02 07, 17:15)
Aš darau kaip ir suaugusiai, matuoju plačiausią vietą (mažoms mergaitėms skirtumas tarp liemens apimties ir klubukų nedidelis) ir pagal ją skaičiuoju.

ir jokiu saguciu nesiuvat? o ant liemens laikosi gumos pagalba ar raistelius kokius iveriat?
Atsakyti
Laba diena,

tikiuosi čia pataikiau ax.gif Pradėjau megzti šaliką, bet blogoji pusė man nelabai gražiai gaunasi. Norėjau paklausti ar taip ir turi būti, ar čia dėl to, kad aš nemoku siūlų dėlioti? blush2.gif Na nesu dar mezgusi su dviem spalvomis. Ačiū 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Šiaip tikriausiai nekreipčiau dėmesio, bet kadangi čia šalikas, tai ir blogoji pusė matysis. O man tokia ji nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 02 13, 16:15)
Laba diena,

Šiaip tikriausiai nekreipčiau dėmesio, bet kadangi čia šalikas, tai ir blogoji pusė matysis. O man tokia ji nepatinka

jeigu raštą pakeistum, tai manau nebeturėtų tokios blogosios pusės būt... Reikėtų tada gal visą megzti 2 gerosiom 2 blogosiom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2012 02 13, 15:05)
jeigu raštą pakeistum, tai manau nebeturėtų tokios blogosios pusės būt...  Reikėtų tada gal visą megzti 2 gerosiom 2 blogosiom...  g.gif

Bet man būtent tie siūlų galiukai, ar kaip čia pavadint, trukdo blush2.gif Na kur trečioj foto matosi. Tai jei megzčiau dvi geros, dvi blogos, kur jie dingtų? g.gif Na nebent kažkaip užsislėptų g.gif Ot užmačiau tokį šaliką ir dabar reik tokio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogailė: 13 vasario 2012 - 15:35
QUOTE(Jogailė @ 2012 02 13, 17:35)
Bet man būtent tie siūlų galiukai, ar kaip čia pavadint, trukdo blush2.gif Na kur trečioj foto matosi. Tai jei megzčiau dvi geros, dvi blogos, kur jie dingtų? g.gif Na nebent kažkaip užsislėptų g.gif Ot užmačiau tokį šaliką ir dabar reik tokio doh.gif

Galiukus galima su vašeliu gražiai paslėpti, "įnerti" g.gif o šiaip nelabai manau ta blogoji puse ir matytųsi, kad ir šalikas... jei tvarkingai jį nešiosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2012 02 13, 15:53)
Galiukus galima su vašeliu gražiai paslėpti, "įnerti"  g.gif  o šiaip nelabai manau ta blogoji puse ir matytųsi, kad ir šalikas... jei tvarkingai jį nešiosi...  g.gif

Na pačius galiukus tai taip, be abejo įnerti, bet gal negerai parašiau, ne galiukai, o tos vietos, kur siūlas pereina (pas mane šviesus labai krenta į akis)
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 02 13, 16:02)
Na pačius galiukus tai taip, be abejo įnerti, bet gal negerai parašiau, ne galiukai, o tos vietos, kur siūlas pereina (pas mane šviesus labai krenta į akis)

Asmeniškai man tie siūliukų perėjimai (kur trečioje nuotraukoje) visai neužkliūna. Priešingai nei kitoks raštas (antroje nuotraukoje). Man 2 geros, 2 blogos būtų gražiau, tada ir perėjimas visai nekristų į akis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles, man reikia jusu pagalbos, kurios mezgate is rusisku aprsymu. As ir pati esu is tokiu mezgusi, na bet sitame visiskai susivelus, niko neatrenku, o ir cia foto ikelti nemoku. Tai gal kuri labiau patyrusi duotu savo el.p.adresa ir tuomet mane galetu pakonsultuoti. Esme ta, kad mezgimas aprasytas mazdaug taip: kiekvienoje kas 2-oje eileje daryti taip ir taip, kiekvienoje kas 4-oje eleje daryti taip ir kitaip, nors realiai ten ta pati reikia daryti ir kas 2-oje ir kas 4-oje eilese, tai kaip cia ka atrinkti. o dar raste reikia sekti ka kas kelintoje eileje reikia daryti... zodziu strigus jau ant 5-os eiles...tai gal isvis nesiimti tokio mezginio????
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 02 07, 18:20)
ir jokiu saguciu nesiuvat?  o ant liemens laikosi gumos pagalba ar raistelius kokius iveriat?

Kol kas naudojau tik gumelę, bet ir koks nertas raištukas turėtų tikti
Atsakyti
Skubiai reikia Jūsų pagalbos. Gal galite išversti ką reiškia ,,закрыть 2 п. для петли пуговицы, лиц. до конца ряда"?
Atsakyti
QUOTE(rosalija @ 2012 02 17, 17:51)
Skubiai reikia Jūsų pagalbos. Gal galite išversti ką reiškia ,,закрыть 2 п. для петли пуговицы, лиц. до конца ряда"?

Aš suprantu taip: užbaigti(nuimti) 2 akis užsegimo kilpai, geros akys iki eilės galo.
Atsakyti
Mezgėjėlės, gal pagelbėsit. Noriu užsakyt siūlų leliui ką nors numegzt, suknelę ar megztuką. Kokios sudėties siūlai labiausiai tiktų (kovui-balandžiui)? reik kad biškį šildytų, kad negraužtų. Merino vilna?.. O kaip Lanos vilna, ar graužia? Arba kaip tokia sudėtis: 70 % Vilna; 30% Acrilas?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudens vaikas: 18 vasario 2012 - 19:16