Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(mafiene @ 2012 01 09, 18:32)
Laba
Mezgejeles gal galite padeti su shemute? Mezgant yra uzmetimai ir kai jie prisideda gaunasi visai kitoks rastas ir papildomos askys blink.gif Atrodo nesunkus rastelis, bet... Is anksto dekoju  4u.gif
user posted image

dėl šitos schemos tai pradžioj reikia du sumegzti ir užbaigti taip pat o kai motyvas pasislenka tai tada gera užmetimas ir taip užbaigti. kitu atveju visas raštas eina skersas
Atsakyti
user posted image
čia dar viena schema, nerandu savo rašto, kur mezgasi be jokių "nukrypimų" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2012 01 09, 22:10)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas gali man duoti patarima kaip geriau padaryti, nes jau antra diena kaip metausi doh.gif tai va mezgu stai toki daikta
user posted image
tuos lapelius ar kazkokius panasius turiu,a le del siaurinimo man jie nesigauna graziai, tai sumasciau gal geriau ant priekio ismegzti ale toki 'kringeli':
user posted image
pas mane mezginys atrodo dabar tai:
user posted image
gal kas turi kokiu minciu ir pasiulymu? is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rnikole: 10 sausio 2012 - 11:42
SOS SOS SOS, labai reikia jusu pagalbos - gal pas kuria yra uzsisilikusiu MOROZKO bordo siulu (100 proc. vilna), nes pirkau kazkada Maximoj ir dabar pritrukau... verysad.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagalba del rasto, gavosi jis man, bet ne is karto ax.gif nes mezgant pagal duota schemute viskas vaziuoja i sona tongue.gif
Atsakyti

user posted image

gal kas turite šios suknytės raštelį
Atsakyti
QUOTE(rinna @ 2012 01 15, 17:34)
user posted image

gal kas turite šios suknytės raštelį

visur kur randu išmetą tokią 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 15 sausio 2012 - 20:15
QUOTE(rnikole @ 2012 01 10, 12:41)
sveikos, gal kas gali man duoti patarima kaip geriau padaryti, nes jau antra diena kaip metausi  doh.gif  tai va mezgu stai toki daikta
user posted image
gal kas turi kokiu minciu ir pasiulymu? is anksto dekoju  4u.gif

na jei draugaujat su rusų kalba, tai radau tokį APRAŠYMĄ
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 01 16, 12:29)
na jei draugaujat su rusų kalba, tai radau tokį APRAŠYMĄ

dekui labai, bet neypatingai draugauju blush2.gif bet jau pabaigiau si megztuka ax.gif bent jau man tai labai patinka jis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit man paaiškinti kaip numegzti didelę apykaklę megztiniui. Aš surinkau akis ir mezgiau apvaliais virbalais, tai man gavosi kaklas kaip golfuko, nors ir pridėjau akių, bandžiau platinti, bet vaizdas ne toks kokio noriu. Suprantu, kad reikia man pagal proporcijas atskirai nusimegzti o po to prisiūti, tik įdomu kaip ją megzti, juk kaklas priekyje turi didesnį, nugaroje mažesnį išlinkimą, o mano apykaklės apačia tai lygi gausis, ar gražiai gausis kai prisiūsiu???
Atsakyti
pagal mane,priekinė pala jau turi būt su kakliniu išlinkiu g.gif
turėtų būt gerai.jei golfo tipo kaklas,tai mažiau akių ,o jei ,šikarnas,,,tai reikėtų daugiau.o tada jau siūt g.gif
Atsakyti