Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(rasado @ 2011 11 22, 15:26)
Pritariu  mirksiukas.gif

Smalsutė 4u.gif ,Rasado 4u.gif -nuoširdžiai dėkoju už objektyvų patarimą 4u.gif

Reikės išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
kaip reikia isiuti pamusala i megsta striukyte,aciu isanksto
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 11 24, 09:18)
kaip reikia isiuti pamusala i megsta striukyte,aciu isanksto

Turiu tik pirmą aprašymo puslapį blush2.gif (tęsinio jau seniai ieškau - gal pas kurią netyčia atsirastų? ax.gif ):
user posted image
Atsakyti
aciukas,
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 11 21, 15:40)
Sveikos,

aš su tokiu klausimu... Mezgu paprasčiausias vilnones kojines ir sugalvojau padaryti su dryžiais. Bet va tas siūlo perėjimas man negražus gavosi schmoll.gif Kažkaip peršoka spalva. Kažin kaip iš tikrųjų turėtų būti g.gif Iš anksto ačiū už patarimus 4u.gif

Kitaip ir nebus, nes mezgate ratu, net ir pirktiniuose dryzuotose gaminiuose mezgtuose ratu, pvz kojines, matosi tas akiu persokimas, taciau kuo siulas storesnis, tuo tas perejimas ryskesnis wink.gif
Atsakyti
Gal zinote mezgejeles,ar Gariunuose prekiauja virbalais su valu? Ieskau ,,addi'' 2,5 su ilgu valu.
Atsakyti
Norėjau paklausti, kokiais siūlais geriausiai megzti/nerti būtų šitokį? 4u.gif (nenoriu pūkuoto)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintariuxt: 25 lapkričio 2011 - 22:26
Sveikos mergaitės, čia aš ne į temą. Noriu paklausti, kur perkate manekenus.Gal žinote, kur Kaune ar Panevėžyje būtų galima nusipirkti?
Atsakyti
Sveikos,

sakykit o 8eileje, ten kur 14 akiu, jos susimezga i viena?
paaiskinime nedaskaitau, ba nerysku.
Dekui is anksto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Gyvse,2011 11 26, 16:15]
Sveikos,

sakykit o 8eileje, ten kur 14 akiu, jos susimezga i viena?
paaiskinime nedaskaitau, ba nerysku.

Čia parašyta, kad tas 14 akių sumegzti kartu gerąja akim.
Atsakyti
Labukas auksarankės. Gal kas gali man padėt? Žiūriu žiūriu ir nesuprantu sitos schemos. Nuneriau viduriuką, gėlytę ir stop. Neišgalvoju, kaip ten tolesnės eilės. Ir kur sujungimas tarp lapelių, kurioj vietoj ir kaip jis neriasi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 11 29, 17:06)
Labukas auksarankės. Gal kas gali man padėt? Žiūriu žiūriu ir nesuprantu sitos schemos. Nuneriau viduriuką, gėlytę ir stop. Neišgalvoju, kaip ten tolesnės eilės. Ir kur sujungimas tarp lapelių, kurioj vietoj ir kaip jis neriasi  g.gif

Na jo - cia painiai nupiesta, bet neisivaizduoju kaip cia tau paaiskinus per kompa kaip kas darosi. Geriausiai aisku parodyti kas ir kaip...hm.. g.gif

esme, kad nunerus gelyte ir viska po to sujungimus ir bla bla bla..jau darai neriant paskutine eilute. Na ten gelyte vienu zodziu nunerei ir iskarto paskui eilute nerdama turi viska nunerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 29 lapkričio 2011 - 16:16