Sveikos merginos, gal turite schemute?
http://stat2.veltini...idine-83718.jpg
gal galit padet, kai tas 6 akis megzti, niekaip neiseina iskylios
QUOTE(ingauk @ 2011 10 30, 09:38)
graus rastelis
tai va tos 6 akys mezgasi taip: (reikia dvieju pagalbiniu virbalu) 2 pirmasis akis nukelti ant pirmojo pagalb. virbalo, paskui 2 akis ant antrojo pagalb. virbalo ir kad abu pagalb. virbalai liktu gerojoj mezginio pusej, ismezgam likusias 2 akis, paskui 2 akis nuo pirmojo pagalb. virbalo ir tas paskutines 2 ismegztas akis nukeliam ant kairiojo virbalo, o akis nuo antrojo pagalb. virbalo perkeliam ant desiniojo virbalo (jos lieka neismegztos) ir sugrazinam 2 akis nuo kairiojo virbalo ir mezgame toliau.
tikiuos suprantamai parasiau , as taip pabandziau pamegzt atrodo viskas gavosi gerai
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 30, 11:51)
graus rastelis
tai va tos 6 akys mezgasi taip: (reikia dvieju pagalbiniu virbalu) 2 pirmasis akis nukelti ant pirmojo pagalb. virbalo, paskui 2 akis ant antrojo pagalb. virbalo ir kad abu pagalb. virbalai liktu gerojoj mezginio pusej, ismezgam likusias 2 akis, paskui 2 akis nuo pirmojo pagalb. virbalo ir tas paskutines 2 ismegztas akis nukeliam ant kairiojo virbalo, o akis nuo antrojo pagalb. virbalo perkeliam ant desiniojo virbalo (jos lieka neismegztos) ir sugrazinam 2 akis nuo kairiojo virbalo ir mezgame toliau.
tikiuos suprantamai parasiau , as taip pabandziau pamegzt atrodo viskas gavosi gerai
aciu, nes vakar ir taip ir kitaip bandziau ale ne taip gavos, nors panasiai man irgi patiko tai bandysiu ka nors jau ir regzsti su juo
laba
pirma kart noriu nerti spalvotai,
nelabai aisku kaip su schema. Antra eile neriasi kita spalva, bet kaip uzkabibti antroje eileje? kaip gi tie trikampiai gaunasi, Gal galite tiesiog zodziais pabandyti aprasyti. labai aciu, noriu bandyti jau
pirma kart noriu nerti spalvotai,
nelabai aisku kaip su schema. Antra eile neriasi kita spalva, bet kaip uzkabibti antroje eileje? kaip gi tie trikampiai gaunasi, Gal galite tiesiog zodziais pabandyti aprasyti. labai aciu, noriu bandyti jau
sveikos, gal kas turite kokia shemute naminiams bateliams , na tikms ugsams
QUOTE(margox @ 2011 11 21, 14:24)
sveikos, gal kas turite kokia shemute naminiams bateliams , na tikms ugsams
yra atskira tema batuku vien schemu- tenais tikrai yra daug batuku schemu ir rasi tuos ugsus-pasiieskok
Sveikos,
aš su tokiu klausimu... Mezgu paprasčiausias vilnones kojines ir sugalvojau padaryti su dryžiais. Bet va tas siūlo perėjimas man negražus gavosi Kažkaip peršoka spalva. Kažin kaip iš tikrųjų turėtų būti Iš anksto ačiū už patarimus
aš su tokiu klausimu... Mezgu paprasčiausias vilnones kojines ir sugalvojau padaryti su dryžiais. Bet va tas siūlo perėjimas man negražus gavosi Kažkaip peršoka spalva. Kažin kaip iš tikrųjų turėtų būti Iš anksto ačiū už patarimus
Sveikos
atėjau su klausimu?
Tikiuosiu sulauksiu atsakymo
Ką aš blogai darau,kai mezgu pas mane gaunasi laisvas mezgimas?
Kaip tą blogį ištaisyti.
Kai mezgu kojines,pirštines man gaunasi viskas ir gerai,kai pradedu megsti didesnį man regisi,kad aš mezgu blogai-retai.
Būsiu dėkinga sulaukusi jūsų NUOŠIRDAUS PATARIMO
atėjau su klausimu?
Tikiuosiu sulauksiu atsakymo
Kaip tą blogį ištaisyti.
Kai mezgu kojines,pirštines man gaunasi viskas ir gerai,kai pradedu megsti didesnį man regisi,kad aš mezgu blogai-retai.
QUOTE(regna @ 2011 11 22, 03:16)
Kaip tą blogį ištaisyti.
Kaip tą blogį ištaisyti.
Manau tereikia megzti plonesniais virbalais
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 22, 11:22)
Manau tereikia megzti plonesniais virbalais
Pritariu