Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Sveikos merginos, gal turite schemute?

http://stat2.veltini...idine-83718.jpg

Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 29, 19:31)
Sveikos merginos, gal turite schemute?

http://stat2.veltini...idine-83718.jpg

pasizvalgykite cia gal rasit ka panasaus smile.gif
Atsakyti
gal galit padet, kai tas 6 akis megzti, niekaip neiseina iskylios blush2.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 10 30, 09:38)
gal galit padet, kai tas 6 akis megzti, niekaip neiseina iskylios  blush2.gif  schmoll.gif
user posted image

graus rastelis wub.gif
tai va tos 6 akys mezgasi taip: (reikia dvieju pagalbiniu virbalu) 2 pirmasis akis nukelti ant pirmojo pagalb. virbalo, paskui 2 akis ant antrojo pagalb. virbalo ir kad abu pagalb. virbalai liktu gerojoj mezginio pusej, ismezgam likusias 2 akis, paskui 2 akis nuo pirmojo pagalb. virbalo ir tas paskutines 2 ismegztas akis nukeliam ant kairiojo virbalo, o akis nuo antrojo pagalb. virbalo perkeliam ant desiniojo virbalo (jos lieka neismegztos) ir sugrazinam 2 akis nuo kairiojo virbalo ir mezgame toliau.
tikiuos suprantamai parasiau biggrin.gif , as taip pabandziau pamegzt atrodo viskas gavosi gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 30, 11:51)
graus rastelis  wub.gif
tai va tos 6 akys mezgasi taip: (reikia dvieju pagalbiniu virbalu) 2 pirmasis akis nukelti ant pirmojo pagalb. virbalo, paskui 2 akis ant antrojo pagalb. virbalo ir kad abu pagalb. virbalai liktu gerojoj mezginio pusej, ismezgam likusias 2 akis, paskui 2 akis nuo pirmojo pagalb. virbalo ir tas paskutines 2 ismegztas akis nukeliam ant kairiojo virbalo, o akis nuo antrojo pagalb. virbalo perkeliam ant desiniojo virbalo (jos lieka neismegztos) ir sugrazinam 2 akis nuo kairiojo virbalo ir mezgame toliau.
tikiuos suprantamai parasiau  biggrin.gif , as taip pabandziau pamegzt atrodo viskas gavosi gerai  rolleyes.gif

aciu, nes vakar ir taip ir kitaip bandziau ale ne taip gavos, nors panasiai g.gif man irgi patiko tai bandysiu ka nors jau ir regzsti su juo blush2.gif
Atsakyti
laba
pirma kart noriu nerti spalvotai,
nelabai aisku kaip su schema. Antra eile neriasi kita spalva, bet kaip uzkabibti antroje eileje? g.gif kaip gi tie trikampiai gaunasi, Gal galite tiesiog zodziais pabandyti aprasyti. labai aciu, noriu bandyti jau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nulika: 30 spalio 2011 - 15:30
sveikos, gal kas turite kokia shemute naminiams bateliams , na tikms ugsams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(margox @ 2011 11 21, 14:24)
sveikos, gal kas turite kokia shemute naminiams bateliams , na tikms ugsams 4u.gif

yra atskira tema batuku vien schemu- tenais tikrai yra daug batuku schemu ir rasi tuos ugsus-pasiieskok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš su tokiu klausimu... Mezgu paprasčiausias vilnones kojines ir sugalvojau padaryti su dryžiais. Bet va tas siūlo perėjimas man negražus gavosi schmoll.gif Kažkaip peršoka spalva. Kažin kaip iš tikrųjų turėtų būti g.gif Iš anksto ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

atėjau su klausimu?

Tikiuosiu sulauksiu atsakymo biggrin.gif

Ką aš blogai darau,kai mezgu pas mane gaunasi laisvas mezgimas?

Kaip tą blogį ištaisyti.

Kai mezgu kojines,pirštines man gaunasi viskas ir gerai,kai pradedu megsti didesnį man regisi,kad aš mezgu blogai-retai.

Būsiu dėkinga sulaukusi jūsų NUOŠIRDAUS PATARIMO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 11 22, 03:16)
    Ką aš blogai darau,kai mezgu pas mane gaunasi laisvas mezgimas?

Kaip tą blogį ištaisyti.

Kai mezgu kojines,pirštines man gaunasi viskas ir gerai,kai pradedu megsti didesnį man regisi,kad aš mezgu blogai-retai.

Būsiu dėkinga sulaukusi jūsų NUOŠIRDAUS PATARIMO 4u.gif

Manau tereikia megzti plonesniais virbalais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 22, 11:22)
Manau tereikia megzti plonesniais virbalais 4u.gif

Pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti