labutis
galgalit pasakyt kaip daryt neriant apvalu kakliuka, nes visada kazkodel darydavau trikampi
gal kas gali padet ir paaiskint, kaip padaryt vientisa rasta, jei nersiu suknute apvaliai be siuliu, o pradejus iskirpte-tik pirmyn atgal.kaip jus darote, kad ir prie iskirptes rastelis isliktu toks pat?ar be siulo nutraukimo imanoma ta padaryt? zinau, kazkur kazkuri mamyte buvo rasiusi, bet dabar net nepamenu kokioj temutej
Gal galit man kvailai pasakyti
ką schemose reiškia tie skaičiukai?
Tie kur palaidinė nupiešta ir viršui pažymėti skaičiukai.. tai čia cm parašyta kiek reikia nunert/numegzti?
ką schemose reiškia tie skaičiukai?
Tie kur palaidinė nupiešta ir viršui pažymėti skaičiukai.. tai čia cm parašyta kiek reikia nunert/numegzti?
[quote=Koxamte,2011 09 15, 18:54] Gal galit man kvailai pasakyti ką schemose reiškia tie skaičiukai? Tie kur palaidinė nupiešta ir viršui pažymėti skaičiukai.. tai čia cm parašyta kiek reikia nunert/numegzti?
Tikrai taip, parašyta, kiek cm nerti ar megzti
[quote=rasado,2011 09 15, 19:24]
[quote=Koxamte,2011 09 15, 18:54] Gal galit man kvailai pasakyti ką schemose reiškia tie skaičiukai? Tie kur palaidinė nupiešta ir viršui pažymėti skaičiukai.. tai čia cm parašyta kiek reikia nunert/numegzti?
[/quote]
Didelis ačiū
[/quote]
Didelis ačiū
kas galetu numegzti vaikiska megztuka 5 m,du pavyzdukai sio psl pradzioje,ir kokia kaina butu ,rasykite i az
merginos reik pagalbos:
kaip gražiai susiųti nertą rūbą, kaip megztą žinau, o kaip su nertais niekaip nerandu, guglė nevisagalė vis gi
kaip gražiai susiųti nertą rūbą, kaip megztą žinau, o kaip su nertais niekaip nerandu, guglė nevisagalė vis gi
QUOTE(svaja30 @ 2011 10 07, 11:28)
Gal kam bus idomu- Kaune parduotuveje ABC, Taikos pr.117a ivairiu vilnoniu, pusvilnoniu, sintetiniu siūlu ispardavimas !!! Siulai kamuoliukuose, tik be etikeciu. Ivairiausios spalvos. Kaina 10lt./1kg.
O po savaites ar dar bus ispardavimas?
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 07, 12:41)
O po savaites ar dar bus ispardavimas?
jeigu ir butu, tai manau nieko ten bus jau ir nebe like kai tokia kaina