Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Merginos gal zinot ar siulas Merino de Luxe geras megsti rudenini paltuka?
Atsakyti
Laba. Gal kas turit sitos tunikos schemute? user posted image
Atsakyti
http://yaliliya.ru/post178065294/?upd
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2011 09 04, 15:50)

Aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
kas galite pamokinti megzti vaikiska megztuka,salikus kepures ziemines tik mezgu.megzdama mgztini rastu daeinu iki pazastu ,toliau niekaip,man reikia tik paprastu nurodymu ,kaip kokioje vietoje megzti,sunkoka ir su apykaklem.labai laukiu atsakymu. 4u.gif

kazkas panasaus butu ,rastas nesvarbu

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
noreciau nusimezti kardigana,bet nezinau nuo ko pradeti,gal kas turit kokia nuoroda ar schema 4u.gif
Atsakyti
Ieskau kas galetu pamokint megzt. Buciau labai dekinga. Rasykit i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2011 09 14, 15:19)
Ieskau kas galetu pamokint megzt.  Buciau labai dekinga. Rasykit i az. 4u.gif

Kitoje temoje irgi buvo mergina kuri norejo ismokti megzti, tai ji susirado kursus www.siuvimomasinos.lt lygtais. Tai jie ten renka grupe kaip supratau. Tik nzn kuriame mieste. Pasinagrinek- gal ir tu prisijungsi prie ju, o tada su mumis kartu nersi bei megsi visokius grazius darbelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2011 09 14, 13:37)
noreciau nusimezti kardigana,bet nezinau nuo ko pradeti,gal kas turit kokia nuoroda ar schema  4u.gif

Jei tinka rusiškai, čia yra nemažai
http://club.osinka.r...460?&start=2085
Atsakyti
aš tikriausiai ne į temą, bet ko prigrūsti į nunertą žaislą vaikučiui? Gal kas susidūrėte su tuo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2011 09 15, 09:53)
aš tikriausiai ne į temą, bet ko prigrūsti į nunertą žaislą vaikučiui? Gal kas susidūrėte su tuo? g.gif

g.gif mažum sintepono kokio? Man tas klausimėlis ir aktualus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 09 15, 10:41)
g.gif mažum sintepono kokio? Man tas klausimėlis ir aktualus 4u.gif

gal ir nekoks palyginimas, bet as savo suns pasiuta gulta prikimsau "senukuose" pirktu parolonu. Ten tokie laaabai dideli maisai (man asmeniskai aukscio gerokai virs kelenu) pardavinejami parolono atraizu (maziuku gabaliuku) ir kaina apie 6-7 lt. Tikrai nevienam jusu nertam megztam zaisliukui uztektu manau g.gif
Atsakyti