QUOTE(linnucce @ 2011 08 03, 20:52)
mergaites gal kuri supranta sitos sirdutes nerima
buciau labai dekinga,niekaip man tokia grazi nesigauna,yra aprasymas,bet anglu kalba todel
Pabandysiu išversti:
Maža širdelė:
4 akys, toliau visus stulpelius neriame į pirmąją akį: 3 stulpeliai su dviem užmetimais, 3 stulpeliai su vienu užmetimu, 1 akis, 1 stulpelis su dviem užmetimais, 1 akis, 3 stulpeliai su vienu užmetimu, 3 stulpeliai su dviem užmetimais, 2 akys ir jungiamoji akis. Siūlą nutraukti. Siūlą reikia paslėpti ir papuošti kaspinėliu.
Aš būtent šitą ir esu nėrusi, tikrai nesudėtinga, tik viską, kaip ir parašyta, neri į pirmąją išnertą akutę ir gražiai gaunasi
Sėkmės
Didelė širdelė:
1 eilė - lygiai tokia pati kaip mažosios širdelės:
4 akys, toliau visus stulpelius neriame į pirmąją akį: 3 stulpeliai su dviem užmetimais, 3 stulpeliai su vienu užmetimu, 1 akis, 1 stulpelis su dviem užmetimais, 1 akis, 3 stulpeliai su vienu užmetimu, 3 stulpeliai su dviem užmetimais, 2 akys ir jungiamoji akis.
2eilė - 3 akys, į pirmąjį stulpelį su dviem užmetimais neriame stulpelį be užmetimo (paprastą, kur žymima x) ir pusinį stulpelį su užmetimu, į sekantį stulpelį 3 pusinius stulpelius su vienu užmetimu, į sekantį 2 pusiniai stulpeliai su užmetimu, po 1 paprastą stulpelį į sekančius 4 stulpelius, 1 akis, pusinis stulpelis su užmetimu į vidurinį dviejų užmetimų stulpelį, 1 akis, po 1 paprastą stulpelį į sekančius 4 stulpelius, į sekantį 2 pusiniai stulpeliai su užmetimu, į sekantį stulpelį 3 pusinius stulpelius su vienu užmetimu, į kitą pusinis stulpelis ir paprastas stulpeliai, 3 akys ir jungiamoji akis į viduriuką visos širdelės. Siūlą nutraukiame.
Tikiuosi suprasi