Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Lutė @ 2011 06 21, 18:49)
jei vis tiek neaiškiai aš čia pakentėtumėt iki ryt aš nufotkinčiau ir parodyčiau, o tai db kraunas “batareika“ g.gif  mirksiukas.gif

Su pakentejimu jokiu problemu, kad tik iseitu nunerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas99 @ 2011 06 21, 19:49)
Su pakentejimu jokiu problemu, kad tik iseitu nunerti  smile.gif

okis ryt vaizdžiai
Atsakyti
kelsiu per du postus nes viename neleidžia
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
na tikiuosi aiškiai ir suprantamai 4u.gif
Atsakyti
Ne aš neriu, bet negaliu nepastebėt, kad labai aišku clap_1.gif

Tik labai baisiai puslapį nuotraukos ištampė. Gal geriau su tarpeliais vieną po kita kitą kartą, nors ir per kelias žinutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 06 22, 12:52)
Ne aš neriu, bet negaliu nepastebėt, kad labai aišku clap_1.gif

Tik labai baisiai puslapį nuotraukos ištampė. Gal geriau su tarpeliais vieną po kita kitą kartą, nors ir per kelias žinutes mirksiukas.gif

man reikiamas puslapis pastrigo tad teko iš kito kelt, o ten, rūta žalia, nepamažina iki normalaus dydžio doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas gelbėti galėtų:
turiu medžiagines aštuonkampes servetėles. Gal žinote kur rasti, ar turite schemutes, kaip jas apnerti ir sunerti paskui kelias i viena didele staltiesele.
Buciau dekinga, je pasidalintumete 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juracka: 22 birželio 2011 - 16:02
[quote=Lutė,2011 06 22, 10:05]

na tikiuosi aiškiai ir suprantamai 4u.gif

Lute, aciu jums labai, tikrai labai aiskiai.. thumbup.gif Net geda pasidare, kad nesugebejau sugalvoti, juk cia taip nesudetinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas99 @ 2011 06 22, 22:28)
Lute, aciu jums labai, tikrai labai aiskiai..  thumbup.gif  Net geda pasidare, kad nesugebejau sugalvoti, juk cia taip nesudetinga  blush2.gif

4u.gif kartais paprasti dalykai būna sudėtingesni mirksiukas.gif ir atvirkščiai
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 24, 14:58)
Gal kas sioje temoje atsakysite  blush2.gif
Nusimezgiau skraiste papratsu lygiu rastu ir noriu apacioje primegzti toki krasta, bet nesuprantu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Tai jei as susirinkciau akis padalku ant virbalo tai kiap man megzti. neusprantu schemos nuo kurio cia galo pradzia skaitosi? jei pradzia ten kur schemos apacia, tai kiap pradeti megzti, kaip bus ten kur schemoje tuscia parodyta? Ar tiesiog reikia atskirai nusimegzti tokia lapeliu juosta ir tada prisiuti prie skariastes?

Niu tikiuosi aiskiai paklausiau  g.gif

Atsakyti
Norėčiau pagalbos, gal esatę kur matę šitos juodos suknelės schemą. Būtų didelis dėkui

https://sites.google...e/juoda-suknele
Atsakyti
sveikos,
atejau su dideliu prasymu. Labai noriu numegzti dukrytei teletabius pagal aprasa is sio psl http://picasaweb.goo...av7/Teletabiai#
bet nelabai aisku anglu kalba terminai smile.gif
gal kuri galetumete padeti issiaiskinti ka reiskai trumpinti terminai pirmame lape prie abbreviations? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merginuke: 25 birželio 2011 - 15:16
laba vakarelis

sakykit, neriant reglanu kaip jums atrodo jau apvilka suknyte sakykim, nes kol neriu viskas ok, padedu ant stalo irgi gerai, tik apvelku kad ir matavimui jeigu nekelia ranku viskas gerai, tik pakelia ir atstoje viskas, kapsas nu negaliu net ziuret, labai negraziai atrodo tai vakar ka iki pusiaunakcio dariau, siandien viska isardziau nes galvoju nu tikrai neleisiu dukrai vilktis tokios sukneles, nes ja neriu cool.gif gal yra kokiu subtylybiu kuriu as nezinau ar nematau g.gif
Atsakyti