Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Sveikos smile.gif Prašau išverskite vieno mezgimo ženklo aprašymą 4u.gif

Провязать 2 х 2 п. вместе лиц., при этом петли слегка вытянуть, эти обе петли снова перевести на левую спицу протянуть их через следующую п., затем оставить эти петли на вспом. спице перед работой, обвить 11 раз рабочей нитью и перевести на правую спицу

Jis iš šios schemos, tas apskritimas:
http://imageshack.us...684/scan41.jpg/
Atsakyti
Merginos, reikia palaikymo arba kritikos smile.gif Rodausi "simtmecio" darba. Suknele pradeta praeita pavasari, paskui numesta, nes nepatiko, paskui vel issitraukta, nes pasirode lyg ir nieko. Dabar vel apniko abejones. Margi Maxi siuliukai, lygus rastelis, prigludusi. Planuojama siek tiek virs keliu. Gal koki patarima turite, gal ka nors pakeisti, nes kazkaip nelimpa ji man. O gal tiesiog nesikankinti? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 06 07, 22:58)
Merginos, reikia palaikymo arba kritikos smile.gif Rodausi "simtmecio" darba. Suknele pradeta praeita pavasari, paskui numesta, nes nepatiko, paskui vel issitraukta, nes pasirode lyg ir nieko. Dabar vel apniko abejones. Margi Maxi siuliukai, lygus rastelis, prigludusi. Planuojama siek tiek virs keliu. Gal koki patarima turite, gal ka nors pakeisti, nes kazkaip nelimpa ji man. O gal tiesiog nesikankinti? smile.gif

Aš palaikau 4u.gif Kankinkis kankinkis. Galima sugalvoti rankovėles ir apačią apnerti tik pvz juodu siūlu (balta nežinau ar tiktų, man geriau juoda žiūrisi) kokiu nors rašteliu, žiūrint ką mėgstat, ar gelytėm kokiom, ar ornamentu. Man rodos šiek tiek ją pagyvintų. Šiap viskas tikrai gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(torturo @ 2011 06 04, 22:21)
Rodausi savo kurini, dekoju visoms uz imesta nuorele, ir pagalba, ACIU  wub.gif
user posted image

Laaabai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kadangi temos pradžioje įdėta pernai metų mezgimo viešumoje dienos nuoroda, tai gal nesupyksit, jei pasidalinsiu informacija ir apie šiais metais vykstantį mezgimo renginį smile.gif Gal kuriai bus naudinga smile.gif

Jau antrus metus Lietuvoje švenčiama pasaulinė mezgimo viešumoje diena, sutapus datoms sėkmingai įsiliejanti į Vilniuje vykstančios kultūros nakties "Tebūnie naktis" programą!

Megsime K. Sirvydo skvere (prancūzparkyje), o nemokamos pamokėlės vyks Mezgimo zonoje. Daugiau informacijos http://mezgimozona.lt/

PS Labai atsiprašau, jei ši informacija kažkam pasirodys netinkama arba ne vietoj blush2.gif
Atsakyti
Vikse, as siulau pabaigti iki galo, nebedaug liko tu kanciu, tik mano nuomone reiketu ko nors vienspalvio (itariu geriausiai ziuretusi juoda) - apacios, apdailos, rankoviu... ar siaip kokios masyvesnes vienos geles juodos ar baltos..
Atsakyti
Va, ir as galvoju. Nuardysiu rankoves, aplink rankoviu isemima ir aplink kakla apnersiu juodom kvarbatkelem. Ir apacioje, tik gal platesne juoda kvarbatka. Nes siaip kazkokia kamufliazine atrodo doh.gif
Atsakyti
Labas, norejau paprasyti pagalbos, gal kas nors galetumete isversti kaip nerti kepurytei snapeli, kadangi rusiskai nesuprantu.

http://rosetka.blogs...ochka.html#more

buciau labai dekinga

aciu
Atsakyti
Sveikos, pirma karta neriu savo leliukui liemene.
Gal yra kazkur paaiskinimas ar jus merginos galetumete nupasakoti, kaip neriama kakliuko iskirpte? Pati liemene bus atskirai nugara ir priekis, tai kaip is vientisos eiles padaryti, kad butu petnesele, kakliukas ir vel petnesele?

Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2011 06 17, 22:00)
Sveikos, pirma karta neriu savo leliukui liemene.
Gal yra kazkur paaiskinimas ar jus merginos galetumete nupasakoti, kaip neriama kakliuko iskirpte? Pati liemene bus atskirai nugara ir priekis, tai kaip is vientisos eiles padaryti, kad butu petnesele, kakliukas ir vel petnesele?

Dekui is anksto  4u.gif

Nesu didelė nėrėja, bet jeigu nori nerti paprastai kvadratinį kakliuką-iškirptę, tai ten kur jau pradėsi petnešas vienoje pusėje panerk kiek reikia petnešai, apsisuk ir nerk atga ir t.t. o kitai petnešai prisirišk naują siūliuką ir taip pat pirmyn atgal į viršų kol gausis petneša. Aš bent taip daryčiau smile.gif

Na o aš irgi turiu klausimuką. Esu nemažai perskaičius pasisakymų, bet vis gi, man reikia numegzti kelnytes. Ir nežinau kaip ten daryti klyniuka ir virš jo. Kai kas sako, kad išima ties klyniuku kaip rankovėms, o tai čia kaip būtų, ta prasme po kiek akių, juk daug tai nereikia? Ir paskui, kad nebūtų siūlių tai aišku reikėtų megzti aplinkui, t.y. virbalais su valu ar ne? Tiesiog tiesiai nieko neplatinant ir nesiaurinant?

Būčiau dėkinga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurka @ 2011 06 18, 10:07)
Nesu didelė nėrėja, bet jeigu nori nerti paprastai kvadratinį kakliuką-iškirptę, tai ten kur jau pradėsi petnešas vienoje pusėje panerk kiek reikia petnešai, apsisuk ir nerk atga ir t.t. o kitai petnešai prisirišk naują siūliuką ir taip pat pirmyn atgal į viršų kol gausis petneša. Aš bent taip daryčiau smile.gif

dekui, masciau ir as taip, bet susikuklinau, kad per daug primityvu ax.gif sakau, gal kazkaip kitaip daroma. dekui 4u.gif einu testi darbelio
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2011 06 18, 10:36)
dekui, masciau ir as taip, bet susikuklinau, kad per daug primityvu  ax.gif  sakau, gal kazkaip kitaip daroma. dekui  4u.gif  einu testi darbelio

na kad nėr už ką, taip sakant, kad tik padėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(4Sun @ 2011 06 07, 13:46)
Sveikos smile.gif  Prašau išverskite vieno mezgimo ženklo aprašymą  4u.gif

Провязать 2 х 2 п. вместе лиц., при этом петли слегка вытянуть, эти обе петли снова перевести на левую спицу протянуть их через следующую п., затем оставить эти петли на вспом. спице перед работой, обвить 11 раз рабочей нитью и перевести на правую спицу

Jis iš šios schemos, tas apskritimas:
http://imageshack.us...684/scan41.jpg/

Ir aš planuoju megzt šitą palaidinukę, bandžiau suprast , nelabai aišku , gal kas visdėlto išvers g.gif
Atsakyti