Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Snieguro@ka @ 2011 04 26, 14:43)
user posted image
http://radikal.ru/F/...9e0a82.jpg.html

Sveikutės, noriu išsiaiškint, kaip mezgasi pagrindinis raštas. Ar čia 2 sukryžiuotos su 2 ?

kad turbut 1 su 1. vienoje eileje antra aki ismezgi priekyje pirmos, po to pirma aki ismezgi, kitoje eileje antra aki uz pirmos ismezgi, po to pirma aki ismezgi.
Atsakyti
QUOTE(izita @ 2011 04 26, 23:18)
kad turbut 1 su 1. vienoje eileje antra aki ismezgi priekyje pirmos, po to pirma aki ismezgi, kitoje eileje antra aki uz pirmos ismezgi, po to pirma aki ismezgi.

Jo, gali būti kad 1 su 1.Ačiū. Bet jau tas aprašymas rašto, tai taip klaidu, kad nieko negali suprast....
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2011 04 20, 22:54)
taip bandziau bet nesisuka man  g.gif

Labai priklauso nuo siūlo storio, jei plonas siūlas reikia ir po 5 ar 6 stulpelius nerti, tikrai susivynios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles,

Tikiuosi is jusu pagalbos 4u.gif Mezgu uzsagstoma megztini. Priekines detales krasta mezgu ripsu, o pats megztinis lygus. Gal ka darau ne taip, bet man tas krastas nori trauktis ir rieciasi. Ar viskas pasitaisys kai susisius ir issiplaus, ar ardyt ir kazka taisyt? g.gif Ka patartumet ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit padėt doh.gif , niekaip nesuprantu blush2.gif , kaip padaryti, tą nugriuvusį stulpelį su užmetinu g.gif ( apibraukta raudonu burbulu )

user posted image[/IMG]

Būčiau labai dėkingą už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 05 05, 13:18)
Sveikos,

Gal galit padėt  doh.gif , niekaip nesuprantu  blush2.gif , kaip padaryti, tą nugriuvusį stulpelį su užmetinu  g.gif ( apibraukta raudonu burbulu )

user posted image[/IMG]

Būčiau labai dėkingą už pagalbą  4u.gif

jei neklystu, tai cia ne stulpelis su uzmetimu, o paprastos pynutes kilpos 4u.gif isneri keturias kilputes ir jas prikabini pire nerinio, vel isneri keturias pynutes kilpeles ir vel prikabini ir t.t
o jau neriant kita eile, kabini per tas pinutes isneri du stulpelius su uzmetimu, dvi kilputes, vel du stulpelius su uzmetimu ir t.t pagal schemute. stulpeliai savaime gausis nugriuve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 05 gegužės 2011 - 12:28
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 05, 12:25)
jei neklystu, tai cia ne stulpelis su uzmetimu, o paprastos pynutes kilpos 4u.gif isneri keturias kilputes ir jas prikabini pire nerinio, vel isneri keturias pynutes kilpeles ir vel prikabini ir t.t

Tikrai taip bigsmile.gif , pabandžiau ir gavosi , aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(inessa10 @ 2011 05 05, 13:16)
Priekines detales krasta mezgu ripsu, o pats megztinis lygus. Gal ka darau ne taip, bet man tas krastas nori trauktis ir rieciasi. Ar viskas pasitaisys kai susisius ir issiplaus, ar ardyt ir kazka taisyt? g.gif  Ka patartumet  ax.gif

Deja nepasitaisys... Greičiausiai teks ardyti. console.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2011 05 05, 14:28]
Deja nepasitaisys... Greičiausiai teks ardyti. console.gif

Aciu! thumbup.gif Begu ardyt, ir megzti is naujo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Gal atsiras galinciu man pagelbeti. Nesuprantu, kaip is vienos akies ismegzti dvi akis. Pagal schema rastas eina taip: uzmetimas, is vienos ismegzti dvi, uzmetimas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vimbras @ 2011 05 06, 09:18)
Labas rytas. Gal atsiras galinciu man pagelbeti. Nesuprantu, kaip is vienos akies ismegzti dvi akis. Pagal schema rastas eina taip: uzmetimas, is vienos ismegzti dvi, uzmetimas. Aciu  4u.gif

http://www.supermama...?...&p=42354791
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 05 06, 13:37)

aciu
Atsakyti