Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
as irgi noriu tokio kardigano, bet kad brangoki kur randu, o islaidaut nenoriu.... ax.gif
o jau su tais spalviniais tipais tikrai kaip sudetinga, atrodo kiekvienas zmogus vis kitokis o tu spalviniu tipu tik keli... smile.gif
o gal kas randate kapsuliu pavyzdziu,deep autumn potipiui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 15 kovo 2011 - 21:12
QUOTE(taram-param @ 2011 03 15, 18:18)
Čia dar vienas puslapis apie spalvinius tipus.
Pagal šitą puslapį nelabai matau skirtumo tarp cool ir soft summer, tik tiek kad cool summer parašyta, kad galima nešioti juodą spalvą  g.gif  , o soft summer tipo žmonės dažnai ir greitai paraudonuoja (kaip ir aš  doh.gif )

cool tipas yra šaltas tipas, jis nuo žiemos skiriasi tuo, kad kontrasto šiek tiek trūksta. Juodos dėvėt negali, nebent anglies ar grafito juoda. Jai galėtu, būtu žiema rolleyes.gif . Jei akys, oda ir visa kita šalti, tada cool. Vat šio tipo oda būna dažnai mėlsva, nors ir pageltusių būna. O soft tipas yra toks drungnas, neturi aiškaus skirtumo tarp šilto ir šalto. Pasakyčiau raudonos slyvos atspalvį oda dažnai turi, ypač kol neturi įdegio, ir neturi šviesumo, tokia prigesinta. Kaip viena šio tipo atstovė apie save sakydavo, kad jos veidas nėra skaistus atseit. Dėl įdegio - nesamonė, visi tipai visaip dega, o didžioji dalis soft tipo žvaigždžių su intensyviu įdegiu.
Papildyta:
Pasidairius po Lietuvos žvaigždes, mano nuomone jurga šedukytė cool summer
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 15, 15:51)
Ne, apie tave tongue.gif. Ten bunant tikriausiai light neįmanoma būti bigsmile.gif 

Gal. Light su balčiausia oda iš vasarų? Tik dabar tie plaukai pas mane šilto smėlio atspalvio.

o as light summer ir mano tipui itakos saule neturi bigsmile.gif biggrin.gif tiesa pasakius balta vaikstau visada, idegu tik nosi ir zandus raudonai, bet greitai vel gryztu i baltuma bigsmile.gif biggrin.gif
tad nepaisant to, kad gyvenu ispanijoje esu baltesne uz siaureje gyvenancius biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi baltaodė žiemą vasarą, esu baltesnė už daugumą baltųjų..Mano vasarą atseit įdegusi oda, kaip kitų neįdegusi žiemą, žodžiu, visiškai balta oda...galiu tik nudegti raudonai, paskui vėl balta vaikštau..Soliariumuose neįdegdavau, ale nudegdavau..žodžiu, kiti to įdegio nepastebi, pati pajuntu, kad palyginus "žieminę' odą su "vasarine' gal yra kiek ji parudus, bet iš esmės kai kiti vaikšto aiškiai įdegę, tai aš kaip baltas sūris..

ir kažkaip keista, kad tie tipai spalviniai taip sumaišyti...pavasario grupe tokia siaura, žiemos palyginus irgi, o vasaros....nuo šviesiausių plaukų ir odos iki visiškų tamsių brunečių - kurias šaip laikyčiau rudeniu, na neina suvokt kaip tamsi moteris gali būt vasara, kai rudens tipui daug labiau tempia...Žodžiu nelabai besuprantu kas yra vasaros...

o į temą..galvojau kaip tik plaukų spalvą pakoreguot, noras keistis yra, tik galvoju, kad labiau savo spalviniam tipui tikčiau su spalva, na, nes šiaip kaip Donstop sakė, esu cool vasara, bet mano plaukai tokie auksinės spalvos, nors oda - šalta balta, su mėlynumu žiemą, rausvumu vasarą..Galvoju pilkint su trupučiu auksu, arba rausvint su šiek tiek aukso spalvos- na, viskas iš blondinių gamos, tik va mąstau..Kaip manot? Ar vasara turi nors kiek aukso spalvos plaukuose?...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Praėjau Akropolį, Ozą, Panoramą, nu gi nėr puspalčių doh.gif Kaba tik plonyčiai peršviečiami plosčiukai, švarkiukai, nu žodžiu tokie, kurie tinka šiltam orui g.gif
Tiesa, vieną paltą buvau aptikusi, bet ilgoką, iki kelių, dar ir storesnį nei reik, ir spalva netinkama, nu žodžiu verysad.gif

Gal kuri esat kur tai užmačiusi trumpą, kad vos dengtų užpakalį, vienos eilės sagų, neplatų, įliemenintą, šv.pilką paltuką?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 03 15, 23:21)
o as light summer ir mano tipui itakos saule neturi  bigsmile.gif  biggrin.gif tiesa pasakius balta vaikstau visada, idegu tik nosi ir zandus raudonai, bet greitai vel gryztu i baltuma  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aš irgi raudonai degu, bet paskui tas raudonumas pagelsta smile.gif. Net neįsivaizduoju kaip įdegio raudonumas pereina į baltą spalvą g.gif
QUOTE(*Miurielė* @ 2011 03 16, 08:30)
Gal kuri esat kur tai užmačiusi trumpą, kad vos dengtų užpakalį, vienos eilės sagų, neplatų, įliemenintą, šv.pilką paltuką?
rolleyes.gif

Beveik viską perku internetu.

Man tamsi Šeduikytė atrodo kaip žiema. Nesuprantu tai ir vasaros tamsios būna g.gif

Gal dar galit paaiškinti kuo skiriasi cool ir light summer g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 16 kovo 2011 - 08:46
QUOTE(Violeta* @ 2011 03 16, 09:27)
Kaip manot? Ar vasara turi nors kiek aukso spalvos plaukuose?...

mano plaukai turi toki aukso atspalvi, ziema papilkeja, bet vasarop atsiranda auksas. kaitaliojasi spalva pati. dazau tik sruogelem.

QUOTE(raami @ 2011 03 16, 09:46)
Aš irgi raudonai degu, bet paskui tas raudonumas pagelsta smile.gif. Net neįsivaizduoju kaip įdegio raudonumas pereina į baltą spalvą g.gif
Gal dar galit paaiškinti kuo skiriasi cool ir light summer g.gif

na kai idegi, buni raudona, kaip vezys, po kurio laiko dingsta tas raudonumas, o idegusios odos paprasciausiai nera. todel tokio odos tipo moterims nepatariama degintis, ilgai guleti sauleje, nes rezultato norimo vis tiek nebus, o oda zalojama unsure.gif na kadangi man deginimasis yra tikra kancia ir nekenciu guleti papludimy, tai ir nedejuoju. bet va toms, kurios megsta pasvilinti kauliukus sauleje, tai nepavydziu schmoll.gif

light potipis turi siek tiek siltos spalvos, o cool visiskai saltas.
pvz man siltuma duoda zalios akys, jei butu melynos, butu visisikai salta.
spalvu paleteje atsiranda siek tiek siltesniu spalvu ax.gif bent jau as taip supratau unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 03 16, 09:05)
spalvu paleteje atsiranda siek tiek siltesniu spalvu ax.gif bent jau as taip supratau  unsure.gif  g.gif

Mano irgi žalios 4u.gif. Tai gal irgi light g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 15, 14:59)
Ačiū, straipsnis labai įdomus, reiks namuose atidžiau pastudijuot  ax.gif

As paskaiciau ir pagalvojau, kad jei bandyciau mzdg laikytis tendenciju, tai netureciau ka apsirengti, man dauguma is siulomu daiktu netinka biggrin.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 15, 21:07)
o jau su tais spalviniais tipais tikrai kaip sudetinga, atrodo kiekvienas zmogus vis kitokis o tu spalviniu tipu tik keli... smile.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

QUOTE(Violeta* @ 2011 03 16, 08:27)
o į temą..galvojau kaip tik plaukų spalvą pakoreguot, noras keistis yra, tik galvoju, kad labiau savo spalviniam tipui tikčiau su spalva, na, nes šiaip kaip Donstop sakė, esu cool vasara, bet mano plaukai tokie  auksinės spalvos, nors oda - šalta balta, su mėlynumu žiemą, rausvumu vasarą..Galvoju pilkint su  trupučiu auksu, arba rausvint su šiek tiek aukso spalvos- na, viskas iš blondinių gamos, tik va mąstau..Kaip manot? Ar vasara turi nors kiek aukso spalvos plaukuose?...

Na jei laikyti pvz Mila Jovovich Cool summer, tai yra nuotrauku kur jos plaukai turi auksini atspalvi, na pilksvai auksini, paziurinek googleje, ir graziai atrodo.
Nors aisku jai ir oranzine is 5 Elemento nieko atrodo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vikusituka,2011 03 16, 10:05]
na kai idegi, buni raudona, kaip vezys, po kurio laiko dingsta tas raudonumas, o idegusios odos paprasciausiai nera. todel tokio odos tipo moterims nepatariama degintis, ilgai guleti sauleje, nes rezultato norimo vis tiek nebus, o oda zalojama unsure.gif na kadangi man deginimasis yra tikra kancia ir nekenciu guleti papludimy, tai ir nedejuoju. bet va toms, kurios megsta pasvilinti kauliukus sauleje, tai nepavydziu schmoll.gif

Vikusitka doh.gif aš visai nebesusigaudau kas aš tau esu g.gif Pagal tavo aprašymą apie odos tipą tai lygiai tokia pati situacija kaip pas tave mirksiukas.gif , niu bet mano akys mėlynos g.gif .Merginos svarstė kad esu light kaip ir tu, bet kuo toliau tuo labaiu galvoju gal esu cool g.gif .
Niu ir kaip galutinai įsitikinti kas kur ir kaip?????? g.gif doh.gif Gal bandyt žaisti su spalvom, atspalviais.Vis dar mokausi ir ieškau taisyklių kaip atskirti šaltą ir šiltą spalvas blush2.gif Vikusituka o tu jau rami dėl tipo, nebesiblaškai?Tada pavydžiu tau kad esi rami.Turbūt aš čia vienintelė dar bebesidėlioju kas prie kurio tipo.
Atsakyti
Ne viena biggrin.gif Aš irgi dar neapsisprendžiu. Aišku tiek kad esu vasara. Dabar išdėstysiu kaip man atrodo tie potipiai, jūs man pasakykit ar teisingai mastau:
Cool - šalta oda, šaltos akys, šalti plaukai (nuo šviesių iki vidutinių rudų, visi su pilku atspalviu)
Light - šviesi oda, akys gali būti ir šiltos, plaukai tik šviesūs?
Soft nuo cool skiriasi tuo, kad soft "turi šansų" pereiti į soft autumn, ir gali gerai atrodyti su rudens spalvomis (pvz vasarą, kai oda rusvesnė, arba akys žalios), o cool summer niekada neatrodys gerai su šiltomis spalvomis.
O light summer yra pats šviesiausias vasaros tipas su kiek šiltesne oda nei cool summer g.gif

Pagal viską labiau linkstu, kad vis tik esu cool summer, nes kad ir kiek vasarą beįdegčiau vis tiek prastai atrodau su rusvomis spalvomis. Aš tai vadinu - nulinis įdegimas biggrin.gif , nes kai man jau atrodo, kad esu maksimaliai įdegus, kas nors ateina ir pasako "na tu turbūt visai į lauką neišlendi - balta, kaip sūris" doh.gif Galiu nešiot tiktai rusvai pilką, bet ne pilkai rudą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 16, 10:38)
Niu ir kaip galutinai įsitikinti kas kur ir kaip?????? g.gif  doh.gif Gal bandyt žaisti su spalvom, atspalviais.

Pasižaist visada patartina, tik žaisk fotografuodama ir be blico, na kad naturalios šviesos užteku. Nes veidrodyje nematome dažniausiai tikro vaizdo, nuo nuotaikos ir požiūrio į save labai jis keičiasi.
Ligt summer visai gali būti su žydrom ar mėlynom akim, svarbu kad jos būtų skaidrios ir šviesios. Neįsivaizduoju, bet gal ir kokios netyčia geltonai rudos galėtų būt g.gif
QUOTE(taram-param @ 2011 03 16, 11:29)
Dabar išdėstysiu kaip man atrodo tie potipiai, jūs man pasakykit ar teisingai mastau:

cool summer - nuo šviesiai peleninio atspalvio rudų iki tamsiai rudų (beveik juodų), ir nebutinai pilki, pvz: kašmyro ruda (ten yra gelsvas atspalvis, ir graži man plaukų spalvytė).Tiesa pelenų blondines irgi priskiria prie cool summer, kaip ir žiemoms. Akys gali būti tiek rudos, tiek žalios, tiek mėlynos ar tiesiog pilkos, bet visos jos neturi ryškumo, o kažkokį pilkumą, kaip ir spalvų paletėje. Oda gali būti gana šviesi, kaip ir gana tamsi (juk yra ir tamseodžių vasarų), bet niekada nebūna tokia... kaip čia pasakius... na kaip vasaros balta, ne visai gi balta, o pieno baltumo ar grietinės... vat ir odos baltumas kažkoks toks negrynas. Kad viskas šalta tikrai taip.
Soft nuo cool skiriasi kad turi rudos ochros priemaišų plaukuose, akyse, odoje. Tai toks maišytos spalvinės gamos tipas, joms labai tinka visokios pagedusios slyvos, užšalusios varlės, nenusakomos alyvinės ar kitos sunkiai apibūdinamos spalvos. Jis nebūna nei labai šviesus, nei labai tamsus. Tai nuo vidutinio tamsumo blondinu iki vidutinio tamsumo šatenu plaukų atstovai.
Bet esmę pagauta teisingai, kaip ir apie light summer.
Light - tikrai pačios šviesiausios vasaros, tikros blondinės, mano akimis, nuo pavasario skiriasi tuo kad jų oda šaltesnio atspalvio labiau, ir jų tas šviesumas kažkoks prigesintas, ne toks ryškus.
QUOTE(taram-param @ 2011 03 16, 11:29)
Aš tai vadinu - nulinis įdegimas biggrin.gif , nes kai man jau atrodo, kad esu maksimaliai įdegus, kas nors ateina ir pasako "na tu turbūt visai į lauką neišlendi - balta, kaip sūris" doh.gif

lotuliukas.gif , man irgi pažystamas toks pasakimas, o močiutė pastoviai pergyvendavo, nes matyt iš namų neišlendu, gryno oro negaunu.

Kiti sezonai irgi pakankamai varijuojantys, bet pagal bfas sistemą daugiausiai potipių vizgi turi vasara (ten pagal plaukus ir akis berots į 12 suskirstyta... o tie dar pagal kontrastingumą skirstos biggrin.gif , beje mėlynakiams tik 2 potipiai)
Atsakyti