Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 05 10, 13:56)
Rašiau, net kėliau kelias foto  smile.gif  Bet iš tikrųjų, kapsulės dar nepabaigtos. Per šį mėn supirksiu, ko trūksta, ir parodysiu. Preliminariai:
bus 3 kapsulės, darbui, gamtai ir kas netinka nei ten, nei ten  biggrin.gif  (sakykim, laisvalaikiui mieste  bigsmile.gif )

Darbui: yra suknelė, yra 6 top'ai, iš kurių 2 tunikos, 2 marškiniai trumpom rankovėm, viena palaidinė pūstom rankovėm iki alkunių, kurią neseniai rodžiau, viena berankovė maikutė. Šviesiai pilkos beveik baltos ir beveik  klasikinės kelnės, medvilninės. Vėsesniais rytais užsimesti pilkas švarkelis šiltokas ir pilkas kardiganas plonas (skirtingiems orams). Balerinos grietinėlės spalvos. Trūksta: sijono, 1 - 2, basučių. Kelnės guli kol kas nenešiojamos, nes ilgis toks, kad reikia aukštakulnių. Kitką jau nešioju  smile.gif Spalvos: rožinė - raudona - pilka.

Gamtai, turistiniams žygiams: yra 7 maikuškės medvilninės trumpom rankovėm, 2 iš jų su gobtuvu, visos gan sportinio stiliaus, su piešinėliais. Pora bliuzonų. Pirksiu: treningines kelnes, šlepetes, kepuraitę su snapeliu. Spalvos: visokios, bet dominuoja žydra  biggrin.gif

Kas lieka: 2 labai atviros maikės ant petnešėlių - į darbą su tokiom neisi, į gamtą per puošnu. 4 puošnios maikės vasaros šventėms, koncertams, klubams, kavinėms ir pan, su maxi iškirptėm. Kelnytės plonos, medvilninės, ryškiai žydros. Trūksta sijono, basučių, norėčiau dar vienos suknelės  smile.gif Spalvos: turkio - žalia.

Patinka iš aprašymo thumbup.gif

Aš ir, jau kai visai atšils ir nežadės šalti, iš naujo įkelsiu vasaros. kai kas kartosis iš pavasario, kai kas bus grynai vasarai.
Atsakyti
Dontstop ar ne per daug kaip kapsulėm rūbų turi mirksiukas.gif bigsmile.gif.

Aš galvoju, kad per mėnesį pirksiu po vieną daiktą. Tada jau kokybišką, apgalvotą ir ilgesniam laikui. Tada neprisikaups pilna spintą rūbų doh.gif.
Atsakyti
...man tai nesigauna susirinkti kapsulės sezonui...
kažkaip ne ekonomiška pirkti rūbus nesulaukus nuolaidų - tai viena, antrą - kad pas mus drabužių pasirinkimas daug didesnis jau sezonui įsibėgėjus... išeina kad kapsules reikia rinktis kitiems metams g.gif ... man čia truputi problema - nežinau ko norėsiu biggrin.gif
bet iš ekonomijos pusės - tai labai teisingas būtų žingsnis g.gif

su mėlynėm irgi vargstu, dar tokių baisių kojų nesu turėjus doh.gif ... lyg kas suspardęs būt, keisčiausia kad nepasakyčiau kada jas įsitaisau. Todėl verkiant reikia kelnių, negaliu žiūrėt kai vitrinoi save su aptemtais džinsais išvystu, o vat iš kur jas gauti g.gif ... juolab kad noriu tokių vadinamo bootcut kirpimo user posted image

...ir dar pastebėjau, kad save laikau daug storesne nei esu - kiek matuojuosi rūbų, visus pora dydžių per didelius pasiimu... matyt vitrinų įtaka.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 05 11, 09:34)
...man tai nesigauna susirinkti kapsulės sezonui...
kažkaip ne ekonomiška pirkti rūbus nesulaukus nuolaidų - tai viena, antrą - kad pas mus drabužių pasirinkimas daug didesnis jau sezonui įsibėgėjus... išeina kad kapsules reikia rinktis kitiems metams g.gif ... man čia truputi problema - nežinau ko norėsiu biggrin.gif
bet iš ekonomijos pusės - tai labai teisingas būtų žingsnis g.gif

Na, aš taip pat prisipirkusi per išpardavimus, bet per žiemos išpardavimus irgi ne tik megztukai būna, o dar iš praeitų metų vasaros išpardavimų. Dabar išsitrauksiu, pažiūrėsiu, ar dera, ir dar kai ką nusipirksiu, jei reiks, su nuolaida ar be, čia bus matyt. Svarbiausia, kad tikrai tiktų ir patiktų.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 05 11, 09:34)
... juolab kad noriu tokių vadinamo bootcut kirpimo user posted image

Man tokios kelnes irgi labai patinka ir visad elegantiskai ziurisi rolleyes.gif
Bet zinok nelabai yra, as cia rasiau pries kelias sav, kad pralekiau per kelias pardes, tokais kaip Zaros, H&M ir pan, ir nelabai radau kazko labiau klasikinio g.gif
Atsakyti
Turbūt reikia žiūrėti kokioj Aprangoj, lelijoj ar dar kažkur, kur yra daugiau klasikinių rūbų g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 11, 08:30)
Dontstop ar ne per daug kaip kapsulėm rūbų turi mirksiukas.gif  bigsmile.gif.

Hmmm, prieš tai man rašė, kad permažai rūbų, dabar perdaug biggrin.gif

Iš tiesų, maikučių sportinių gamtai mažoka - 7 čia maždaug dviem, max trim dienom, aš labai gausiai prakaituoju. Tai ką darysiu kelionėje - nžn unsure.gif Ir su palapine išvažiavus savaitgaliui pritrukčiau unsure.gif

Darbinių top'ų perdaug, mažinsiu su laiku, užtektų trijų.

Šito gėrio nepirkau specialiai, turiu iš seniau.

"Apačių", manau, minimaliai, kur jau mažiau smile.gif

Aplamai man vasarai reikia žymiai daugiau rūbų, nei kitiems sezonams, dėl gausaus prakaitvaimo, o taip pat dėl judresnio gyvenimo būdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 11, 13:29)
Hmmm, prieš tai man rašė, kad permažai rūbų, dabar perdaug  biggrin.gif

Viskas gerai, pas mane irgi ne 10-12 daiktų doh.gif. Maikučių daug pasirodė.
Tikriausiai čia visos daugiau turim, nei kapsulės principas leidžia smile.gif.

O šiaip tai aš labai dažnai skalbiu. Praktiškai kiekviena dieną skalbimo mašina dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 11, 14:56)
Viskas gerai, pas mane irgi ne 10-12 daiktų doh.gif. Maikučių daug pasirodė.
Tikriausiai čia visos daugiau turim, nei kapsulės principas leidžia smile.gif.

O šiaip tai aš labai dažnai skalbiu. Praktiškai kiekviena dieną skalbimo mašina dirba doh.gif

Tai pas mane kiekis neviršyja 10 - 12 daiktų smile.gif Ir skalbiu kievieną dieną taip pat, net po du skalbimus darau (maža skalbimo mašina)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 11, 14:36)
Tai pas mane kiekis neviršyja  10 - 12 daiktų  smile.gif  Ir skalbiu kievieną dieną taip pat, net po du skalbimus darau (maža skalbimo mašina)

Va ka reiškia neatidžiai skaityti doh.gif Ten pas tave parašyta "iš kurių", o aš juos papildomai suskaičiavau doh.gif
Atsakyti
Kas čia sprendė problemas dėl pirmosios pamergės/ liudininkės rūbų? Kažkaip pramesdavau pro akis, neaktualu buvo iki šiandienos...o dabar va teks ir man tokia dalia, vestuvės greit, už mėn., tai nusprendžiau neekonomiškai elgtis - pirkau audinį - 300 lt ir pasiuvimas maždaug 350, greit pasiūdins...tai nepigi suknelė gausis, bet laiko lakstyt per parduotuvės nėr kada, rast ko norisi irgi...visos suknios tokios - nuogi pečiai, pusiau atidengta krūtinė, iki žemės...o man reikia iki kelių, ne tokios atviros, ir gan solidžios, gero audinio norėjos, standesnio, kur formą laikytų, o ne laisvai kristų...tai va, siūdinuos, modelį paėmiau panašų kaip čia nupasakot...kaip švedų princesės vestuvinės suknelės modelis bus panašus iki kelių...Bandysiu taupyt šioj vietoj taip - su ta pačia suknele dalyvausiu draugų krikštynose krikštamotės pareigose, o kadangi ir vestuvės bus labai uždaram rate, tai ir dar kur nors tiks - kokiai kitai progai...Dar batelių reikia, nes iš turimų nelabai kas tinka...Galvoju, labai neverta pirkinėt, nes man nebus kur jų nešiot - reikia arba baltų, arba tokių..mėlynų...gal kur nuomoja batelius rolleyes.gif ? ir vestuvės kt Lt gale...tai man rūpesčiai dėl kirpėjos...

taigi, o kaip ta kita vyr pamergė tvarkosi šiuos rūpesčius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 11 gegužės 2011 - 18:34
Aš eisiu liepą, bet ne pamergė būsiu biggrin.gif Suknelę arba pirksiu per liepos išpardavimus, arba nuomosiu. Limitas - 70 lt. Basutes puošnias turiu, rankinuką irgi. Kitai dienai labai tikėtina kad taip pat pirksiu kažkokį rūbų komplektą g.gif
Pas kirpėją - būtinai smile.gif
Suknelės spalva greičiausiai bus rožinė. Norėčiau mėlynos, bet nuotakos pageidavimas buvo tik ne mėlyna spalva biggrin.gif Visos tamsios karštą vasaros dieną atkrenta, belieka rožinė biggrin.gif Keista logika, bet rimtai, nesugalvoju kitos spalvos g.gif
Atsakyti