Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

dontstop, man irgi kardis tavo grazus. Uzpavydejau, nes paciai tokie netinka, tiktu irgi griebciau ilgai nemastydama blush2.gif
Atsakyti
Na va, kaip smagu, kad visoms patiko kardiganas smile.gif Jis tekainavo 18 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 05, 13:25)
Na va, kaip smagu, kad visoms patiko kardiganas  smile.gif  Jis tekainavo 18 lt  smile.gif

neerzink!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 05, 14:25)
Na va, kaip smagu, kad visoms patiko kardiganas  smile.gif  Jis tekainavo 18 lt  smile.gif

Cia rimi,ar ne? reiks prigriebti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 05, 12:48)
Ačiū, merginos, už gerus žodžius  4u.gif

Dontstop, man labiausiai patiko rozine bliuzkute, labai zavi. Ir grazus derinukas su tuo sijonu gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 05, 15:37)
Cia rimi,ar ne? reiks prigriebti  g.gif  biggrin.gif

Taip, Rimi 4u.gif
QUOTE(Shana @ 2011 05 05, 18:25)
Dontstop, man labiausiai patiko rozine bliuzkute, labai zavi. Ir grazus derinukas su tuo sijonu gaunasi 4u.gif

Ačiū, smagu girdėt 4u.gif
Atsakyti
Tema nutilo, tai šiaip atėjau pasigirti. Po šios temos atsiradimo mano spintos gyvenimas radikaliai pasikeitė. Anksčiau tikrai spinta pilna buvo ir neturėjau ką apsirengti. Dabar VISADA turiu ką apsirengti, bet kokiomis progomis, viskas tinka pagal dydį, jaučiuosi puikiai. Ir svarbiausia: pirkalioti bet ką, kas patinka atrodo kvaila, o ne smagu thumbup.gif O tam ši tema ir yra piniginės temoje smile.gif Jau laukiu vasaros, kad susižiūrėčiau garderobą ir jai smile.gif
Atsakyti
Aš labai vargstu su vasaros kapsulėm. Nu niekaip nenori susidėliot smile.gif Pernai ir užpernai auginau vaikiuką namuose, taigi buvo perkami tik sportinio stiliaus rūbai. Šį bei tą papirkau žiemą per išpardavimus. Dabar prie turimų rūbų reikia dasipirkti nors kažkiek tinkančių į darbą. Ir apavų visai neturiu. Per šį mėn planuoju viską susipirkti ir tada iki liepos mėn išpardavimų nieko nepirksiu ax.gif

Reikia mažu mažiausiai:
2 sijonų, o geriau 3 (neturiu nei vieno)
basučių, šlepečių
treninginių kelnių į gamtą važinėt biggrin.gif
kepurės aktyviam laisvalaikiui ir kelionei
rankinės, tinkančios vasarą nešioti į darbą
pilkos maikutės pasivilkti po pilka tunika didele iškirpte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 gegužės 2011 - 12:06
donstop, taigi turi ta dzinsini sijona biggrin.gif

Man vasarai reikia sviesios rankines ir kokiu basuciu, kokiu 2 maudymuku (turimas dar ok, bet moraliskai pasenes biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 09, 12:05)
Aš labai vargstu su vasaros kapsulėm. Nu niekaip nenori susidėliot  smile.gif Pernai ir užpernai auginau vaikiuką namuose, taigi buvo perkami tik sportinio stiliaus rūbai. Šį bei tą papirkau žiemą per išpardavimus. Dabar prie turimų rūbų reikia dasipirkti nors kažkiek tinkančių į darbą. Ir apavų visai neturiu. Per šį mėn planuoju viską susipirkti ir tada iki liepos mėn išpardavimų nieko nepirksiu  ax.gif

Kažin, ar apsimoka dabar vasarinius drabužius pirkti? Dar turbūt nėra visų vasarinių kolekcijų, be to, viskas labai brangu unsure.gif Aš tai dar laukiu tikros vasaros, kai jau bus tikrai karšta, tada perdėliosiu vasarinius drabužius į patogiausią lentyną ir apsižiūrėsiu, ko neturiu. Aš kai nešioju kardiganus, tai viskas tinka ir vasarai, ir žiemai biggrin.gif Tikiuosi, kad nebelabai reiks ką pirkti, nes daug jau investavau ir taip, be to, dvi kelionės laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 09, 12:05)
Aš labai vargstu su vasaros kapsulėm. Nu niekaip nenori susidėliot  smile.gif Pernai ir užpernai auginau vaikiuką namuose, taigi buvo perkami tik sportinio stiliaus rūbai. Šį bei tą papirkau žiemą per išpardavimus. Dabar prie turimų rūbų reikia dasipirkti nors kažkiek tinkančių į darbą. Ir apavų visai neturiu. Per šį mėn planuoju viską susipirkti ir tada iki liepos mėn išpardavimų nieko nepirksiu  ax.gif

Reikia mažu  mažiausiai:
2 sijonų, o geriau 3 (neturiu nei vieno)
basučių, šlepečių
treninginių kelnių į gamtą važinėt  biggrin.gif
kepurės aktyviam laisvalaikiui ir kelionei
rankinės, tinkančios vasarą nešioti į darbą
pilkos maikutės pasivilkti po pilka tunika didele iškirpte

As tai investuociau i gera tinkama i darba gal kazkiek klasikine suknele. Jei rasi gan universalia/neutralia, bus nepamainomas daiktas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 05 09, 13:39)
donstop, taigi turi ta dzinsini sijona  biggrin.gif

Tai jis pavasariui smile.gif Vasarą karšta su tokiu (tamsus, storo džinso, aptemptas, aukšto liemens..)
QUOTE(groovy @ 2011 05 09, 13:50)
Kažin, ar apsimoka dabar vasarinius drabužius pirkti? Dar turbūt nėra visų vasarinių kolekcijų, be to, viskas labai brangu unsure.gif Aš tai dar laukiu tikros vasaros, kai jau bus tikrai karšta, tada perdėliosiu vasarinius drabužius į patogiausią lentyną ir apsižiūrėsiu, ko neturiu. Aš kai nešioju kardiganus, tai viskas tinka ir vasarai, ir žiemai biggrin.gif Tikiuosi, kad nebelabai reiks ką pirkti, nes daug jau investavau ir taip, be to, dvi kelionės laukia doh.gif

Neapsimoka, kolekcijos jau visos yra, bet kainos ojei doh.gif Sijonai nuo 99 lt, basutės taip pat. Bet reikia vis tiek pirkti.
Aš jau nešioju vasariškus rūbus. Šiandien važiavau į darbą po trumpom rankovėm smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 05 09, 13:56)
As tai investuociau i gera tinkama i darba gal kazkiek klasikine suknele. Jei rasi gan universalia/neutralia, bus nepamainomas daiktas rolleyes.gif

Suknelę turiu smile.gif Ne klasikinę, vienam sezonui, bet į darbą tikrai tiks
Atsakyti