Na va, kaip smagu, kad visoms patiko kardiganas
Jis tekainavo 18 lt

QUOTE(dontstop @ 2011 05 05, 13:25)
neerzink!!

QUOTE(dontstop @ 2011 05 05, 14:25)
Cia rimi,ar ne? reiks prigriebti

QUOTE(dontstop @ 2011 05 05, 12:48)
Dontstop, man labiausiai patiko rozine bliuzkute, labai zavi. Ir grazus derinukas su tuo sijonu gaunasi

QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 05, 15:37)
Taip, Rimi

QUOTE(Shana @ 2011 05 05, 18:25)
Dontstop, man labiausiai patiko rozine bliuzkute, labai zavi. Ir grazus derinukas su tuo sijonu gaunasi 

Ačiū, smagu girdėt

Tema nutilo, tai šiaip atėjau pasigirti. Po šios temos atsiradimo mano spintos gyvenimas radikaliai pasikeitė. Anksčiau tikrai spinta pilna buvo ir neturėjau ką apsirengti. Dabar VISADA turiu ką apsirengti, bet kokiomis progomis, viskas tinka pagal dydį, jaučiuosi puikiai. Ir svarbiausia: pirkalioti bet ką, kas patinka atrodo kvaila, o ne smagu
O tam ši tema ir yra piniginės temoje
Jau laukiu vasaros, kad susižiūrėčiau garderobą ir jai

Aš labai vargstu su vasaros kapsulėm. Nu niekaip nenori susidėliot
Pernai ir užpernai auginau vaikiuką namuose, taigi buvo perkami tik sportinio stiliaus rūbai. Šį bei tą papirkau žiemą per išpardavimus. Dabar prie turimų rūbų reikia dasipirkti nors kažkiek tinkančių į darbą. Ir apavų visai neturiu. Per šį mėn planuoju viską susipirkti ir tada iki liepos mėn išpardavimų nieko nepirksiu 
Reikia mažu mažiausiai:
2 sijonų, o geriau 3 (neturiu nei vieno)
basučių, šlepečių
treninginių kelnių į gamtą važinėt
kepurės aktyviam laisvalaikiui ir kelionei
rankinės, tinkančios vasarą nešioti į darbą
pilkos maikutės pasivilkti po pilka tunika didele iškirpte

Reikia mažu mažiausiai:
basučių, šlepečių

donstop, taigi turi ta dzinsini sijona
Man vasarai reikia sviesios rankines ir kokiu basuciu, kokiu 2 maudymuku (turimas dar ok, bet moraliskai pasenes
).

Man vasarai reikia sviesios rankines ir kokiu basuciu, kokiu 2 maudymuku (turimas dar ok, bet moraliskai pasenes

QUOTE(dontstop @ 2011 05 09, 12:05)
Pernai ir užpernai auginau vaikiuką namuose, taigi buvo perkami tik sportinio stiliaus rūbai. Šį bei tą papirkau žiemą per išpardavimus. Dabar prie turimų rūbų reikia dasipirkti nors kažkiek tinkančių į darbą. Ir apavų visai neturiu. Per šį mėn planuoju viską susipirkti ir tada iki liepos mėn išpardavimų nieko nepirksiu 

Kažin, ar apsimoka dabar vasarinius drabužius pirkti? Dar turbūt nėra visų vasarinių kolekcijų, be to, viskas labai brangu

QUOTE(dontstop @ 2011 05 09, 12:05)
Reikia mažu mažiausiai:
basučių, šlepečių

Reikia mažu mažiausiai:
basučių, šlepečių

As tai investuociau i gera tinkama i darba gal kazkiek klasikine suknele. Jei rasi gan universalia/neutralia, bus nepamainomas daiktas

QUOTE(Leticija @ 2011 05 09, 13:39)
Tai jis pavasariui

QUOTE(groovy @ 2011 05 09, 13:50)
Kažin, ar apsimoka dabar vasarinius drabužius pirkti? Dar turbūt nėra visų vasarinių kolekcijų, be to, viskas labai brangu
Aš tai dar laukiu tikros vasaros, kai jau bus tikrai karšta, tada perdėliosiu vasarinius drabužius į patogiausią lentyną ir apsižiūrėsiu, ko neturiu. Aš kai nešioju kardiganus, tai viskas tinka ir vasarai, ir žiemai
Tikiuosi, kad nebelabai reiks ką pirkti, nes daug jau investavau ir taip, be to, dvi kelionės laukia 

Neapsimoka, kolekcijos jau visos yra, bet kainos ojei

Aš jau nešioju vasariškus rūbus. Šiandien važiavau į darbą po trumpom rankovėm

QUOTE(Shana @ 2011 05 09, 13:56)
As tai investuociau i gera tinkama i darba gal kazkiek klasikine suknele. Jei rasi gan universalia/neutralia, bus nepamainomas daiktas 

Suknelę turiu