Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 05 04, 17:59)

Na as visad supratau, kad kapsule tai toks ansamblis tarpusavy deranciu daiktu, kuri susideda is daugiau nei dvieju elementu g.gif Tame turetu buti pvz kelnes, maikes, megztukas/svarkiukas ir batukai derantis tarpusavy.

Na as visad supratau, kad kapsule tai toks ansamblis tarpusavy deranciu daiktu, kuri susideda is daugiau nei dvieju elementu g.gif Tame turetu buti pvz kelnes, maikes, megztukas/svarkiukas ir batukai derantis tarpusavy.

Taip,tai ir yra kapsule smile.gif Tik tiek kad spalviskai turi atitikti ir zmogaus tipa smile.gif
Mano kuklia nuomone irgi balta netinka (nors nesupratau koks tipas pati esat). o gal cia fotiko isdaigos?
Atsakyti
Spalviškai visi rūbai tinka (na gal gelsvoka maikutė nelabai ir tai nežinau, gal ir gerai smile.gif ), o prie figūros maikutės deja ne blush2.gif Pati turiu tokia pat problemą - t y šoninę biggrin.gif , prašom neįsižeisti 4u.gif Ploščiukas gerai priderintas, batai ir rankinės irgi. Aksesuarų galima ir daugiau - diržų, šalikėlių smile.gif Įdomu būtų pažiūrėti ir į sijonus (beje, aukštesnio liemens sijonas prispaudžia šoninę gerai ir labai pataiso situaciją ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 04, 18:06)

Taip,tai ir yra kapsule smile.gif  Tik tiek kad spalviskai turi atitikti ir zmogaus tipa smile.gif
Mano kuklia nuomone irgi balta netinka (nors nesupratau koks tipas pati esat). o gal cia fotiko isdaigos?

Taip,tai ir yra kapsule smile.gif  Tik tiek kad spalviskai turi atitikti ir zmogaus tipa smile.gif

man kaip tik balta patinka as esu ziema pagal tipa. gali buti fotikas nes spalvos tai kurios neatitiko kaip istikruju atrodo. blush2.gif visada taip su fotiku.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 05 04, 17:59)

Del patarimu, mano manymu is idetu derinuku jums maziausiai tinka balta ir sviesiai geltona, kiti ziurisi graziau smile.gif

Del patarimu, mano manymu is idetu derinuku jums maziausiai tinka balta ir sviesiai geltona, kiti ziurisi graziau smile.gif

na siaip tai dontstop viska suorganizavo(aciu labai 4u.gif ),pirma karta buvo kalbeta apie zmogaus tipa ir tada priskiriamos jam spalvos tinkancios,veliau siu spalvu pagrindu daroma kapsule,gerai jai ne i tema tada istrinsiu, man balta kaip tik tinka pagal spalvas labiausiai,fotikas isdaigas krecia del gelsvos jinai tokia labiau kremine nei gelsva. o jusu kaplsule kokia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 05 04, 18:14)

Spalviškai visi rūbai tinka (na gal gelsvoka maikutė nelabai ir tai nežinau, gal ir gerai  smile.gif ), o prie figūros maikutės deja ne  blush2.gif  Pati turiu tokia pat problemą - t y šoninę  biggrin.gif , prašom neįsižeisti  4u.gif Ploščiukas gerai priderintas, batai ir rankinės irgi. Aksesuarų galima ir daugiau - diržų, šalikėlių  smile.gif Įdomu būtų pažiūrėti ir į sijonus (beje, aukštesnio liemens sijonas prispaudžia šoninę gerai ir labai pataiso situaciją  ax.gif )

Spalviškai visi rūbai tinka (na gal gelsvoka maikutė nelabai ir tai nežinau, gal ir gerai  smile.gif ), o prie figūros maikutės deja ne  blush2.gif  Pati turiu tokia pat problemą - t y šoninę  biggrin.gif , prašom neįsižeisti  4u.gif Ploščiukas gerai priderintas, batai ir rankinės irgi. Aksesuarų galima ir daugiau - diržų, šalikėlių  smile.gif Įdomu būtų pažiūrėti ir į sijonus (beje, aukštesnio liemens sijonas prispaudžia šoninę gerai ir labai pataiso situaciją  ax.gif )

vat sita labiausiai norejau isgirst kad su spalvom gerai, na dar del kremines paziuresiu jai kas atiduosiu sesej biggrin.gif neprapuls.Ne neisizeidziu biggrin.gif sita reikaliuka jau tvarkom sporto pagalba jau apie 3-4menesius taigi cia puse velnio buvo blogiau kur kas. Sijono nei vieno neturiu, paieskose esu butent ieskau piestuko formos aukstinto bet nerandu graziu. verysad.gif bet vasarai butinai ka nors susizvejosiu.
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 04, 17:06)

Na is tikro tai cia jau kazkada issiaiskinom, kad netgi kiekviena savo kompe spalvas kitaip mato, biski krecia isdaigas aparatura.

Man irgi tipas toks ne iki galo aiskus g.gif o jus pati nusistatet, kad ziema g.gif

QUOTE(malinkaja18 @ 2011 05 04, 17:37)

na siaip tai dontstop viska suorganizavo(aciu labai 4u.gif ),pirma karta buvo kalbeta apie zmogaus tipa ir tada priskiriamos jam spalvos tinkancios,veliau siu spalvu pagrindu daroma kapsule,gerai jai ne i tema tada istrinsiu, man balta kaip tik tinka pagal spalvas labiausiai,fotikas isdaigas krecia del gelsvos jinai tokia labiau kremine nei gelsva. o jusu kaplsule kokia? g.gif
Papildyta:

Papildyta:

Mano dalis garderobo buvo imesta pries kelis psl 4u.gif
Atsakyti
Pagal mane Malinkaja žiema, tik dėl potipio nežinau, gal cool g.gif

O aš šiandien nusipirkau daiktą, kurį sakiau niekada nepirksiu - balerinas doh.gif Odines, balintos vilnos spalvos. O dar Rimi 40 % nuolaida rūbams, važiavau vaikui šį bei tą nupirkti, bet visai netikėtai nusipirkau palaidinę ir pilką kardiganą (čia Groovy įtaka biggrin.gif )
Atsakyti
Taip pati, cool arba clear potipio zodziu ten kur balta spalva. biggrin.gif visus testus buvau atlikus kurie buvo anksciau kelti i atitinkama tema forume ir visu atsakymas vienas kad ziema tik potipiai kryziuojasi.man visgi atrodo kad "cool" tureciau but.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 05 04, 19:27)

Pagal mane Malinkaja žiema, tik dėl potipio nežinau, gal cool  g.gif
O aš šiandien nusipirkau daiktą, kurį sakiau niekada nepirksiu - balerinas  doh.gif  Odines, balintos vilnos spalvos. O dar Rimi 40 % nuolaida rūbams, važiavau vaikui šį bei tą nupirkti, bet visai netikėtai nusipirkau palaidinę ir pilką kardiganą (čia Groovy įtaka  biggrin.gif )

Pagal mane Malinkaja žiema, tik dėl potipio nežinau, gal cool  g.gif
O aš šiandien nusipirkau daiktą, kurį sakiau niekada nepirksiu - balerinas  doh.gif  Odines, balintos vilnos spalvos. O dar Rimi 40 % nuolaida rūbams, važiavau vaikui šį bei tą nupirkti, bet visai netikėtai nusipirkau palaidinę ir pilką kardiganą (čia Groovy įtaka  biggrin.gif )

nagi pademonstruokite savo pirkinius smile.gif jai galit...
Atsakyti
Malinkaja18, gražūs Jūsų derinukai. Figūra įdedant darbo dar dailesnė taps, bet ir dabar nepergyvenkit. Kaip supratau, nemažo ūgio esate, tai nieko labai blogo. 4u.gif
Mane šie atvėsę orai šiek tiek išmušė vėl su apranga, taip nesinori vėl į kailius lįsti, nors darbe nekaršta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 05 04, 19:33)

nagi pademonstruokite savo pirkinius  smile.gif jai galit...

nagi pademonstruokite savo pirkinius  smile.gif jai galit...

user posted image

Kardiganas maikinės medžiagos, vasarai, paskirtis - maskuoti plačius pečius ir stambias rankas, ypač prie atviresnių maikučių ax.gif Ai, jis neužsisega smile.gif

user posted image

user posted image

Palaidinė medvilninė, gan laisva, pirkta buvo kišti į siaurą sijoną aukštu liemeniu, nes nedaug turiu palaidinių, prie jo tinkančiu. Spalva rožinė, turbūt koralų atpalvio g.gif Rankovės iki alkūnės, labai plačios, gerai maskuoja stambias rankas
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 05 04, 19:54)

Malinkaja18, gražūs Jūsų derinukai. Figūra įdedant darbo dar dailesnė taps, bet ir dabar nepergyvenkit. Kaip supratau, nemažo ūgio esate, tai nieko labai blogo.  4u.gif
Mane šie atvėsę orai šiek tiek išmušė vėl su apranga, taip nesinori vėl į kailius lįsti, nors darbe nekaršta.  doh.gif

Malinkaja18, gražūs Jūsų derinukai. Figūra įdedant darbo dar dailesnė taps, bet ir dabar nepergyvenkit. Kaip supratau, nemažo ūgio esate, tai nieko labai blogo.  4u.gif
Mane šie atvėsę orai šiek tiek išmušė vėl su apranga, taip nesinori vėl į kailius lįsti, nors darbe nekaršta.  doh.gif

aciu 4u.gif laiko dar reikia biski ir pastangu smile.gif as 174-175cm. as irgi jau ispakavau maikes,suslepiau megztinius,batus o cia kaip tycia salt pradejo. verysad.gif o buvo taip jau gera
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 04, 18:27)

Pirkiniai puikūs thumbup.gif Tikrai labai patinka smile.gif O pilką kardiganą visoms siūlau, na taip prie visko tinka biggrin.gif

malinkaja18, o mūsų kapsules kelias šioje temoje žiūrėjai? gal padėtų kažkiek, idėjų pasisemtum. Visos skirtingos, tai tikrai rasi ką pamatyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 04 gegužės 2011 - 20:36
QUOTE(groovy @ 2011 05 04, 21:35)

Pirkiniai puikūs thumbup.gif Tikrai labai patinka smile.gif O pilką kardiganą visoms siūlau, na taip prie visko tinka biggrin.gif

malinkaja18, o mūsų kapsules kelias šioje temoje žiūrėjai? gal padėtų kažkiek, idėjų pasisemtum. Visos skirtingos, tai tikrai rasi ką pamatyt smile.gif

taip maciau, daug kas patiko bandysiu pritaikyt. 4u.gif
Papildyta:
Dontstop grazus pirkiniai wub.gif ypac kardiganas mmmm noriu... thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti