QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 04, 18:06)
Taip,tai ir yra kapsule
Tik tiek kad spalviskai turi atitikti ir zmogaus tipa
Mano kuklia nuomone irgi balta netinka (nors nesupratau koks tipas pati esat). o gal cia fotiko isdaigos?
Taip,tai ir yra kapsule

Tik tiek kad spalviskai turi atitikti ir zmogaus tipa
Mano kuklia nuomone irgi balta netinka (nors nesupratau koks tipas pati esat). o gal cia fotiko isdaigos?
man kaip tik balta patinka as esu ziema pagal tipa. gali buti fotikas nes spalvos tai kurios neatitiko kaip istikruju atrodo.

visada taip su fotiku.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 05 04, 17:59)
Na as visad supratau, kad kapsule tai toks ansamblis tarpusavy deranciu daiktu, kuri susideda is daugiau nei dvieju elementu
Tame turetu buti pvz kelnes, maikes, megztukas/svarkiukas ir batukai derantis tarpusavy.
Del patarimu, mano manymu is idetu derinuku jums maziausiai tinka balta ir sviesiai geltona, kiti ziurisi graziau 
Na as visad supratau, kad kapsule tai toks ansamblis tarpusavy deranciu daiktu, kuri susideda is daugiau nei dvieju elementu

Tame turetu buti pvz kelnes, maikes, megztukas/svarkiukas ir batukai derantis tarpusavy.
Del patarimu,
mano manymu is idetu derinuku jums maziausiai tinka balta ir sviesiai geltona, kiti ziurisi graziau
na siaip tai dontstop viska suorganizavo(aciu labai

),pirma karta buvo kalbeta apie zmogaus tipa ir tada priskiriamos jam spalvos tinkancios,veliau siu spalvu pagrindu daroma kapsule,gerai jai ne i tema tada istrinsiu, man balta kaip tik tinka pagal spalvas labiausiai,fotikas isdaigas krecia del gelsvos jinai tokia labiau kremine nei gelsva. o jusu kaplsule kokia?
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 05 04, 18:14)
Spalviškai visi rūbai tinka (na gal gelsvoka maikutė nelabai ir tai nežinau, gal ir gerai
), o prie figūros maikutės deja ne
Pati turiu tokia pat problemą - t y šoninę
, prašom neįsižeisti
Ploščiukas gerai priderintas, batai ir rankinės irgi. Aksesuarų galima ir daugiau - diržų, šalikėlių
Įdomu būtų pažiūrėti ir į sijonus (beje, aukštesnio liemens sijonas prispaudžia šoninę gerai ir labai pataiso situaciją
)
Spalviškai visi rūbai tinka (na gal gelsvoka maikutė nelabai ir tai nežinau, gal ir gerai

), o prie figūros maikutės deja ne

Pati turiu tokia pat problemą - t y šoninę

, prašom neįsižeisti

Ploščiukas gerai priderintas, batai ir rankinės irgi. Aksesuarų galima ir daugiau - diržų, šalikėlių

Įdomu būtų pažiūrėti ir į sijonus (beje, aukštesnio liemens sijonas prispaudžia šoninę gerai ir labai pataiso situaciją

)
vat sita labiausiai norejau isgirst kad su spalvom gerai, na dar del kremines paziuresiu jai kas atiduosiu sesej

neprapuls.Ne neisizeidziu

sita reikaliuka jau tvarkom sporto pagalba jau apie 3-4menesius taigi cia puse velnio buvo blogiau kur kas. Sijono nei vieno neturiu, paieskose esu butent ieskau piestuko formos aukstinto bet nerandu graziu.

bet vasarai butinai ka nors susizvejosiu.