QUOTE(groovy @ 2011 05 04, 17:09)
O man atrodo, kad čia jau kaip ir savotiška kapsulė

Nes tos maikutės tikrai stipriai visą vaizdą keičia ir atrodo kaskart skirtingai. pasigedau megztukų, kai vėsiau, tiktų koks neutralios spalvos kardiganas

O šiaip patiko
vat ir trauksiu tos kardiganus lauk is spintos tesiog siandien is namu kojos nekeliau. Vat o kokiu dar pvz.spalvu ar modelio megztukas tiktu? sunku megztinius rast gerus
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 05 04, 16:58)
Malinkaja, cia kapsules kaip ir nematau
Dzinsiukus su ivairiom maikutem, bet kad prie dzinsu beveik bet kokie marskineliai tinka.
Man graziausias derinukas tas, kur marskineliai su gelem prieky
vat tas zodis beveik yra, dar juk kapsule yra sudaroma pagal tinkamas spalvas tipui itt.Tiesiog tik vienus dzinsus turiu.

.Man labai reiktu patarimu del kazkokiu aksesuaru,skareliu itt.spalvos kokios ar rastas koks idomus man cia sunkiausia sekasi rast kazka grazaus.
P.S. Na neturiu kam kapsule kurt tokia jau labai mandra juk tik studijuoju tai darbines kapsules nereikia,laisvalaikio neturiu isvis,sukneliu pora ya.Dabar tik vasaros sezonas prasideda o cia yra viskas ka turiu beveik apsirengti, todel pries pildydama savo kapsule noreciau isgirsti nuomoniu ka reiktu pakeist ar dasipirkt su pvz. buciau labai dekinga uz pasiulymus.