Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 05 04, 14:08)
Sakykit kai sumažinti kainą www.manodrabužiai.lt ? Niekur nerandu blush2.gif

Prisijungti prie savo account'o, spausti ant užrašo "mano drabužiai", spausti ant norimo drabužio, po nuotrauką spausti "keisti drabužį", langelyje "kaina" ranka pataisyti 4u.gif Tada spausti PIRMYN
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 04, 13:12)
Prisijungti prie savo account'o, spausti ant užrašo "mano drabužiai", spausti ant norimo drabužio, po nuotrauką spausti "keisti drabužį", langelyje "kaina" ranka pataisyti  4u.gif Tada spausti PIRMYN

Ačiū, kažkaip nepagalvojau, kad reikia spausti keisti drabužį, nes aš jo kaip ir nekeičiu doh.gif Bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Zodziu nesamone neesu fotogeniska doh.gif bandysiu idet viena nuotrauka daugmaz kaip atrodau sukelsiu taip rubus arba kai apsirengsiu normaliai.
user posted image
neiseina verysad.gif
va cia nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 04 gegužės 2011 - 13:50
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 05 04, 13:47)
Zodziu nesamone neesu fotogeniska  doh.gif bandysiu idet viena nuotrauka daugmaz kaip atrodau sukelsiu taip rubus arba kai apsirengsiu normaliai.
user posted image
neiseina  verysad.gif

fotki.com esančios nuotraukos nuoroda nukopijuok žinutę rašydama paspaudus IMG mygtuką virš rašymo laukelio.
Atsakyti
na taip ir darau
vistiek nerodo niekaip.

i 
Nuotrauka ištrinta narės prašymu
na va pagaliau,dabar esu svorio metimo stadijoje todel blush2.gif dar figura dailint reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 gegužės 2011 - 18:46
malinkaja18, simpatisku veido bruozu esat. Nereikia jum svorio mest, nesate stambi. Ko tikrai reikia, tai sporto, ypac pilvo presui. As pati savo presa stiprinu ir matau rezultatus- grazejancias formas be svorio permainu. Taigi pridekit pratimu pilvui, sonams ir nereikes nieko mesti. Dar aisku reikia tinkamu rubu, si maikyte jusu nepuosia. Lauksim likusios kapsules dalies 4u.gif
Atsakyti
na va cia keletas nuotrauku.dar truksta aksesuaru bet nemoku ju rinktis schmoll.gif lauksiu komentaru ir pasiulymu. Studijuoju todel kapsule paprasta nedejau cia lemeniu,megztiniu,kardiganu nes supakavau juos ir i spinta galvojau silta bus,dabar bus proga istraukt juos vel tokiu oru. lotuliukas.gif
 i 
Nuotraukos ištrintos narės prašymu

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 05 04, 15:56)
malinkaja18, simpatisku veido bruozu esat. Nereikia jum svorio mest, nesate stambi. Ko tikrai reikia, tai sporto, ypac pilvo presui. As pati savo presa stiprinu ir matau rezultatus- grazejancias formas be svorio permainu. Taigi pridekit pratimu pilvui, sonams ir nereikes nieko mesti. Dar aisku reikia tinkamu rubu, si maikyte jusu nepuosia. Lauksim likusios kapsules dalies 4u.gif

aciu smile.gif na dabar tai jau nelabai stambi (72kg)vat kai sveriau po gimdymo 88kg doh.gif dar biski numest ir bus gerai,jo pilvas didziausia beda mano,lankau sporto kluba blush2.gif
Atsakyti
Malinkaja, cia kapsules kaip ir nematau g.gif
Dzinsiukus su ivairiom maikutem, bet kad prie dzinsu beveik bet kokie marskineliai tinka. g.gif
Man graziausias derinukas tas, kur marskineliai su gelem prieky rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 04, 15:58)
Dzinsiukus su ivairiom maikutem, bet kad prie dzinsu beveik bet kokie marskineliai tinka. g.gif

O man atrodo, kad čia jau kaip ir savotiška kapsulė ax.gif Nes tos maikutės tikrai stipriai visą vaizdą keičia ir atrodo kaskart skirtingai. pasigedau megztukų, kai vėsiau, tiktų koks neutralios spalvos kardiganas 4u.gif O šiaip patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 04, 17:09)
O man atrodo, kad čia jau kaip ir savotiška kapsulė ax.gif Nes tos maikutės tikrai stipriai visą vaizdą keičia ir atrodo kaskart skirtingai. pasigedau megztukų, kai vėsiau, tiktų koks neutralios spalvos kardiganas 4u.gif O šiaip patiko smile.gif

vat ir trauksiu tos kardiganus lauk is spintos tesiog siandien is namu kojos nekeliau. Vat o kokiu dar pvz.spalvu ar modelio megztukas tiktu? sunku megztinius rast gerus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 05 04, 16:58)
Man graziausias derinukas tas, kur marskineliai su gelem prieky rolleyes.gif

vat tas zodis beveik yra, dar juk kapsule yra sudaroma pagal tinkamas spalvas tipui itt.Tiesiog tik vienus dzinsus turiu. blush2.gif .Man labai reiktu patarimu del kazkokiu aksesuaru,skareliu itt.spalvos kokios ar rastas koks idomus man cia sunkiausia sekasi rast kazka grazaus.
P.S. Na neturiu kam kapsule kurt tokia jau labai mandra juk tik studijuoju tai darbines kapsules nereikia,laisvalaikio neturiu isvis,sukneliu pora ya.Dabar tik vasaros sezonas prasideda o cia yra viskas ka turiu beveik apsirengti, todel pries pildydama savo kapsule noreciau isgirsti nuomoniu ka reiktu pakeist ar dasipirkt su pvz. buciau labai dekinga uz pasiulymus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 04 gegužės 2011 - 16:35
Dar pamirsau kad pvz.keiciant sukuosena,makiaza pritaikant itt iseis tikrai kapsule gera nes vistiek vis kitaip atrodysi,cia buvo parodyta ant greicio,visgi dar dasipirkt reikia kai kuriu rubu.pabandysiu po menesio sukelt nuotraukas su taip paciais drabuziais bet pakeiciant sukuosena,makiaza ir aksesuaru nupirkus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 04, 16:09)

Na as visad supratau, kad kapsule tai toks ansamblis tarpusavy deranciu daiktu, kuri susideda is daugiau nei dvieju elementu g.gif Tame turetu buti pvz kelnes, maikes, megztukas/svarkiukas ir batukai derantis tarpusavy.

Del patarimu, mano manymu is idetu derinuku jums maziausiai tinka balta ir sviesiai geltona, kiti ziurisi graziau smile.gif
Atsakyti