Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 05 02, 14:06)

dontstop, 02 Geg 2011 - 14:06, parašė:

dontstop, 02 Geg 2011 - 14:06, parašė:

O aš nerandu kelnių  drinks_cheers.gif  Atrodo, kad jokios netinka, visos storina  sad.gif O su sijonais kažkaip lengviau - tinka visi, svarbu tik ilgis ne trumpiau kaip iki kelių.

O aš nerandu kelnių  drinks_cheers.gif  Atrodo, kad jokios netinka, visos storina  sad.gif O su sijonais kažkaip lengviau - tinka visi, svarbu tik ilgis ne trumpiau kaip iki kelių.

Pas mane lygiai tokia pat situacija dėl kelnių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 01, 22:39)

groovy, 01 Geg 2011 - 22:39, parašė:

groovy, 01 Geg 2011 - 22:39, parašė:

Na, kas dar kokią kapsulę? Man labai patiko, kad visų tokios įvairios stiliais, taip smagu akis paganyt drinks_cheers.gif

Na, kas dar kokią kapsulę? Man labai patiko, kad visų tokios įvairios stiliais, taip smagu akis paganyt drinks_cheers.gif

QUOTE(Shana @ 2011 05 02, 11:31)

Shana, 02 Geg 2011 - 11:31, parašė:

Shana, 02 Geg 2011 - 11:31, parašė:

Teisingai, ikelkit dar kas nors ko nors ax.gif

Teisingai, ikelkit dar kas nors ko nors ax.gif

Kažkaip nesusidarė dar pas mane kapsulės g.gif. Ne visi rūbai tarpusavyje dera. Dabar stengiuosi pirkti tokius neutralius, kad tiktų prie visko, bet kartais nusiperku ką nors tinkančio prie vieno turimo rūbo, bet ne prie visų blush2.gif. Ir rūbų skaičius visgi didesnis pas mane ne 10-12 vnt. doh.gif
Gal ir įkelčiau, bet nelabai turiu kada fotografuoti. Po darbo ir taip nieko nespėju, o savaitgaliai, atšilus orams, visi užimti.
Įmetu vieną nusipirktą suknelę, mano nuomone labai neutrali, tinkanti į kapsulę mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
QUOTE(Leticija @ 2011 05 02, 16:39)

Leticija, 02 Geg 2011 - 16:39, parašė:

Leticija, 02 Geg 2011 - 16:39, parašė:

mano ir kasdieniai rubai kazkaip tampa vos ne klasikinio stiliaus  biggrin.gif

mano ir kasdieniai rubai kazkaip tampa vos ne klasikinio stiliaus  biggrin.gif

Mano irgi smile.gif

Atsakyti
Daili suknelė. thumbup.gif
Atsakyti
Raami, daili suknele. Ir labai kapsuliska. biggrin.gif
As irgi turiu daugiau vienetu, bet kazkaip labai sau del to galvos nesuku. As pvz tikrai neissisukciau su 2 ar 3 darbiniais marskinukais. Bet svarbiausia stengiuosi vistiek taikyti formule, kad drabuziai grupuotusi i tam tikrus derinius ir dauguma butu tinkama nesioti tarpusavyje. ax.gif

Mano laisvalaikio stilius nera klasikinis tongue.gif visiskai.
Kai ikelsiu tai turbut bus keista, kad pas viena zmogu spintoje tokie "priesingi" stiliai gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 05 03, 07:33)

raami, 03 Geg 2011 - 07:33, parašė:

raami, 03 Geg 2011 - 07:33, parašė:

Įmetu vieną nusipirktą suknelę, mano nuomone labai neutrali, tinkanti į kapsulę mirksiukas.gif

Puikiai atrodo su aksesuarais thumbup.gif

QUOTE(Shana @ 2011 05 03, 09:31)

Shana, 03 Geg 2011 - 09:31, parašė:

Shana, 03 Geg 2011 - 09:31, parašė:

Kai ikelsiu tai turbut bus keista, kad pas viena zmogu spintoje tokie "priesingi" stiliai gyvena lotuliukas.gif

Na, mano irgi gana įvairių yra, bet tai ir gerai, nes turime drabužių visiems gyvenimo atvejams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 02, 22:47)

groovy, 02 Geg 2011 - 22:47, parašė:

groovy, 02 Geg 2011 - 22:47, parašė:

Lygint reiks? blush2.gif

Lygint reiks? blush2.gif

Nešįsivaizduoju g.gif Aš šiaip nieko nelyginu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 03, 13:47)

dontstop, 03 Geg 2011 - 13:47, parašė:

dontstop, 03 Geg 2011 - 13:47, parašė:

Nešįsivaizduoju  g.gif  Aš šiaip nieko nelyginu  cool.gif

Nešįsivaizduoju  g.gif  Aš šiaip nieko nelyginu  cool.gif

Tai vat, užtat ieškau nesiglamžančios medžiagos biggrin.gif
Atsakyti
Labas.anksciau buvau sioje temoje kad nustatyt savo tipa ir pan. dabar vel cia bet su rubais,visa laika prekinausi tai bent jau turesiu ka parodyt biggrin.gif kaip geriau ar apsivilkus fotkint kad matytus vaizdas geriau ar ant pakabu? ir dar kelt nuotraukas cia i tema? bet kaip veliau issimt jas?na visgi nelabai noriu kad pasiliktu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 05 04, 13:54)

malinkaja18, 04 Geg 2011 - 13:54, parašė:

malinkaja18, 04 Geg 2011 - 13:54, parašė:

Labas.anksciau buvau sioje temoje kad nustatyt savo tipa ir pan.  dabar vel cia bet su rubais,visa laika prekinausi tai bent jau turesiu ka parodyt  biggrin.gif kaip geriau ar apsivilkus fotkint kad matytus vaizdas geriau ar ant pakabu? ir dar kelt nuotraukas cia i tema? bet kaip veliau issimt jas?na visgi nelabai noriu kad pasiliktu. blush2.gif

Labas.anksciau buvau sioje temoje kad nustatyt savo tipa ir pan.  dabar vel cia bet su rubais,visa laika prekinausi tai bent jau turesiu ka parodyt  biggrin.gif kaip geriau ar apsivilkus fotkint kad matytus vaizdas geriau ar ant pakabu? ir dar kelt nuotraukas cia i tema? bet kaip veliau issimt jas?na visgi nelabai noriu kad pasiliktu. blush2.gif

Aišku, geriau ant žmogaus pamatyti, tuo pačiu pasakysim, ar tinka biggrin.gif
Nuotraukos dings iš temos kai tik bus ištrintos iš internetinio albumo mirksiukas.gif (o kitaip jos ir neįsidės, tik per albumą)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 04, 13:58)

dontstop, 04 Geg 2011 - 13:58, parašė:

dontstop, 04 Geg 2011 - 13:58, parašė:

Aišku, geriau ant žmogaus pamatyti, tuo pačiu pasakysim, ar tinka  biggrin.gif
Nuotraukos dings iš temos kai tik bus ištrintos iš internetinio albumo  mirksiukas.gif  (o kitaip jos ir neįsidės, tik per albumą)

Aišku, geriau ant žmogaus pamatyti, tuo pačiu pasakysim, ar tinka  biggrin.gif
Nuotraukos dings iš temos kai tik bus ištrintos iš internetinio albumo  mirksiukas.gif  (o kitaip jos ir neįsidės, tik per albumą)

tada gerai o tiks per fotki.com ane?tada siandien pabandysiu ikelti pora derinuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 05 04, 14:01)

malinkaja18, 04 Geg 2011 - 14:01, parašė:

malinkaja18, 04 Geg 2011 - 14:01, parašė:

tada gerai o tiks per fotki.com ane?tada siandien pabandysiu ikelti pora derinuku. smile.gif

Per fotki.com tikrai tiks 4u.gif
Atsakyti
Sakykit kai sumažinti kainą www.manodrabužiai.lt ? Niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti