Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Na, kas dar kokią kapsulę? Man labai patiko, kad visų tokios įvairios stiliais, taip smagu akis paganyt drinks_cheers.gif

Aš dar nusipirkau mėlynos eglės spalvos megztuką V formos kaklu, kad būtų pamaina rožiniam ir kardiganams. Dabar jaučiuosi kažkaip viską turinti, išskyrus sijoną laisvesnio stiliaus, bet lengva tau, dontstop, kalbėt apie tuos sijonus, na, nerandu aš jų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 01, 22:39)
Na, kas dar kokią kapsulę? Man labai patiko, kad visų tokios įvairios stiliais, taip smagu akis paganyt drinks_cheers.gif

Aš dar nusipirkau mėlynos eglės spalvos megztuką V formos kaklu, kad būtų pamaina rožiniam ir kardiganams. Dabar jaučiuosi kažkaip viską turinti, išskyrus sijoną laisvesnio stiliaus, bet lengva tau, dontstop, kalbėt apie tuos sijonus, na, nerandu aš jų doh.gif

drinks_cheers.gif
Teisingai, ikelkit dar kas nors ko nors ax.gif

Apie sijonus - as padarius reida per pardes kazkaip is vis nesupratau, kokie sio sezono yra sijonai darbinio stiliaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 05 02, 11:31)
Apie sijonus - as padarius reida per pardes kazkaip is vis nesupratau, kokie sio sezono yra sijonai darbinio stiliaus g.gif

O nedarbinio?
Atsakyti
Būtų ir man įdomu savo įkelti, tik gaila, kad iš manęs nelabai kokia fotografė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 05 02, 12:24)
Būtų ir man įdomu savo įkelti, tik gaila, kad iš manęs nelabai kokia fotografė. doh.gif

Ai, kad mes viską įžiūrim, ko neįžiūrim, pasiklausiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 02, 13:32)

Reiks tada pabandyti, nes mano spintoje tai jau niekas nebeaišku....
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 02, 12:13)
O nedarbinio?

Nu pas mane nedabartinio darbiniai tai klasikiniai piestuko tipo ax.gif

QUOTE(groovy @ 2011 05 02, 12:32)

drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(groovy @ 2011 05 01, 23:39)
bet lengva tau, dontstop, kalbėt apie tuos sijonus, na, nerandu aš jų doh.gif

O aš nerandu kelnių drinks_cheers.gif Atrodo, kad jokios netinka, visos storina sad.gif O su sijonais kažkaip lengviau - tinka visi, svarbu tik ilgis ne trumpiau kaip iki kelių.

Aš savaitgalį perėjau Akropolį. Dairiaus jau vasarinių rūbų ir basučių, kolkas nieko nenusipirkau. Sijonai darbinio stiliaus dominuoja pieštuko formos, labai daug tokių ir iš kostiuminės medžiagos, ir džinsinių, ir medvilninių, ir sintetinių blizgių vakarui ir visokių kitokių.
Taip pat daug raštuotų, juodai baltų su abstrakcijom..
Labai daug gėlių rašto, matyt, madoj g.gif Taip pat jūreiviško stiliaus rūbai ir išplaukę akvareliniai printai (kaip tik vasaroms smile.gif ).
Aš pati ieškau trapecijos formos sijono su sagom per priekio vidurį ir medžiaginiu diržu, kažko tokio:
user posted image
Visai vasariško gėlėto:
user posted image
Ir navy atspalvio, arba platoko, arba pieštuko formos
user posted image

Man dar tokiepatinka, bet jau turiu tokio tipo suknelę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 02, 14:06)
Aš pati ieškau trapecijos formos sijono su sagom per priekio vidurį ir medžiaginiu diržu, kažko tokio:

Aš ir, aš ir tokios formos ieškau bigsmile.gif
Atsakyti
As navy stiliu seniau buvau kazkiap pamegus, turiu tamsiai melyna svarka, toki navy verini, ale nu nenoriu as ju nesiot nors tu ka unsure.gif mano ir kasdieniai rubai kazkaip tampa vos ne klasikinio stiliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 05 02, 16:49)
Aš ir, aš ir tokios formos ieškau bigsmile.gif

Tai yra tokių Reserved, labai gražūs, smėlio spalvos, diržas medžiaginis bantuku užsiriša smile.gif , ilgis iki kelių, kišenės įleistinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 02, 17:09)
Tai yra tokių Reserved, labai gražūs, smėlio spalvos, diržas medžiaginis bantuku užsiriša  smile.gif , ilgis iki kelių, kišenės įleistinės  4u.gif

Lygint reiks? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 02 gegužės 2011 - 21:47