Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 03 14, 10:34)
Nežinau, tik pagalvojau, kad jei naturalus pilki, tai gal jie labiausiai ir tinka g.gif

g.gif Gal, bet man kazkaip su savo naturalia nesinori vaikscioti g.gif
QUOTE(taram-param @ 2011 03 14, 10:35)
Na čia daug kas rašė, kad jei pakeiti spalva, tai "pereini" į kitą spalvinį tipą. Bet man atrodo, kad spalva arba tinka arba ne. Jei netinka, tai nepakeiti spalvinio tipo o tiesiog nusidažai netinkama spalva blush2.gif Pavyzdžiui jei blondinė vasarinukė nusidažys raudonai, tai ji netaps rudeniu, o tiesiog turės daugiau vargo renkantis spalvas ir darantis makiaža, nes bus sunkiau gerai atrodyti...

As pakeiciau labiau ne spalva o atspalvi gal, buvo sviesus rudas pilksvesnis, tapo labiau auksinis g.gif
Atsakyti
Bet pilkas - tai šaltas atspalvis skaitosi, o auksinis - tai jau šiltas g.gif Aš irgi vis suku galvą. Norisi kažkaip nusidažyti, bet niekaip neišsirenku spalvos, bijau, kad šviesinti bus per daug skausminga, nes plaukai labai ilgi, o iš tamsesnių pilkšvų atspalvių nelabai pasirinkimo yra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 14 kovo 2011 - 10:53
QUOTE(taram-param @ 2011 03 14, 10:52)
Bet pilkas - tai šaltas atspalvis skaitosi, o auksinis - tai jau šiltas g.gif

Va aš tą patį išmąsčiau. Dabar plaukų šiltas atspalvis, o naturali spalva šalta. Nedažyti negaliu nes yra žilų. O gražios pilkos spalvos neįsivaizduoju g.gif. Kažkaip iškart asocijuojasi su žilumu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 14, 10:58)
Va aš tą patį išmąsčiau. Dabar plaukų šiltas atspalvis, o naturali spalva šalta. Nedažyti negaliu nes yra žilų. O gražios pilkos spalvos neįsivaizduoju g.gif. Kažkaip iškart asocijuojasi su žilumu doh.gif

As esu dazius tokia salta sviesiai ruda, nemoku apibudinti, kaip kakavine ar pan, man grazi spalva. Tiesa nusiplauna i siltuma.
As daziau naturaliai dazais (chnu misiniu) tai pasirinkimas kitoks. Tiesiog noriu atsisakyti cheminiu dazu, jei gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 14, 11:06)
As esu dazius tokia salta sviesiai ruda, nemoku apibudinti, kaip kakavine ar pan, man grazi spalva. Tiesa nusiplauna i siltuma.

Norėčiau gyvai pamatyti bigsmile.gif
Reiks kada su kirpėja pasitarti, tik ant tų pavyzdėlių nelabai gerai matosi unsure.gif
Atsakyti
Aš vestuvėms dažiau šokoladine,taip ant pakelio buvo įvardyta. va taip, bet mano pakankamai tamsūs ir taip plaukai. Cool sammers atstovė milla jovovich man su tokia tamsia šeipsau, geriau su šviesesnėm, kaip žydroi pakrantėj (metu spalvas plaukų kietos vasaros)
Hair colors
Ash brown, chestnut brown, chocolate brown, dark brown, dark ash blonde, silver
Level: 2-7 (dark brown to dark blond)
High lights: 1 (ash) 2 (cendré) 3 (gold, only in combination with ash or cendré), 5 (mahogany) 6 (red)
Don’ts: golden and copper tints, light blond
Winter-Summer types grey beautiful.

šifruokit kokios čia spalvos 4u.gif , tik osinkoi merginos perspėja kad rudi natūralus plaukų dažai, kur paruošti naminiam naudojimui, dažniausiai duoda žalią atspalvį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 14, 11:02)
Aš kol kas sunkiai susigyvenu su savo "naujuoju" spalviniu tipu. Gal kas galėtų įkelti mergaičių tamsiaplaukių vasarų pavyzdėlių? Nes kur ieškau vasaros visur šviesiaplaukės kaip pavyzdžiai įdėtos, tai sunkoka įsivaizduoti kaip turėčiau atrodyti. smile.gif

Laba diena visoms 4u.gif
Sudomino šita tema ir teorija. Bandau jungtis prie diskusijų. Per AZ mergaitės ir man nustatė vasaros tipą, Cool. Kažkiek nustebau, bet pasižiūrėjus į šituos pavyzdžius - pakankamai daug tinkamų variantų, spalvinių sprendimų.
Nemažai tamsiaplaukių Vasarų smile.gif
http://privately.ru/...o_opisanie.html

Atsakyti
Cia dar nantra dali apie Vasaras:
http://privately.ru/...o_opisanie.html

4u.gif
Atsakyti
Keista, ten visos mergaitės tamsiaodės rudaakės sudėtos, tai man kažkaip nelimpa prie vasarų g.gif

O Milla Jovovich tikrai vasara? Nes man jinai nerealiai gerai atrodo juodais plaukais
user posted image
user posted image

Jos veido bruožai tokie ryškūs ir balta bei juoda spalvos jai puikiai tinka. Man jinai labiau Angelinos Jolie tipo, o Angelina tai žiema man atrodo g.gif

Nors labiausiai man atrodo Millai šita plaukų spalva tinka wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 14 kovo 2011 - 18:01
QUOTE(taram-param @ 2011 03 14, 17:57)
Jos veido bruožai tokie ryškūs ir balta bei juoda spalvos jai puikiai tinka. Man jinai labiau Angelinos Jolie tipo, o Angelina tai žiema man atrodo g.gif

Angelina visur prie Summer tipo priskirta g.gif
Atsakyti
Nu va doh.gif O aš buvau radus kur Angelina prie Salmos Hayek ir Monikos Belucci buvo priklijuota kaip žiema biggrin.gif Ir žinok dabar žmogus kaip čia yra biggrin.gif

Nu bet Jolie tai tikrai gerai atrodo tiek su juodais tiek su baltais drabužiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 14, 18:12)
Nu va doh.gif O aš buvau radus kur Angelina prie Salmos Hayek ir Monikos Belucci buvo priklijuota kaip žiema biggrin.gif Ir žinok dabar žmogus kaip čia yra biggrin.gif

Nu bet Jolie tai tikrai gerai atrodo tiek su juodais tiek su baltais drabužiais g.gif

Nufotografuota profo, atitinkamam apsvietime ir dar su paretusavimais bet kuri gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti