Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Turbūt apie tai, kaip sekasi ekonomiškai rengtis pagal šią sistemą g.gif
Aš džiaugiuosi, kad išsivaliau spintą nuo beprasminkai laikomų rūbų, atradau daugiau spalvų, tačiau rengtis vis tiek nėra ką doh.gif
Atsakyti
as pacio kapsules principo nepritaikiau ax.gif taciau apsivaliau spinta nuo nereikalingu spalvu drabuziu ax.gif
Atsakyti
Man pokolkas pagal šitą sistemą visai nesigauna rengtis. Spinta visai tuščia, nes ir taip maž sau patinkančių rūbų randu, o kai rinktis ėmiau pagal spalvas, tai totalus rūbų badas. Iš nevilties rudenį nusipirkau golfą spalvos, kuri pagal bendrą cool summer paletę turėtų tikt, bet žiauriai baisiai aš su juo atrodau... taip kad net spalviškai renkantis rūbus nieks nepalengvėjo, imam ir žiūrim, tinka-netinka. Radau taip dar vieną labai man tinkančią spalvytę - iš žiemos paletės žydrą ax.gif
Džiaugiuosi kad neišmečiau juodų rūbų, nes tikrai neturėčiau ką mautis... o šiandien net teko iš MB bliuzoną skolintis, nes nei vieno neturiu doh.gif
Tai pinigine prasme dabar tikrai esu laaabai ekonomiška lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kilo klausimas kuriam laikui ta kapsule...na susiformuoji pavasariui/vasarai tarkim kapsule is triju spalvu, ir kiek laiko ja nesiot? Kai kurie rubai juk susitaso po sezono, kai kurie ilgiau lieka kaip nauji. Tai sekanti pavasari pildyt turima kapsule ar formuot nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 13, 15:10)
Man kilo klausimas kuriam laikui ta kapsule...na susiformuoji pavasariui/vasarai tarkim kapsule is triju spalvu, ir kiek laiko ja nesiot? Kai kurie rubai juk susitaso po sezono, kai kurie ilgiau lieka kaip nauji. Tai sekanti pavasari pildyt turima kapsule ar formuot nauja g.gif

Manau, kad pagal galimybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 13, 16:15)
Manau, kad pagal galimybes g.gif

drinks_cheers.gif Pritariu - pagal norus ir galimybes. Jei viskas tinka ir patinka, galima tik papildyti. Jei nusibodo - keisti iš esmės. Antras variantas, žinoma, neekonomiškas rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pažanga -
kapsulės metodą iš esmės pritaikyt gaunasi:
spalvas pasirinkti tinkamas gaunasi (pagaliu atsikračiau oranžinės doh.gif visą gyvenimą žinojau, kad netinka, visi aplinkiniai taip sakė, pati mačiau veidrodyje, bet buvau įsikabinus jos, kaip kitos įsikabina į juodą biggrin.gif )
apsiriboti keliom spalvom gaunasi
derinti drabužius tarpusavy gaunasi (visi rūbai su viskuo dera)
išmokau nebepirkti naujų puošnių rūbų kiekvienai progai (pritaikau kažką iš turimų)
niekaip nesigauna nešioti tuos pačius rūbus kelis sezonus blush2.gif
Atsakyti
Be gailesčio atsikračiau daugelio rūbų. Dar daug liko senų, netinkamos spalvos. Bet kadangi linkus pirkti tik labai kokybiškus (kurie atitinkamai kainuoja), tai manau mano kapsulės formavimas užtruks smile.gif.
Nusipirkau 2 sijonus pavasariui ir 1 vasarai. Paprastai vaikščiodavau tik su kelnėm.
Dabar galvoju per mėnesį pirkti po vieną rūbą tinkamą į kapsulę.
Taigi atsinaujinsiu lėtai, bet kryptingai bigsmile.gif
QUOTE(Malena @ 2011 03 13, 15:10)

manau nuo kokybės ir piniginės priklauso mirksiukas.gif.

Man dabar dar toks noras kilo ax.gif. Dažytis plaukus artima naturaliai spalvai (pilkai). Kad jau tikra vasaros atstove bučiau tongue.gif. Kaip manot ar yra gražių pilkų spalvų g.gif.
Dabar dažau smėlio spalva.
Atsakyti
Aš kol kas sunkiai susigyvenu su savo "naujuoju" spalviniu tipu. Gal kas galėtų įkelti mergaičių tamsiaplaukių vasarų pavyzdėlių? Nes kur ieškau vasaros visur šviesiaplaukės kaip pavyzdžiai įdėtos, tai sunkoka įsivaizduoti kaip turėčiau atrodyti. smile.gif
Atsakyti
O as nusidaziau plaukus, dabar spalva tapo labiau auksine, buvo labiau pilksvesne. Ar tai labai itakoja spalvini tipa g.gifuser posted image
Kokiam tipui priskirtumet? g.gif
Spinta sekasi rusiuoti is leto, neskubu nieko mest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 kovo 2011 - 10:35
QUOTE(Shana @ 2011 03 14, 10:31)
O as nusidaziau plaukus, dabar spalva tapo labiau auksine, buvo labiau pilksvesne. Ar tai labai itakoja spalvini tipa g.gif

Nežinau, tik pagalvojau, kad jei naturalus pilki, tai gal jie labiausiai ir tinka g.gif
Atsakyti
Na čia daug kas rašė, kad jei pakeiti spalva, tai "pereini" į kitą spalvinį tipą. Bet man atrodo, kad spalva arba tinka arba ne. Jei netinka, tai nepakeiti spalvinio tipo o tiesiog nusidažai netinkama spalva blush2.gif Pavyzdžiui jei blondinė vasarinukė nusidažys raudonai, tai ji netaps rudeniu, o tiesiog turės daugiau vargo renkantis spalvas ir darantis makiaža, nes bus sunkiau gerai atrodyti...
Atsakyti