QUOTE(bytte @ 2011 03 08, 21:08)
Su nauja tema ir moters diena
Man yra kur dera
. Beja optiškai raudona dažnai suvokiama kaip juoda, kai greitai pravažiuoja raudonas automobilis pavyzdžiui, arba prieblandoi.
donstop visgi juoda labiausiai slepianti spalva, šito negalima paneigti. Tarkim faktūros beveik nesimato ant juodos spalvos, nelabai ir formos išryškėja, nes ji mažiausiai atspindi šviesos. Dėl tos priežasties juodą naudoja magai, dėl to ji ir laikoma magiška spalva. Dar juoda siejama su asmenybės nebrandumu
. Ir pastebėjau kad mažamečiai ją labai mėgsta piešti, nes kaip jie patys sako - nes ten spalvos daugiausiai
. Ir jie yra teisūs.
Aš tai nemėgstu žalios spalvos, taip pat raudonos (kalbant apie tas tikras, be priemaišų)... Jos kaip ir priešingybės, bet abi man
. Dargi man jos ir netinka 

Man yra kur dera

donstop visgi juoda labiausiai slepianti spalva, šito negalima paneigti. Tarkim faktūros beveik nesimato ant juodos spalvos, nelabai ir formos išryškėja, nes ji mažiausiai atspindi šviesos. Dėl tos priežasties juodą naudoja magai, dėl to ji ir laikoma magiška spalva. Dar juoda siejama su asmenybės nebrandumu

Aš tai nemėgstu žalios spalvos, taip pat raudonos (kalbant apie tas tikras, be priemaišų)... Jos kaip ir priešingybės, bet abi man

Įdomu

Mėgstu visas ryškias: raudoną, rožinę, geltoną, oranžnę, žydrą, turkio, žalią, alyvinę