QUOTE(Giuste @ 2012 01 07, 19:20)
Tai jus norit pasakyt, kad dabartines 12-13 metes panos zais su anabelem, baby bornais, baikit jus, klasej mergickos domisi tokiom lelem, daugelis ju turi ir netaso ju, bet laabai graziai elgiasi,kaip su tikru kudikeliu, jos labai mielos, tokios grazios
O ir maziukei patinka, turim silikonini kudiki, tai kaip atsargiai zaidzia, kaip dziaugiasi, i savo anabele net nebeziuri
Bet ar jums Kriiste rods raset, kad nepatinka Paula, bet ji juk zaisliska, o nepatinka todel, kad nera to tikro vaikisko grozio veiduke, vat jums ir zaisliska lele
O tie baby bornai mazi ir kieti, o anabele viena su pampersais nepaguldysi, nes jos kojos kaip roplio
Nori mano panos tikrovisko kudikio, ir as jas suprantu
nu neturiu 12-13 metu mergaites, sunui dabar tiek, bet uzimtas gana, tad apie zaidimus isvis baigia pamirst

o ir siaip jam nebelabai jie berupi - dar pazaidzia su DS, kazkiek su PC, o daugiau eina su draugais, kalbas, dviraciais vazinejas, lanko dvi mokyklas - tad mokslams daug laiko skirti reikia, kiek kalbejau su klasiokiu mamom, o ir per susirinkimus nieks nebekalba apie zaislus, keites dovanom - tai mergaites norejo papuosalu, kosmetikos - nezinau ar kuri slapta vyles nuo kaledu senelio gaut lele, kad ir kokia tobula
As niekad nerasiau, kad Paula man nepatinka jog nera vaikisko grozio veiduke - ji apskritai man prasta lele kokybes atzvilgiu - balsas sau, mimikos sau, kai paauga - tos vielos rankose kojose - nu tragedija ir tiek...Jos pliusas tik lietuviskumas, jei analogiska lele parduotu kalbancia angliskai - abejoju ar kas nors apskritai ja pirktu (ivertinant kad kaina apie 180)
o kam ta anabele guldyt nuoga tik su pampersu? rubu ji neturi?
nzn, kiek aplink mergaiciu - kol mazesnes, zaidzia su lelem kudikiais, paskui paaugusios pradeda dometis visom brats, moxem, barbem, dar tom mini lelytem. Tada prasideda kurybiniai zaidimai, piesimai, deliones, konstruktoriai, leles vis reciau beprisimenamos ir deja nebe kudikiai, nes ju supimas per daug primityvus - jos siuna rubelius barbem, modeliuoja... Tikrai kieme vasara daug bunam ir aplink daaaug vaiku ir matau kuo jie zaidzia, tai mokyklinio amziaus (vyresnio) merginos - nebevezioja kieme leliu, o zaidzia gaudyniu, slepyniu, o pradinukes jo - jos sutupusios su barbem zaidzia, o darzelinukes - su kudikiais - nu bent as tiek esu pastebejus, nes dukra tokio amziaus nera daaugus...

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."