Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

Lina, tai apie ta lele jus raset, tai cia tikras stebuklas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Nu grazuole, ir man patinka sios leles amzius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 25, 22:38)
Lina, tai apie ta lele jus raset, tai cia tikras stebuklas thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Nu grazuole, ir man patinka sios leles amzius wub.gif

Ta lele ryt bus parduota, gaila, bet jau dabar kaina didoka.
O si atkeliauja i LT
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na L inut as jau nesuprantu biggrin.gif is kur jus zinot, kad ji atkeliauja i Lietuva, na ir saunuole jus 4u.gif thumbup.gif Faina lelyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiki Puiki: 26 kovo 2011 - 00:29
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 26, 01:27)
Na L inut as jau nesuprantu biggrin.gif is kur jus zinot, kad ji atkeliauja i Lietuva, na ir saunuole jus 4u.gif  thumbup.gif Faina lelyte wub.gif

Taigi jei laimejau aukcione, sumokejau, tai ir keliauja.
O cia visiems , kuriems buvo smalsu, kokia lelyte turi Zuiki Puiki
Tikrai labai grazi maza mergyte thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Labai aciu Linute uz nuotraukas, bet realiai ji kitokia, grazesne wub.gif O kito kudikio nuotraukos istrintos verysad.gif as irgi issitryniau item, reiks fotkint verysad.gif
Atsakyti
Pasaka koks leliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 03 26, 18:59)
Pasaka koks leliukas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu smile.gif Man ji irgi pasaka wub.gif Pavadinau ja Kamile, nors ji atkeliavo pas mane su savo vardu Payton.Sis kudikis yra vienos labai izymios skulptores Adrie Stoete skulptura pavadinta PARIS, tai yra viena is labai populiariu labai megstamu skulpturu, buvo skulptores sukurta 2010m. rugpjuti, is pradziu ji kaip naujove kainavo apie 3000 doleriu, laikui begant kainos leidziasi, bet kaina priklauso nuo to i kokias leliu meistro dailininko rankas paklius si skulptura, nemoksos megejo rankose Paris ne visad buna grazi, tokiu maciau, kad baisu ziuret. Ilgai rinkausi sia Paris, nes profesionalu darbo buna grazios, bet labai brangios, na man pavyko grazia nusipirkt uz normalesne kaina wub.gif
Esu labai dekinga tarpininkei Lauretai, kuri laimejo aukciona, na ziauriai as stresavau, nes pries pabaiga kilo bidinimas, ai pavyko ja laimet thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiki Puiki: 26 kovo 2011 - 19:17
ir kokia ta normali kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 26, 21:15)
ir kokia ta normali kaina blush2.gif

Parasiau i AZ blush2.gif
Atsakyti
O cia, jei gerai radau, turbut Zuiki Puiki berniukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazu man paziureti tos reborn leles, bet tokiu turet nenoreciau blush2.gif Tokios bauginanciai tikroviskos ax.gif
Atsakyti
Aciu Linute uz mano Kaspariuko nuotraukas, nemaniau, kad is mano sunkaus paaiskinimo jus jas rasit, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 27, 19:45)
Grazu man paziureti tos reborn leles, bet tokiu turet nenoreciau blush2.gif Tokios bauginanciai tikroviskos ax.gif

Tai turbut tikroviskai nematet smile.gif Visai nebauginancios, mano daug kas mane, kad bus bauginancios, bet kai pamate, tai tiek teigiamu emociju, nuomone keiciasi iskart biggrin.gif Ju veiduose yra toks meilumas kazkoks, tos rankytes ypac Kaspariuko tokios kudutes su atsikisusiais rieso sanariukais, mazais pirstukais, alkunyte, o kjytes issiplete koju pirsciukai, toks bejegis atrodo wub.gif O Kamile tokia meilute, kas ateina po desimtis kartu eina ziuret, neatsiziuri biggrin.gif
Atsakyti