Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 25, 20:53)
As irgi ieskau gerai drekinancios kaukes 4u.gif  tai mastau paimti is TBS drekinancia kauke su vitaminu E.
Gal kas naudojote sias kaukes ?

Darphin  Hydrating Kiwi Mask

esu turejusi sia, mano oda sausa, jautroka, man nepatiko. Drekinimo nepajauciau, o kazkoki tai tempima labiau. Bet siaip ji tuo metu kai pirkau,labai giriama buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(draco'a @ 2012 02 23, 12:21)
Sveikos, kokią valomąją kaukę pasiūlytumėt? kokie atsiliepimai apie šitą?:
user posted image

Cia mano labai subjektyvi nuomone: matau kuris laikas sklandancia sm'e sios kaukes "masine psichoze". Nors tokiom, sutinku, kartais ir pati sunkiai atsispiriu. Bet si karta tikrai net nepatrauke mano demesio si kauke. Visu pirma pakuote- kazkaip nepatikliai ziuriu i tokias margaspalves-margarastes pakuotes (nekokybe ir pigumu man asocijuojasi rolleyes.gif ). Visu antra, sios serijos kaukiu vos ne kiekvienoj rajono kosmetikos parduotuvelej parsiduoda smile.gif
Bet nezinau,gal ji ir kokybiska,ir gera, sudeties nenagrinejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 26 vasario 2012 - 01:23
Išbandžiau "Montagne Jeunesse" šokoladinę kaukę. Rašo, kad ir valo, drėkina. Pliusas - malonus šokolado kvapas ant odos (smagu ir teptis bigsmile.gif), bet kaukė vidutiniška : nei labai valė, nei drėkino - kaip tik, atrodo, pasausino. Na, gal ir nieko pasitepliot, kai nėra ką veikti ir norisi spa namuoe, bet manau, nebekartosiu smile.gif

user posted image

Šita "Mud Pack" pavalė poras, bet ir pasausino. Man įspūdžio nepaliko.

user posted image

Su keramidais dviejų etapų, manau, būtų tinkamesnė sausai odai g.gif (mano mišri). Na, padrėkino ir visą sunaudojau, bet nekartosiu. Švelni, visiškai nejautrino odos (ir skirta jautriai).

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Noya @ 2012 02 26, 03:22)
Cia mano labai subjektyvi nuomone: matau kuris laikas sklandancia sm'e sios kaukes "masine psichoze". Nors tokiom, sutinku, kartais ir pati sunkiai atsispiriu. Bet si karta tikrai net nepatrauke mano demesio si kauke. Visu pirma pakuote- kazkaip nepatikliai ziuriu i tokias margaspalves-margarastes pakuotes (nekokybe ir pigumu man asocijuojasi  rolleyes.gif ). Visu antra, sios serijos kaukiu vos ne kiekvienoj rajono kosmetikos parduotuvelej parsiduoda  smile.gif
Bet nezinau,gal ji ir kokybiska,ir gera, sudeties nenagrinejau  rolleyes.gif

Na, ji su AHA rūgštimi, tai ir matosi poveikis. Bet man šiek tiek pasausina odą g.gif
Papildyta:
Atradimas - "Biocell" hialurono kaukė + "Geomar" drėkinanti lotuliukas.gif

"Biocell" anksčiau lyg labiau patiko, o dabar nebloga nebloga ir atšviežina odą, bet man ji atrodo neverta savo kainos. Dar šiek tiek urea (trečia sudėtyje) jaučiasi.

user posted image

"Geomar" tikrai fainai drėkina ir atšviežina odą bigsmile.gif bei visai taupi. Nepatinka tik gan intensyvus vyriškos parfumerijos kvapas g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 14:10
Dar galiu palyginti paakių kaukes.

Dabar naudoju

user posted image
su hialuronu. Na, nebloga ir atgaivina paakių odą, bet ši dviejų etapų su ryklių taukais

user posted image
patiko labiau, nes intensyviau veikia ir turi lyginamąjį poveikį. Konsultantė sakė, kad pirkėjos giria šitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 14:35
"Natura Siberica" naktinė detoksikuojanti drėkinanti nepatiko. Sudrėkinta oda atrodo tik iki nusiprausimo. Pati kaukė tokia glitoka. Tiesa, pastebėjau, kad spuogelius ištraukia į paviršių - dėl tokio poveikio gal ir gera.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 14:57
QUOTE(draco'a @ 2012 02 23, 12:21)
Sveikos, kokią valomąją kaukę pasiūlytumėt? kokie atsiliepimai apie šitą?:
user posted image

Bandziau. Mano veido odai nepaliko jokio poveikio-nei gero, nei blogo. Daugiau nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 02 26, 17:35)
Bandziau. Mano veido odai nepaliko jokio poveikio-nei gero, nei blogo. Daugiau nepirkciau.

Jau kartojuosi, bet užtepus kelioms minutėms aš irgi nepastebėjau poveikio ir buvau nusivylusi. Palaikius ilgiau atsikleidė tikrasis efektas. Aišku, persistengti irgi nereikia, nes gali pasausinti odą (bet kuriuo atveju po jos tepu drėkinančią kaukę).
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 15:41)
Jau kartojuosi, bet užtepus kelioms minutėms aš irgi nepastebėjau poveikio ir buvau nusivylusi. Palaikius ilgiau atsikleidė tikrasis efektas. Aišku, persistengti irgi nereikia, nes gali pasausinti odą (bet kuriuo atveju po jos tepu drėkinančią kaukę).

Gal ir taip, laikiau tiek, kiek buvo parasyta. Taciau, manau, kad kaip ir su kitomis kosmetikos priemonemis, buna taip, kad tai kas tinka vienai, kitai netinka visiskai. O isitikinam bandymu budu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 15:33)
bet ši dviejų etapų su ryklių taukais
user posted image
patiko labiau, nes intensyviau veikia ir turi lyginamąjį poveikį. Konsultantė sakė, kad pirkėjos giria šitą.

kokia kainyte jos? bigsmile.gif sudomino.. ziuriu elevitoj ner sitos verysad.gif o kiek kartu uztenka tos kaukytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 vasario 2012 - 16:33
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 16:41)

man sita kauke visiskai nesausino, kaip tik po jos rieboka oda buvo (ne nuo kaukes teksturos, bet nuplovus pati oda is saves ) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 02 26, 17:48)
Gal ir taip, laikiau tiek, kiek buvo parasyta. Taciau, manau, kad kaip ir su kitomis kosmetikos priemonemis, buna taip, kad tai kas tinka vienai, kitai netinka visiskai. O isitikinam bandymu budu smile.gif

Na, taip. Tiesiog man suveikė laikant ilgiau nei parašyta.
QUOTE(amber123 @ 2012 02 26, 18:21)
kokia kainyte jos? bigsmile.gif sudomino.. ziuriu elevitoj ner sitos  verysad.gif o kiek kartu uztenka tos kaukytes?

"EleVitos" parduotuvėje lyg apie 7Lt, o dabar 3Lt su centais. Man tikrai ne kartui užtenka, nes skysčio nemažai.
QUOTE(Feline @ 2012 02 26, 18:23)
man sita kauke visiskai nesausino, kaip tik po jos rieboka oda buvo (ne nuo kaukes teksturos, bet nuplovus pati oda is saves ) g.gif

Gal oda skiriasi. Man AHA rūgštis pasausina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 20:00
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 20:36)
"EleVitos" parduotuvėje lyg apie 7Lt, o dabar 3Lt su centais. Man tikrai ne kartui užtenka, nes skysčio nemažai.

kdl as elevitos psl nemaciau ju.. unsure.gif akcija dabar? unsure.gif nemaciau net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 26, 21:59)
kdl as elevitos psl nemaciau ju..  unsure.gif akcija dabar?  unsure.gif nemaciau net doh.gif

Man parduotuvėlė netoli namų - dabar nemažai "Dizao" kaukių pigiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 20:04