Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(draco'a @ 2012 02 23, 21:32)
šita braškinė valo?  4u.gif

biškuti, ji daugiau man atšviežina odą smile.gif Jei tikrai norit valomojo poveikio, tai molis arba neg. jūros purvas. Purvas stipri priemonė, mano manymu stipresnė už molį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 02 23, 23:32)
šita braškinė valo?  4u.gif

Man ji senas ląsteles nupilinguoja ir valo poras (visgi su AHA rūgštimi). Tokiu metų laiku nenaudoju molio ar purvo dėl odos sausinimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 vasario 2012 - 11:29
dėkui,reiks išbandyti 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif Iejau i jusu temute,nes siandien man vaistineje padare testuka veido odos dregmei nustatyti ir issigandau rezultatu verysad.gif Zandukai isvis dregmes neturi na o kakta siektiek dregnesne.Nors atrodo naudoju ir kremukus drekinancius ir rasos kauke drekinancia bet gal galetumete kanors pasiulyti dar intensyvaus drekinimo mano veido odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2012 02 24, 18:05)
gal galetumete kanors pasiulyti dar intensyvaus drekinimo mano veido odai?  blush2.gif

Spėju, kad labiausiai padėtų gerokai padidintas išgeriamo vandens kiekis per dieną ir pabandykite prieš tepdamasi Jums tinkančiu kremu pasipurkškite kokiu terminio šaltinio vandeniu (pvz., Avene). Juo galima periodiškai purkštis ir ant makiažo (iš tam tikro atstumo). Pasidalinkite po savaitės įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 24, 18:29)
Spėju, kad labiausiai padėtų gerokai padidintas išgeriamo vandens kiekis per dieną ir pabandykite prieš tepdamasi Jums tinkančiu kremu pasipurkškite kokiu terminio šaltinio vandeniu (pvz., Avene). Juo galima periodiškai purkštis ir ant makiažo (iš tam tikro atstumo). Pasidalinkite po savaitės įspūdžiais  mirksiukas.gif

Aciu labai uz patarima mirksiukas.gif is tiesu net i galva neatejo vandeniu pasipurksti pries tepant kremuka doh.gif eisiu rytoj nusipirkti vandens,o del gerimo jau man sunkiau yra paprasto vandens gal koki iki litro isgeriu bet daugiau sunku net ziureti nenoriu i ji, o va arbateles geriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2012 02 24, 18:35)
Aciu labai uz patarima  mirksiukas.gif is tiesu net i galva neatejo vandeniu pasipurksti pries tepant kremuka  doh.gif eisiu rytoj nusipirkti vandens,o del gerimo jau man sunkiau yra paprasto vandens gal koki iki litro isgeriu bet daugiau sunku net ziureti nenoriu i ji, o va arbateles geriu  blush2.gif

Gerkite "paskanintą" vandenį. Aš, pvz., labai mėgstu Vichy negazuotą kivi ir agrastų skonio. Aišku, jie nėra taip sveika kaip natūralus vanduo, bet vis geriau nei nieko ar kava smile.gif Tuoj gausiu kruopų nuo moderatorės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 24, 18:38)
Gerkite "paskanintą" vandenį. Aš, pvz., labai mėgstu Vichy negazuotą kivi ir agrastų skonio. Aišku, jie nėra taip sveika kaip natūralus vanduo, bet vis geriau nei nieko  ar kava smile.gif Tuoj gausiu kruopų nuo moderatorės  biggrin.gif

Ant zirniu i kampa pastatys lotuliukas.gif reikes kazkaip suktis is tos padeties,nes pabugau kai pasake ant kiek sausa mano oda unsure.gif zinojau kad sausa turiu tepiau drekinancius kremukus,bet reikai jau dabar daugiau imtis veiksmu.
Atsakyti
As irgi ieskau gerai drekinancios kaukes 4u.gif tai mastau paimti is TBS drekinancia kauke su vitaminu E.
Gal kas naudojote sias kaukes ?

Elizabeth Arden Hydrating Mask

Darphin Hydrating Kiwi Mask

Biotherm Aquasource Non Stop Mask
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad "TBS" vitamino E kaukė yra gerai drėkinanti g.gif. Manau, nekartočiau.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 25, 22:10)
Nepasakyčiau, kad "TBS" vitamino E kaukė yra gerai drėkinanti g.gif. Manau, nekartočiau.

man tbs temoje pasake, kad gerai drekina ji . Ir pardej konsultante rekomendavo. Reikes internete dar pasiskaitineti smile.gif
Atsakyti
As kremuko ir pienelio laukiu is TBS kol atsius,pirkausi drekinancius ir plius 98% organine sudetis.Cia lt man dave testerine pakuote pabandyti tai patiko ir lengvas ant veiduko jautesi ir kas labiausiai nudziugino kad ryte atsikelus oda nesijaute sausa,tai dabar labai laukiu kol ateis ir paziuresiu kaip jausis oda po ilgesnio naudojimo smile.gif
Atsakyti