Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Išbandžiau "Montagne Jeunesse" braškinę veido kaukę. Absoliučiai nieko nedaro, kvapas sintetinis.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 02 15, 13:43)
Mergaites, o pacios kada esate sau pasidare alginatine kauke? As ju tokia kruva turiu, bet sau padaryti niekaip negaliu sad.gif((

Kuo ji ypatinga?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 15, 15:03)
Kuo ji ypatinga?

Alginatines kaukes, tai cia kaukiu rusis, kurios gaminamos dumbliu pagrindu, kurios uzmaisomos su vandeniu ir uztepus isdziusta ir nusiima. Mano siaip jos labai patinka, tik nesugebu sau jos uzsideti, sakau, gal kuri gudra atsirado ir ismoko kokia technika, kaip sau pasidaryti.. Cia gi visos tokios viska mokancios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 07, 15:21)
na man is pigiuju kaukiu labai nebloga lumene deep cleansing peat mask. tikrai pavalo,paskaistina ir kazkiek sutraukia poras, beto nenusausina odos kaip pvz. molis.

Geriau nepagaileti pinigeliu ir nusipirkti gera produkta, o ne chemija.. Taigi ant veido odos tepame, kuri tokia jautri, reikia ja saugoti.. Molis patraukia oda, bet uztepus drekinancio kremo poto, oda susibalansuoja. Lumene tai isvis vieni naftos produktai, reikia mesti laukan tokias priemones. As pati naudoju La Mav kauke su zaliuoju moliu, tai ir ekologiskas, ir sveikas, ir geras produktas, kurio nebaisu tepti ant veido..
Atsakyti
QUOTE(Simoolia @ 2012 02 15, 18:30)
Geriau nepagaileti pinigeliu ir nusipirkti gera produkta, o ne chemija.. Taigi ant veido odos tepame, kuri tokia jautri, reikia ja saugoti.. Molis patraukia oda, bet uztepus drekinancio kremo poto, oda susibalansuoja. Lumene tai isvis vieni naftos produktai, reikia mesti laukan tokias priemones. As pati naudoju La Mav kauke su zaliuoju moliu, tai ir ekologiskas, ir sveikas, ir geras produktas, kurio nebaisu tepti ant veido..

Jūs jau mokote kitus kaip jiems gyventi rolleyes.gif Kas ką nori, tas tą renkasi. Gal pasilikim šitą teisę kiekvienas sau? mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi turiu ta brakine kauke.. kas tik labai nepatiko, kad nors ir netepiau arti akiu labai graze.. kaip kita mergaite kazkur rase, toks jausmas, kad pustu kas alkoholi i akis.. jums nebuvo tokio jausmo? oda poto liko labai svelni, tas tai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 15, 21:57)
As irgi turiu ta brakine kauke.. kas tik labai nepatiko, kad nors ir netepiau arti akiu labai graze.. kaip kita mergaite kazkur rase, toks jausmas, kad pustu kas alkoholi i akis.. jums nebuvo tokio jausmo? oda poto liko labai svelni, tas tai patiko wub.gif

Aš irgi naudojau tą braškinę kaukę, tai nebuvo tokio jausmo kaip Jums schmoll.gif
O Jūs tik vieną kaukę naudojat ar dar ką nors prieš ją ar po jos? Pvz. aš visada pirma su šveitikliu pavalau veidą, paskui tik kaukes dedu smile.gif

Man dar patiko kaukė su alyvuogių estraktu, ji ne tepama, o tokia medžiaginė, kurią reikia ant veido dėti. Nors tik vieną kartą naudojau, man patiko, oda švelni buvo cool.gif
Atsakyti
Sveikos, kokią valomąją kaukę pasiūlytumėt? kokie atsiliepimai apie šitą?:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(draco'a @ 2012 02 23, 12:21)
Sveikos, kokią valomąją kaukę pasiūlytumėt? kokie atsiliepimai apie šitą?:
Montagne Jeunesse braškinė kaukė
http://irecommend.ru...am__6347883.jpg

moliai, negyvosios jūros dumblas, šita jūsų įkelta.
Atsakyti
mergaites, o kokiu veido kaukiu pacios pasidarote namie is molio? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2012 02 23, 18:27)
mergaites, o kokiu veido kaukiu pacios pasidarote namie is molio?  rolleyes.gif

o kokias galima pasidaryt? tiesiog molis+vanduo, aš dar kartais kokį eterinį aliejų įlašinu ar sumaišau su dumblių spirulina smile.gif galima vietoj vandens su pienu maišyt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 23, 19:33)
moliai, negyvosios jūros dumblas, šita jūsų įkelta.

šita braškinė valo? 4u.gif
Atsakyti