Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(naura14 @ 2012 01 25, 23:17)
Jei vanduo issiskyres, nebus ji sugedusi? Pvz laikyta netinkamomis salygomis ar pan?

Prie naudojima ja butinai reikia suplati. Tas aliejukas nera sugedimo pozymis smile.gif

Turiu sia kauke, patinka, padrekina, nuramina oda (kaip ir kita is AO vegecol kauke), vegecol kauke jau 3-ia karta perku.
Atsakyti
o kaži kaip tokios kaukės: http://www.geraakcij...-pristatymu-628

kaina nieko, bet įdomu, koks poveikis? Gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 12, 22:51)
Padariau atradimą su "Montagne Jeunesse" braškine veido kauke
user posted image

Jokio sudirgimo ar pan. reakcijos nepastebėjau.

Siandien Eurocose nusipirkau ir isbandziau sia kauke. ax.gif Kiek kartu per savaite ja galima naudoti ?
Atsakyti
Šalia populiariosios braškinės kaukės aptikau ir sauna masque, rašo, kad šildanti ji. Gal kas esate bandę? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 02 10, 18:37)
Šalia populiariosios braškinės kaukės aptikau ir sauna masque, rašo, kad šildanti ji. Gal kas esate bandę? g.gif  4u.gif

As esu bandziusi smile.gif
Labai patinka, visada ja turiu nusipirkusi wub.gif
Valo oda gerai, siek tiek palieka raudonas veidas, bet per laiko pranyksta smile.gif
Verta pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 07, 23:38)
Siandien Eurocose nusipirkau ir isbandziau sia kauke. ax.gif Kiek kartu per savaite ja galima naudoti ?

Man atrodo, porąkart per savaitę (pagal odos tipą spręskite).
Atsakyti
Sveikutės. smile.gif

Aš pati naudoju avon spa veido kaukes, nusiskundimų neturiu smile.gif
Atsakyti
Kas bandėt ir galit atsiliept apie "Doliva" drėkinančią veido kaukę? Ar tiktų mišriai dehidratuojančiai odai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 13, 18:49)
Kas bandėt ir galit atsiliept apie "Doliva" drėkinančią veido kaukę? Ar tiktų mišriai dehidratuojančiai odai?

user posted image

labai gera kauke, uztenka kokiems 3 kartams
oda tikrai jauciasi padrekinta

savaitgali isbandziau kauke su braskem,
patiko, manau pirksiu vel
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 02 13, 17:42)
Sveikutės. smile.gif

Aš pati naudoju avon spa veido kaukes, nusiskundimų neturiu smile.gif

Man ir patinka avon purvo kauke.
Atsakyti
Man patinka Mary Kay, Artistry, Beautycycle kaukės. Biocell visai nieko, bet savo kainos neverta. Dabar prisipirkau eksperimento tvarka vienkartiniuose pakeliuose pigių kaukių (šokoladinė, braškinė, uogų, medaus ir melionų, vyšnių ir imbiero). Bandysiu ir parašysiu atsiliepimus.
Atsakyti
Mergaites, o pacios kada esate sau pasidare alginatine kauke? As ju tokia kruva turiu, bet sau padaryti niekaip negaliu sad.gif((
Atsakyti