Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Victorious @ 2012 01 16, 01:26)
O ką žalioji daro?

http://elit-shop.lt/...veido-odai-75ml
Atsakyti
Pagriebiau ir aš tą braškinę kaukę - žiūrėsiu kaip seksis susidraugauti. Kažkas rašė, kad giluminį spuogą sutraukė, tikiuosi ir man taip pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
Kiekviena vakara as ta spuoga naikinau su ta kauke, gal del to ir susitrauke bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 16, 21:20)
Kiekviena vakara as ta spuoga naikinau su ta kauke, gal del to ir susitrauke bash.gif

Aš jau po vieno karto tikėjausi ta zaraza sumažint biggrin.gif kiek vakarų kaukę dėjot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 15, 00:08)
Molio kaukės veiksmingos tik tol, kol jos yra drėgnos, tad kai jau išdžiūsta- laikyk nelaikęs, realiai nėra skirtumo.

blush2.gif blush2.gif nezinojau doh.gif ot atradimas del to molio, na ir del braskiu savybiu dar biggrin.gif
Atsakyti
kokius 3-4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 15:35)
O kam pirkt Lietuvoje, jei galima parsisiust is tiek psl uzsienyje? smile.gif
As siand gavau Aubrey sea buckthorn drekinancia kauke, ryt arba siand manau isbandysiu bigsmile.gif
user posted image

labai domina atsiliepimai apie sia kauke,ar tiko?
Atsakyti
O aš jokių pirktinių kaukių nenaudoju. Geriausios kaukės - natūralios, iš gamtos. Ir taip tos chemijos per daug gaunam.
Atsakyti
QUOTE(markize2 @ 2012 01 17, 10:48)
O aš jokių pirktinių kaukių nenaudoju. Geriausios kaukės - natūralios, iš gamtos. Ir taip tos chemijos per daug gaunam.

Ką tokiu metų laiku naudojate iš gamtos?
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2012 01 16, 22:42)
labai domina atsiliepimai apie sia kauke,ar tiko?

tokia idomi ji man.. kuri laika pastovejus, kai isspaudi tai toks vandenukas pirma isbega, kol pasirodo produktas.. ciut man ji per skysta.. bet seip.. kazko ipatingo nepasdebejau deja..
Nusipirkau ta vienkartine kauke su braskem, ziuresim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 25, 20:38)
tokia idomi ji man.. kuri laika pastovejus, kai isspaudi tai toks vandenukas pirma isbega, kol pasirodo produktas.. ciut man ji per skysta.. bet seip.. kazko ipatingo nepasdebejau deja..
Nusipirkau ta vienkartine kauke su braskem, ziuresim  bigsmile.gif

Jei vanduo issiskyres, nebus ji sugedusi? Pvz laikyta netinkamomis salygomis ar pan?
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2012 01 17, 12:19)
Ką tokiu metų laiku naudojate iš gamtos?

Ne manes klausiate, bet pasakysiu, ka as is gamtos tokiu laiku randu. Vasara prisitarkuoju agurku ir pasisaldau, tai labai atgaivina tokia kauke, ne visai tieisiai is gamtos, bet tinka aviziniai uzplikyti dribsniai su bet kokiais aliejukais, namine grietine, medumi, citrina ir pan.. Dauguma turi saldytu braskiu, tai ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasinaudojau proga kad vyro nera namie ir pasidariau linu semenu, kokosu bei mangu ekstraktu kauke, padrekinau ir palepinau veido oda.
Atsakyti