Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Victorious @ 2012 01 13, 15:50)
Tai ne molis, o kaukė su silpnomis vaisių rūgštimis. Jokio traukimo ar kito neįprasto poveikio nebuvo - rašiau. Oda ne riebi, o mišri (beje, pratusi prie rūgštinių produktų). Nemiegojau visą naktį gi, o užnūdau valandėlei biggrin.gif

Oi tada susimaišiau doh.gif Nes tos firmos kaukių nemažai, o aš su moliu bandžiau. Iš Jūsų paveiksliuko pasirodė, kad tokią pačią turėjau, todėl pagalvojau, kad čia su moliu. Reikės jūsiškę išbandyti smile.gif
Atsakyti
Moli uzsidejus ant veido reik ir drekint kad neisdziutu, kitaip gi veido oda tampo smile.gif

Man ta braskiu kauke irgi labai patinka wub.gif mano viena gilumini spuoga iki vos matomo sutrauke
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 13, 19:47)
Man ta braskiu kauke irgi labai patinka wub.gif mano viena gilumini spuoga iki vos matomo sutrauke

nu vsio, reik ir man jos... kiek jos uztenka? 1k? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 13, 19:47)
Moli uzsidejus ant veido reik ir drekint kad neisdziutu, kitaip gi veido oda tampo smile.gif

Na taip, jei po kaukės nedrėkinčiau odos, nežinia kas iš jos liktų doh.gif

Dabar ir mano kitas pirkinys bus kaukė su braškėm smile.gif Turiu vieną, pirkau eurokos, nebloga, dažnai net kremo nebereikia po jos (bent jau man), tik norisi dabar išbandyti tą, apie kurią buvo kalbama.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 13, 18:50)

4,99 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 13, 20:50)

Man užtenka tikrai ne kartui ir ne dviems (20ml). "Kosmadoj" dabar lyg 3,74Lt.

Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 01 13, 14:45)
Sveiki,

wow, na ir drąsi esat, kad užmigot su kauke. Aš neįsivaizduoju kaip užmigčiau, nes vos 20 min. ištveriu todėl, kad molis išdžiūva ir traukia veido odą  doh.gif Gal Jūsų oda riebi? g.gif

nelyginkit molio su kreminės konsistencijos kauke schmoll.gif šita mirtinai nepridžiūna prie veido.
aš visas kaukes ilgiau laikau nei rekomenduoja, tik molį papurškalioju, nes tempimas negerai
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 13, 20:36)
nelyginkit molio su kreminės konsistencijos kauke  schmoll.gif šita mirtinai nepridžiūna prie veido.
aš visas kaukes ilgiau laikau nei rekomenduoja, tik molį papurškalioju, nes tempimas negerai

Aš nelyginu schmoll.gif Kaip jau sakiau susimaišiau, nes ta pati firma panašiame įpakavime turi ir molio konsistencijos kaukių, todėl ir pagalvojau, kad apie molio kaukę kalbama.
Aš irgi ilgiau kaukes laikau nei nurodyta blush2.gif o kodėl negerai šiek tiek tempimo? O kam tada visokie liftingai, kolagenai naudojami ir pan.? g.gif Turbūt dėl to, kad šiek tiek palygintų odą, o kaip tą padarysi be tempimo? g.gif
Atsakyti
niekada nebandziau, nes bijau neigiamos reakcijos ;]
esu tepusi tik medumi ;]
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 01 13, 13:54)
Aš irgi ilgiau kaukes laikau nei nurodyta  blush2.gif o kodėl negerai šiek tiek tempimo? O kam tada visokie liftingai, kolagenai naudojami ir pan.? g.gif Turbūt dėl to, kad šiek tiek palygintų odą, o kaip tą padarysi be tempimo?  g.gif

Molio kaukės veiksmingos tik tol, kol jos yra drėgnos, tad kai jau išdžiūsta- laikyk nelaikęs, realiai nėra skirtumo.
Atsakyti
naudoju dabar kosmetologes rekomenduota kauke Gatineau Moderactive Tonimasque
user posted image
na ka, ji su braskem, kamfora, taigi skaistina, priesuzdegiminis poveikis, sutraukia poras, nesausina odos, patinka man.
dabar baigineju natura siberica kauke:
user posted image
na nebloga gal, uztepus tokia kaip plevele buna, nusiplauna neblogai, bet siuo metu noriu intensyviai drekinancios, kur nekimstu poru, kas kokia bus atrades? bigsmile.gif
Atsakyti
O ką žalioji daro?
Atsakyti