Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Paziurejai,kad Origins turi labai daug rusiu veido kaukiu!!:)  gal yra isbandziusiu ir kiturusiu, o ne tik sia minima naktine....?:)

Atsakyti

Banka Agafiji kaukė Golubaja.

Nusipirkau jau antrą kartą.

Visai patinka panaudot pakaitom su kitom.  Švelnesnė nei juodojo molio kaukė. Draugiška sudėtis. Puiki kaina. Neuždžiūna taip greit, netraukia odos, švelnaus neįkyraus kvapo, palyginti lengvai nusiplauna. Dėl valymo, na, aš manau, jog naudojant reguliariai bet kokias valančias kaukes, galima pasiekt rezultatų. 

807366d707ef864ff62f4f0d00a4aa38_41_1.jp

Atsakyti

Cafe mini Collagen Express veido kaukė.

Labai skaniai kvepianti lengvos konsistencijos kaukė. Konsistencija ale žėlė. Per didžiuosius šalčius aš ją nesibodėjau tept kasdien. Atgaivindavo odą - tepant toks įspūdis lyg oda gertų drėgmę, lengvai drėkino. Man patiko, pakaitaliot su kitom visai smagu :)

[attachment=253140:300_300_productGfx_69f65293453786ac9d0fb76a28703db2.jpg]

Atsakyti

[attachment=253540:IMG_5212yh.jpg]Man labai patiko kaukes is serijos Banka Agafji "ekspes" gaivinanti. Ji su mėtomis, kurios labai šaldo, iš pradžiu net galvojau, kad gal kokia alerginė reakcija vyksta, nes šiek tiek graužia:) bet čia mėtos tao normalu, o rezultatas gavosi labai geras, oda svelni:) 
ir dar dabar turiu maitinančią iš tos serijos kuria naudoju paraleliai. Ji uogomis irgi labai gera ir nebrangi:)

Atsakyti
Kur galima rasti tu Agafijos kaukiu, gal yra Eurokose? smile.gif
Atsakyti

Yra Eurokose daug rusiu labai:) arba tuose rusiskuose parduotuvelese Vilniuje maciau

Atsakyti

kokia super tema. kad tokiu agafijos kaukiu yra tai net nepastebejau. 

Atsakyti
Gal kas prisijungėte prie "Kaukės iššūkio" vienam mėnesiui?

http://www.jaunasvei...dienu-su-kauke/

Atrodo, visai faina, nes kaukės namų gamybos ir natūralios. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 gegužės 2018 - 16:50

Man Anna Lotan perlų ir salotų (?) daigų kaukės patiko (y), imdavau ir Guinot, bet problema man buvo ta, kad įsigyti reikėdavo tartis su kosmetologe. Užsakinėti, atvažiuoti arba darytis procedūrą ir tada pirkti, plius kaina :) O toms procedūroms laiko truputį trūksta, tad pastaruoju metu daugiau perku vaistinėse :) bandausi ir tepamas, ir lakštines. Vakar nusipirkau tokias 2 už 1 kainą :yahoo:​ , pabandysiu parašysiu 5be132c92cb4bc1e94c11a2c8f1f08bd831.JPG

Atsakyti
Na, kas pasidalins savo mylimiausiu kaukiu sarasu? as i savaite bent viena - dvi kaukes naudoju, + lakstine viena i savaite ar dvi smile.gif tiesa, pastaruju kazkaip nesu labai geru atradus vis dar paieskose rimtose esu smile.gif
bet sarasas butu toks
Origins Intense overnight, out of trouble ir clear improvement kaukes, cattier argile pink, paprastas rusiskas molis su vienu kitu lasu rosehip oil, alba botanica papaya enzyme ir himalaya herbals neem veido kauke.

kas is lakstiniu, tai nieko stebuklingo dar neradau. ieskau kazko super drekinancio, skaistinancio ir stangriancio oda.. vakar su dizao veido ir kaklo kauke vos issedejau, nes kaukes pagridas labai sausas buvo, nesilaike ant odos, o pati kauke slykstokai lipni.kazkada turetos mitomo collagen + turetos patiko, garnier moisture bomb su zaliaja arbata super nustebino is gerosios puses, nors siaip as garnier nieko stengiuos nepirkt. ir nails inc nebloga buvo, biocell irgi palyginti nebloga, bet vat 'tos' mylimiausios dar neradau.

turiu wish list nebloga, bet vis diskutuoju su savim,ar verta veido kauke yra 20-30£+ ax.gif pvz labai knieti isbandyti:Biologique recherche "masque vivant", Caudalie "instant detox" ir kitas, bet sunku issirinkti ir nuspresti ar visgi verta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2018 06 15, 12:38)
Na, kas pasidalins savo mylimiausiu kaukiu sarasu? as i savaite bent viena - dvi kaukes naudoju, + lakstine viena i savaite ar dvi  smile.gif tiesa, pastaruju kazkaip nesu labai geru atradus vis dar paieskose rimtose esu smile.gif

Na, aš kol kas mėgstamiausių kaukių neturiu. Jų tiek daug, kad patinka išbandyti įvairiausias.
Na, žinau, kad dar naudosiu natūralią naminę avižinę ir linų sėmenų kaukes iš jaunasveidas.lt. Taip pat patinka valančios molio kaukės (ne gryno molio, bet su kitais švelninančiais ingredientais, nes visiškai molinės akivaizdžiai sausina odą cool.gif). Patinka ir lakštinės drėkinančios, skaistinančios, etc., pvz., "Elame", Biocell", "Dizao" ir kitos iš LT, bet už vieną kaukę mokėti 3-5 Eur man atrodo daugoka, todėl šiuo metu naudoju japoniškas vienkartines kaukes iš didelių pakuočių. Jos nėra tokios intensyvios, nes supakuotos ne po vieną, o daug vientetų pakuotėje, bet taip pat veiksmingos ir galima dažniau "užsidėti". smile.gif
Beje, alginatinės (pagamintos jūros dumblių pagrindu)! Jos pačios pačios geriausios iš pirktinių, bet yra šiek tik terlionės, o poveikis puikus. wub.gif
Ir tikrai rekomenduoju "Biologique recherche" kosmetiką wub.gif. Man atliko veido odos procedūrą su šia prancūziška kosmetika ir dar kurį laiką naudojau mėginukus veidui - super! Tikrai norėčiau kažkada įsigyti visą liniją odos priežiūrai, nes man atrodo, produktai vienas kitą labai puikiai papildo ir oda išvalyta ir pridrėkinta bei pastangrinta tiesiog švyyyti. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 birželio 2018 - 16:52

Na pasidalinsiu ir aš savo patirtim apie kaukes :)
Mano oda labai problematiška - mišri. Šiaip dienos bėgyje gana stipriai riebaluojasi, ypač šiltesnę dieną, bet užtepus makiažą labai pleiskanoja :( kažkada kosmetologė sakė kad ji visai ne sausa, o tiesiog gausiai lupasi, ir reikia peelingo. Bet tas peelingas 1 dienai padeda ir vėl tas pats :(
Bandžiau visokiausių valomųjų, šveičiamųjų kaukių, vienntelė kuri davė rezultatą - Evolve Organic Beauty kaukė su AHA vaisių rūgštimis. Tas pleiskanojimas tikrai apmažėjo, jei reikia kažkur eiti iš vakaro užsidedu šią kaukę :)
Dar molio kaukės anksčiau patiko nes sureguliuodavo riebalų perteklių. Bet man šiek tiek sausina.

Atsakyti